Προσφορά Cosmote TV

Αν έχει ήδη τηλεφωνία και πρόσθεσε CosmoteTV για ένα χρόνο και νέα δέσμευση για την τηλεφωνία δυο χρόνια τότε ναι αυτή είναι η τιμή που δίνουν.

ειχε παλια cosmote tv ο φιλος?μηπως ξεκινησαν προσφορες για αυτους που κοψανε το καλοκαιρι τωρα που αρχιζει και το champions league?

Πριν λίγο με καλέσανε από 13888 επειδή είχα κάνει αίτηση για διακοπή. Με ρωτήσανε το λόγο, τους είπα είναι ακριβά (τα 29 ) το βρίσκω φθηνότερα. Μου πρότεινε 22 για 12 μήνες, τους 2 πρώτους μήνες από 10 για ταινίες στο on demand και 120 λεπτά προς όλους για ένα κινητό για 1-2 μήνες (δεν θυμάμαι ακριβώς αυτό). Το πήρα το πακέτο!

γνωριζει καποιος να μου πει απο την στιγμη που εχει δρομολογηθει η ανανεωση του συμβολαιου συνδρομης αν εχουμε καποιο περιθωριο αναπροσαρμογης ας το πουμε η οχι? και αν ναι ποσο διαστημα? εννοωντας αναπροσαρμογη μιλαω ειτε για <<παζαρι>> της τιμης που αρχικα δεχθηκα η για αλλαγη πακετου(πχ απο full pack σε sport pack).

θα γινω λιγο συγκεκριμενη. ελειπα εξωτερικω μολις γυρισα και παιρνω να δω τι γινεται με την ανανεωση του full pack που εχω. στο τηλεφωνο μιλωντας αποφασισαμε στα 28,90 κ δεχθηκα. μη καλα ενημερωμενη κ βλεποντας μετα οτι δινεται στα 25,00 τελικα ξανακαλεσα μολις τωρα ειτε για να εχω μια μειωση η για να το κανω sport pack. και στο τηλεφωνο μου λενε οτι το εχω ανανεωση με 25,00 κ οχι με 28,90. λεω δεν γινεται εκτος και αρχικα μου ανεφεραν την τιμη του καταλογου(εφοσων εληξαν οι 12 μηνες) αλλα το περασαν σαν τιμη του νεου!! δεν ξερω πως εγινε αυτο σε καθε περιπτωση απαιτησα να μου σταλθει κ μεσω email για να δω οντως τι εγινε.

επισης θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται ακριβως ο υπολογισμος του συνολικου ποσου? παει π.χ 25 ευρο το πακετο + 3 ο σκληρος που εχω και μετα επι 10%?? συνολικα δηλαδη 30,8/μηνα αν ειναι ετσι. το ΦΠΑ ειναι μεσα στα 25? το extra πακετο 5 ευρο του go παιρνει κ αυτο 10%

Απο την μέρα που υπογράψεις η δεχτείς τηλεφωνικά το συμβόλαιο έχεις 14 ημερολογιακές ημέρες για υπαναχώρηση απο την αρχική δέσμευση σου. Μετα το πέρας των 14 ημερών πληρώνεις τελος διακοπής.

Η τιμές υπολογίζονται ως εξης: Αξία υπηρεσιας+ τελος συνδρομητικής τηλεορασης+ ΦΠΑ= Τελικό ποσό. Η χρεώσεις για σκληρό δίσκο, multiroom η οτιδήποτε άλλη πρόσθετη υπηρεσία ειναι συν στα αρχικά.

Απο την μέρα που υπογράψεις η δεχτείς τηλεφωνικά το συμβόλαιο έχεις 14 ημερολογιακές ημέρες για υπαναχώρηση απο την αρχική δέσμευση σου. Μετα το πέρας των 14 ημερών πληρώνεις τελος διακοπής.

Η τιμές υπολογίζονται ως εξης: Αξία υπηρεσιας+ τελος συνδρομητικής τηλεορασης+ ΦΠΑ= Τελικό ποσό. Η χρεώσεις για σκληρό δίσκο, multiroom η οτιδήποτε άλλη πρόσθετη υπηρεσία ειναι συν στα αρχικά.

προχωρωντας μια αγορα στο σαιτ της cosmote full πακετου συν σκληρο δισκο μου βγαζει 25+ 3 = 28 κ απο κατω λεει 'Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%, και Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης 10%. για τον φορο δεν θυμαμαι αν ειναι μεσα στην τιμη των 25(απο οτι θυμαμαι ναι) αλλα το 10 % τουλαχιστον τον προηγουμενο χρονο που ημουν δεν ειναι μεσα διοτι γνωριζω ποσο μου ερχονταν. τωρα οπως το βλεπω το εμπεριεχουν μεσα. ποια η γνωμη σας?

https://www.cosmote.gr/eshop/global...8dMUmrJlPisLwN3Yro2xX_wgtrKRQntxoCFekQAvD_BwE

Αν το κάνεις από εδώ είναι 25 τελική τιμή συν δώρο κεραιοσύστημα, εγκατάσταση, σκληρός δίσκος

ναι το γνωριζω..ειμι ηδη συνδρομητης ομως κ απλως αναρωτιεμαι αν το 25αρι που μου εδωσαν τελικα για ανανεωση του συμβολαιου περιλαμβανει φπα κ τελος συνδρομητικης διοτι δεν το διευκρινησα κ δεν μπορω να ξαναεπικοινωνησω συντομα

Μου έκαναν προσφορά vdsl στα 32.40(καλή είναι; ) το cosmotetv πού λήγει και αυτό η καλύτερη προσφορά είναι 22/μήνα και 2 μήνες δώρο;

Έληξε η περυσινή προσφορά των 17,50 το cinema pack και για να μη διακόψω μου ανανέωσαν στα ίδια για ένα ακόμη έτος.

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Έληξε η περυσινή προσφορά των 17,50 το cinema pack και για να μη διακόψω μου ανανέωσαν στα ίδια για ένα ακόμη έτος.

Εμένα δε μου το έδωσαν σε αυτή τη τιμή, μου είπαν 19,90 ή 12,90 (τιμή καταλόγου δλδ) για το family pack και φυσικά το διέκοψα.

Δεν υπάρχει κάποιο pattern στην αντιμετώπιση τελικά. Εγώ χωρίς καμία πίεση, έκανα αίτημα διακοπής και λίγο πριν την καταχώρηση της αίτησης με ρώτησαν το λόγο διακοπής και μου έδωσαν τη δυνατότητα ανανέωσης στην ίδια τιμή.

Με πηραν τελικα 3 μερες μετα και μου ειπαν ή 28.9 το μηνα ή διακοπη και νεα συνδεση για να παρω τα 25 το μηνα (που εχω και τωρα!) .
Σωνει και καλα να με παιδεψουν δλδ. Ελεος ομως.
Οχι τπτ αλλο αυτοι θα βγουνε χαμενοι γιατι και την κεραια και το δισκο θα μου δωσουν !

VDSL 50αρι ή 30αρι ?

Μου είπαν ότι θα πιάνω 35mbps(αλλά δεν τούς πιστεύω) στην τηλεόραση ποια είναι η καλύτερη προσφορά πού μπορεί νά γίνει;22 για 24 μήνες με 2 δώρο;