solareagle
AVClub Addicted Member
- 13 March 2014
- 1,671
60 ευρώ χωρίς ίντερνετ?Φωτιά ο ΟΤΕ!Από τη στιγμή που είναι ήδη συνδρομητές θέλει ισχυρή διαπραγμάτευση
60 ευρώ χωρίς ίντερνετ?Φωτιά ο ΟΤΕ!Από τη στιγμή που είναι ήδη συνδρομητές θέλει ισχυρή διαπραγμάτευση
ναι αυτο λεω απλα δεν γνωριζω τι ακριβως παιζει αυτο τον καιρο για να ξερω τι θα ζητησω.
Καλημερα σας,
Η γονεις μου εχουν τα παρακατω
COSMOTE Home Telephony XL: Απεριόριστα προς εθνικά σταθερά & 150' προς εθνικά κινητά το μήνα
COSMOTE TV (Full Pack) Αορίστου
Δεν εχουν Ιντερνετ
και πληρωνουν 60κατι ευρω τον μηνα.
Ποια ειναι η καλυτερη προσφορα που παιζει αυτο τον καιρο (εχω χασει τον μουσουλα) με σταθερο και tv και μεσω ποιου την ζηταμε?
Σήμερα μου ήρθε μύνημα οτι η ετήσια ανανέωση της τηλεόρασης τελείωσε και η τιμή θα πάει στο 31,90. Επίσης υπάρχει η προτροπή να περάσω από ένα κατάστημα για να ενημερωθώ, για τις σχετικές προσφορές. Υπόψιν ότι έχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο, για 2 play. Τι μπορώ να απαιτήσω;
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
για το δορυφορικο....θα επικοινωνήσω μαζί τους και θα δω τι άκρη θα βγάλω
Καλημέρα στη παρέα!
Να σας πω και γω την απορία μου για να μου δώσετε κάποια χρήσιμη συμβουλή.
Στις 26 του μήνα λήγει το διετές συμβόλαιο μου των 35 ευρω το μήνα με τους 2 πρώτους να είναι δωρεάν.
Τους καλώ για ανανέωση και μου λένε 28,90. Λέω ρε παιδιά δεν βγάζει νόημα μιας και μπορώ να πάρω από το site σας τη προσφορά με 25 ευρώ + 1Τ δίσκο και δωρεάν εγκατάσταση.
Εσείς μου το δίνεται 28,90 ποιος ο λόγος? Δηλαδή τι να κάνω? να παραγγείλω από το site με 25, να έρθουν να μου κάνουν εγκατάσταση του νέου πιάτου και μετά από 10 μέρες να έρθουν να πάρουν το παλίο πιάτο και τον παλιό εξωτερικό δίσκο των 500G?
Η αποψη μου ειναι οτι δεν προκειται να δωσουν 22 ευρω φουλ πακετο σε καποιον που δινει τωρα 25
Η λογικη απο οτι εχω καταλαβει ειναι οτι οταν ζηταει καποιος διακοπη,η προσφορα που θα του κανουν ιδια με αυτη που πληρωνε μεχρι τωρα.
Επισης το να κανεις διακοπη και νεα συνδρομη στο ιδιο ονομα και ΑΦΜ ωστε να παρεις την προσφορα δεν γινεται.
Θα σου πουν οτι θεωρησαι παλιος συνδρομητης και οτι η προσφορα αφορα μονο καινουριους.Πρεπει η συνδεση να γινει σε αλλο ονομα (πχ συζηγου,γονιων κλπ)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.