Προσφορά Cosmote TV

Τελικά 22 για το full pack.... οπότε και ανανέωσα μια και μεχρι σήμερα είχα 22 το sports.... Προσπάθησα για 15-17 για το sports pack αλλά δεν το έδινε με τίποτα η κοπελίτσα στο τηλέφωνο.

Εννοείται ότι η προσφορά ήταν απλά για TV καθώς δεν έχω τίποτα άλλο της Cosmote...

Με 15 ευρώ ανανέωσα για το full pack για 12 μήνες μέσω «ειδικού καναλιού» στο οποίο έχω πρόσβαση μέσα στον ΟΤΕ και δεν είχα χρησιμοποιήσει ως τώρα. Το προμο των 20 ευρώ ισχύει ακόμα παντως για οσους το πιέσουν μέχρι τελους.Για «υπάλληλος» της ΝΟΒΑ όπως πολλοί με κατηγόρησαν , καλά είναι...

Για πλήρες πακέτο, τηλέφωνο, ίντερνετ, TV, ποια τιμή θεωρείτε καλή? Είμαι χρόνια συνδρομητής και έχει λήξει το συμβόλαιο. Και επειδή σήμερα έχουν στα 22 το OTE TV λέω να τους πάρω τηλέφωνο. Αλλά δεν ξέρω πόσο να πιέσω για το πακέτο συνολικά. Έχω και ένα κινητό με συμβόλαιο σε αυτούς και νομίζω αν έχεις κινητό, σου κάνουν έκπτωση 20%. Ισχύει ακόμα αυτό?

Για πλήρες πακέτο, τηλέφωνο, ίντερνετ, TV, ποια τιμή θεωρείτε καλή? Είμαι χρόνια συνδρομητής και έχει λήξει το συμβόλαιο. Και επειδή σήμερα έχουν στα 22 το OTE TV λέω να τους πάρω τηλέφωνο. Αλλά δεν ξέρω πόσο να πιέσω για το πακέτο συνολικά. Έχω και ένα κινητό με συμβόλαιο σε αυτούς και νομίζω αν έχεις κινητό, σου κάνουν έκπτωση 20%. Ισχύει ακόμα αυτό?

Θα δυσκολευτεις να πάρεις καλή τιμή.Εμείς τόσα χρόνια σε ΟΤΕ και με κινητά,αγανακτησαμε.Πρέπει να τους πείσεις ότι θα το κόψεις διαφορετικά.Με το οποίο ρίσκο.

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

Εγώ έχω πακέτο με 43,50 το μήνα...
24αρι ίντερνετ,full pack Cosmote TV, σταθερό με απεριόριστα αστικά-υπεραστικά, 150' προς κινητά και 1000' απο και προς ένα συγκεκριμένο κινητό...
Αυτά μου τα έδωσαν επειδή είχα 2 κινητά Cosmote με οικογενειακό συμβόλαιο...
Επίσης μου έδωσαν μια sim με 1GB καθε μήνα για ένα χρόνο για οποιαδήποτε φορητή συσκευή και θα φορτίζουν με 120' ομιλίας κάθε μήνα για ένα χρονο ένα καρτοκινητο της επιλογής μου...

Καλησπερα , επειδη θα φυγω απο τη νοβα , ξερουμε καποιο αριθμο τηλεφωνου για προσφορα;;
Ευχαριστω

Καλησπερα , επειδη θα φυγω απο τη νοβα , ξερουμε καποιο αριθμο τηλεφωνου για προσφορα;;
Ευχαριστω
2106295102

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτός ο αριθμός έχει κάτι το ιδιαίτερο? Τους έπαιρνα χθες στο 13888 επί μία ώρα και δεν αναγνώριζε τις φωνητικές εντολές. Τους έστειλα μήνυμα στο chat και στο Twitter να με καλέσουν και δεν με πήραν. Έτσι έχασα την προσφορά.

Αυτός ο αριθμός έχει κάτι το ιδιαίτερο? Τους έπαιρνα χθες στο 13888 επί μία ώρα και δεν αναγνώριζε τις φωνητικές εντολές. Τους έστειλα μήνυμα στο chat και στο Twitter να με καλέσουν και δεν με πήραν. Έτσι έχασα την προσφορά.
Τίποτα ιδιαίτερο. Είναι ο αριθμός που μου έδωσαν για να επικοινωνήσω μαζί τους αν ήθελα κάποια βοήθεια σχετικά με την αίτηση για αλλαγή παροχου (από nova σε cosmote ).

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μιας και λήγει το συμβόλαιο των 2 χρόνων για vdsl 50mb στα 37.28 που είχα λέω να τους πάρω να ανανεώσω. Μέχρι τι τιμή μπορώ να πιέσω? 35.50 βλέπω τιμή καταλόγου.

Το βλέπω δύσκολο να μπορεί να πέσει κάτω από τα 35.50.
Και εγώ αυτό με τα 37.28 έχω και λήγει το Μάρτη.
Αν καταφέρεις κάτι, θα ακολουθήσω.

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Το βλέπω δύσκολο να μπορεί να πέσει κάτω από τα 35.50.
Και εγώ αυτό με τα 37.28 έχω και λήγει το Μάρτη.
Αν καταφέρεις κάτι, θα ακολουθήσω.
Θα τους πάρω τις επόμενες μέρες να δούμε. Αρκετά τα χρήματα πάντως.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Θα τους πάρω τις επόμενες μέρες να δούμε. Αρκετά τα χρήματα πάντως.
Αξιζει παντως η 50αρα σε αντιθεση με τo cosmote tv που δεν βλεπω την ωρα να το σταματησω...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Αξιζει παντως η 50αρα σε αντιθεση με τo cosmote tv που δεν βλεπω την ωρα να το σταματησω...
Σίγουρα αξίζει αλλα είναι αρκετά τα χρήματα. Και το cosmote TV το έχουν φτιάξει αρκετά replay TV national geographic σειρές on demand. Αλλά 37 και 21 πάμε στα 59 το μήνα. Είναι πολλά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Θα την πάρεις χαμηλότερα αλλά πρέπει να έχεις την υπομονή και το ρίσκο της φορητότητας.

Τους πήρα τηλέφωνο και οι αθεόφοβοι μου πρότειναν τα ίδια στα 38.50 από τα 37.28 που τα έχω τώρα. Μου λένε τα 35.50 πουν εχουν στο site είναι για νέες συνδέσεις. Τους λέω αν διακόψω και κανω νέα σύνδεση θα πάρω την τιμή? Μου λένε ναι αλλά θα μείνετε χωρίς ίντερνετ για λίγες μέρες κτλ κτλ. 25 χρονια συνδρομητής και αυτή είναι η αντιμετώπιση.

Επισης μου λένε για 24 άρα 32.5 ευρω όταν στο site τους έχει κάτω από 26 ευρώ. Απαράδεκτοι. Με φορητοτητα δεν θέλω να μπλέξω στο χωριό που είμαι μόνο ΟΤΕ έχουμε τίποτα άλλο οπότε το παίζουν όπως θέλουν. Μεγάλοι ξεφτίλες όμως. Αντε πείτε τι κάνουμε τώρα. Έστω στα 35.5 ευρώ να πάει η τιμή.

Τους πήρα τηλέφωνο και οι αθεόφοβοι μου πρότειναν τα ίδια στα 38.50 από τα 37.28 που τα έχω τώρα. Μου λένε τα 35.50 πουν εχουν στο site είναι για νέες συνδέσεις. Τους λέω αν διακόψω και κανω νέα σύνδεση θα πάρω την τιμή? Μου λένε ναι αλλά θα μείνετε χωρίς ίντερνετ για λίγες μέρες κτλ κτλ. 25 χρονια συνδρομητής και αυτή είναι η αντιμετώπιση.

Επισης μου λένε για 24 άρα 32.5 ευρω όταν στο site τους έχει κάτω από 26 ευρώ. Απαράδεκτοι. Με φορητοτητα δεν θέλω να μπλέξω στο χωριό που είμαι μόνο ΟΤΕ έχουμε τίποτα άλλο οπότε το παίζουν όπως θέλουν. Μεγάλοι ξεφτίλες όμως. Αντε πείτε τι κάνουμε τώρα. Έστω στα 35.5 ευρώ να πάει η τιμή.

Σου λένε να κάνεις αίτηση φορητότητας σ άλλο πάροχο μπας και σ δώσει άλλη τιμή ο οτε και δεν θες... Ε τι άλλο δηλαδή θες να τους κάνεις ? Παρτους τηλέφωνο και άρχισε τα παρακάλια μπας και πέσεις σε καμία άλλη υπάλληλο .