Προσφορά Cosmote TV

Καλημερα σας,

Η γονεις μου εχουν τα παρακατω

COSMOTE Home Telephony XL: Απεριόριστα προς εθνικά σταθερά & 150' προς εθνικά κινητά το μήνα
COSMOTE TV (Full Pack) Αορίστου
Δεν εχουν Ιντερνετ

και πληρωνουν 60κατι ευρω τον μηνα.

Ποια ειναι η καλυτερη προσφορα που παιζει αυτο τον καιρο (εχω χασει τον μουσουλα) με σταθερο και tv και μεσω ποιου την ζηταμε?

60 ευρώ χωρίς ίντερνετ?Φωτιά ο ΟΤΕ!Από τη στιγμή που είναι ήδη συνδρομητές θέλει ισχυρή διαπραγμάτευση

60 ευρώ χωρίς ίντερνετ?Φωτιά ο ΟΤΕ!Από τη στιγμή που είναι ήδη συνδρομητές θέλει ισχυρή διαπραγμάτευση

ναι αυτο λεω απλα δεν γνωριζω τι ακριβως παιζει αυτο τον καιρο για να ξερω τι θα ζητησω.

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Καλημερα σας,

Η γονεις μου εχουν τα παρακατω

COSMOTE Home Telephony XL: Απεριόριστα προς εθνικά σταθερά & 150' προς εθνικά κινητά το μήνα
COSMOTE TV (Full Pack) Αορίστου
Δεν εχουν Ιντερνετ

και πληρωνουν 60κατι ευρω τον μηνα.

Ποια ειναι η καλυτερη προσφορα που παιζει αυτο τον καιρο (εχω χασει τον μουσουλα) με σταθερο και tv και μεσω ποιου την ζηταμε?

το home telephony XL εχει ονομαστικη τιμη 32,64 (https://www.cosmote.gr/eshop/browse/Fixed-Services-Voice-Packages-Home-Telephony/_/N-81i) για 24 μηνες
cosmote tv παιζει απο 22 μεχρι 25 το full για 12 μηνες

αρα παιρνεις το 13888 και υπολογιζεις καπου απο 54-58
και συνηθως στα 'σκετα' τηλεφωνικα δε κανουν σοβαρες εκπτωσεις, ακομα και η τιμη νεου συνδρομητη απο 32 παει 30

Εχω cosmote fiber 100 L με δύο κανάλια φωνής και το cosmote tv full pack που λήγει στις 9 του Σεπτέμβρη. Δεν μου έκαναν καμία πρόταση για ανανέωση και φυσικά το έκοψα . Επίσης έκανα φορητότητα για το σταθερο fiber 100 L και το κινητό cosmote mobile L . Ας πρόσεχαν .

Σήμερα μου ήρθε μύνημα οτι η ετήσια ανανέωση της τηλεόρασης τελείωσε και η τιμή θα πάει στο 31,90. Επίσης υπάρχει η προτροπή να περάσω από ένα κατάστημα για να ενημερωθώ, για τις σχετικές προσφορές. Υπόψιν ότι έχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο, για 2 play. Τι μπορώ να απαιτήσω;

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σήμερα μου ήρθε μύνημα οτι η ετήσια ανανέωση της τηλεόρασης τελείωσε και η τιμή θα πάει στο 31,90. Επίσης υπάρχει η προτροπή να περάσω από ένα κατάστημα για να ενημερωθώ, για τις σχετικές προσφορές. Υπόψιν ότι έχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο, για 2 play. Τι μπορώ να απαιτήσω;

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ποσό πλήρωνες παλαιότερα τηλεόραση;απο την τιμή που αναφέρεις φανταζομαι 22 ευρω...

για το δορυφορικο....θα επικοινωνήσω μαζί τους και θα δω τι άκρη θα βγάλω

Δίνεις πολλά.πιεσε με διακοπή να πάρεις το φουλ πακέτο με 22 ευρω οπως το εχουν αρκετοί...

Καλημέρα στη παρέα!
Να σας πω και γω την απορία μου για να μου δώσετε κάποια χρήσιμη συμβουλή.
Στις 26 του μήνα λήγει το διετές συμβόλαιο μου των 35 ευρω το μήνα με τους 2 πρώτους να είναι δωρεάν.
Τους καλώ για ανανέωση και μου λένε 28,90. Λέω ρε παιδιά δεν βγάζει νόημα μιας και μπορώ να πάρω από το site σας τη προσφορά με 25 ευρώ + 1Τ δίσκο και δωρεάν εγκατάσταση.
Εσείς μου το δίνεται 28,90 ποιος ο λόγος? Δηλαδή τι να κάνω? να παραγγείλω από το site με 25, να έρθουν να μου κάνουν εγκατάσταση του νέου πιάτου και μετά από 10 μέρες να έρθουν να πάρουν το παλίο πιάτο και τον παλιό εξωτερικό δίσκο των 500G?

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Καλημέρα στη παρέα!
Να σας πω και γω την απορία μου για να μου δώσετε κάποια χρήσιμη συμβουλή.
Στις 26 του μήνα λήγει το διετές συμβόλαιο μου των 35 ευρω το μήνα με τους 2 πρώτους να είναι δωρεάν.
Τους καλώ για ανανέωση και μου λένε 28,90. Λέω ρε παιδιά δεν βγάζει νόημα μιας και μπορώ να πάρω από το site σας τη προσφορά με 25 ευρώ + 1Τ δίσκο και δωρεάν εγκατάσταση.
Εσείς μου το δίνεται 28,90 ποιος ο λόγος? Δηλαδή τι να κάνω? να παραγγείλω από το site με 25, να έρθουν να μου κάνουν εγκατάσταση του νέου πιάτου και μετά από 10 μέρες να έρθουν να πάρουν το παλίο πιάτο και τον παλιό εξωτερικό δίσκο των 500G?

Αν θες τον σκληρό δίσκο τοτε ναι Θα κανείς διακοπή και Θα κανείς σύνδεση εκ νέου.αλλιως τηλεφωνο στο 13888 και τους λες για διακοπή και αν εισαι τυχερός τοτε θα πάρεις 22 ευρω τον μήνα φουλ πακέτο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Ευχαριστώ πολύ! Επειδή δεν καίγομαι για τον δίσκο μάλλον θα κάνω το δεύτερο.

Η αποψη μου ειναι οτι δεν προκειται να δωσουν 22 ευρω φουλ πακετο σε καποιον που δινει τωρα 25
Η λογικη απο οτι εχω καταλαβει ειναι οτι οταν ζηταει καποιος διακοπη,η προσφορα που θα του κανουν ιδια με αυτη που πληρωνε μεχρι τωρα.

Επισης το να κανεις διακοπη και νεα συνδρομη στο ιδιο ονομα και ΑΦΜ ωστε να παρεις την προσφορα δεν γινεται.
Θα σου πουν οτι θεωρησαι παλιος συνδρομητης και οτι η προσφορα αφορα μονο καινουριους.Πρεπει η συνδεση να γινει σε αλλο ονομα (πχ συζηγου,γονιων κλπ)

Η αποψη μου ειναι οτι δεν προκειται να δωσουν 22 ευρω φουλ πακετο σε καποιον που δινει τωρα 25
Η λογικη απο οτι εχω καταλαβει ειναι οτι οταν ζηταει καποιος διακοπη,η προσφορα που θα του κανουν ιδια με αυτη που πληρωνε μεχρι τωρα.

Επισης το να κανεις διακοπη και νεα συνδρομη στο ιδιο ονομα και ΑΦΜ ωστε να παρεις την προσφορα δεν γινεται.
Θα σου πουν οτι θεωρησαι παλιος συνδρομητης και οτι η προσφορα αφορα μονο καινουριους.Πρεπει η συνδεση να γινει σε αλλο ονομα (πχ συζηγου,γονιων κλπ)

Ευχαριστώ polmyt! Αν είναι έτσι μάλλον θα κάνω τη σύνδεση στο όνομα της συζύγου.

Μετά από αίτημα διακοπής, με κάλεσαν από το αντίστοιχο τμήμα για αντιπροσφορά στα 25 ευρώ το φουλ πακέτο (δορυφορικό). Τους ενημέρωσα ότι έχω και PVR και Multiroom στην συνδρομή μου, οπότε η τιμή για το φουλ έπεσε στα 22 ευρώ. Αντίστοιχα υπήρξε πρόταση για το σίνεμα πακέτο στα 17 ευρώ και για το αθλητικό στα 20 ευρώ. Τελικά δεν ανανέωσα μιας και δεν μπορώ να παρακολουθήσω πλέον κάποιο πρόγραμμα σε τόσο χαμηλή ποιότητα... Επιπλέον, τον τελευταίο καιρό έχει πέσει κατακόρυφα η ποιότητα των ταινιών και των σειρών, με αποτέλεσμα πολλά βράδια να μην υπάρχει κάτι να παρακολουθήσω (σύμφωνα πάντα με τα γούστα μου).

Έβαλα Netflix και βλεπω ταινίες, σειρές και ντοκυμαντέρ σε τριπλάσιο bitrate και ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ εικόνα και κίνηση.

Bye bye Cosmote TV και καλή αντάμωση στο μέλλον (εάν βελτιώθει το πρόγραμμα και η ποιότητα εικόνας).

Αυτό το ξέρει κάποιος σίγουρα?Δηλαδή εγώ που έχω το 3play στο όνομα μου,πώς θα μπορούσα να κάνω εκ νέου σύνδεση στο όνομα της συζύγου?Ο αδερφός μου που είναι (3play nova )το είχε ρωτήσει αλλά του είπαν ότι σε εκ νέου σύνδεση θα έχει διαφορετικό αριθμό.Οπότε αρνήθηκε.Δεν ξέρω τι γίνεται στον ΟΤΕ.