Για πλήρες πακέτο, τηλέφωνο, ίντερνετ, TV, ποια τιμή θεωρείτε καλή? Είμαι χρόνια συνδρομητής και έχει λήξει το συμβόλαιο. Και επειδή σήμερα έχουν στα 22 το OTE TV λέω να τους πάρω τηλέφωνο. Αλλά δεν ξέρω πόσο να πιέσω για το πακέτο συνολικά. Έχω και ένα κινητό με συμβόλαιο σε αυτούς και νομίζω αν έχεις κινητό, σου κάνουν έκπτωση 20%. Ισχύει ακόμα αυτό?
Εγώ έχω πακέτο με 43,50 το μήνα...Για πλήρες πακέτο, τηλέφωνο, ίντερνετ, TV, ποια τιμή θεωρείτε καλή? Είμαι χρόνια συνδρομητής και έχει λήξει το συμβόλαιο. Και επειδή σήμερα έχουν στα 22 το OTE TV λέω να τους πάρω τηλέφωνο. Αλλά δεν ξέρω πόσο να πιέσω για το πακέτο συνολικά. Έχω και ένα κινητό με συμβόλαιο σε αυτούς και νομίζω αν έχεις κινητό, σου κάνουν έκπτωση 20%. Ισχύει ακόμα αυτό?
2106295102Καλησπερα , επειδη θα φυγω απο τη νοβα , ξερουμε καποιο αριθμο τηλεφωνου για προσφορα;;
Ευχαριστω
Τίποτα ιδιαίτερο. Είναι ο αριθμός που μου έδωσαν για να επικοινωνήσω μαζί τους αν ήθελα κάποια βοήθεια σχετικά με την αίτηση για αλλαγή παροχου (από nova σε cosmote ).Αυτός ο αριθμός έχει κάτι το ιδιαίτερο? Τους έπαιρνα χθες στο 13888 επί μία ώρα και δεν αναγνώριζε τις φωνητικές εντολές. Τους έστειλα μήνυμα στο chat και στο Twitter να με καλέσουν και δεν με πήραν. Έτσι έχασα την προσφορά.
Θα τους πάρω τις επόμενες μέρες να δούμε. Αρκετά τα χρήματα πάντως.Το βλέπω δύσκολο να μπορεί να πέσει κάτω από τα 35.50.
Και εγώ αυτό με τα 37.28 έχω και λήγει το Μάρτη.
Αν καταφέρεις κάτι, θα ακολουθήσω.
Αξιζει παντως η 50αρα σε αντιθεση με τo cosmote tv που δεν βλεπω την ωρα να το σταματησω...Θα τους πάρω τις επόμενες μέρες να δούμε. Αρκετά τα χρήματα πάντως.
Σίγουρα αξίζει αλλα είναι αρκετά τα χρήματα. Και το cosmote TV το έχουν φτιάξει αρκετά replay TV national geographic σειρές on demand. Αλλά 37 και 21 πάμε στα 59 το μήνα. Είναι πολλά.Αξιζει παντως η 50αρα σε αντιθεση με τo cosmote tv που δεν βλεπω την ωρα να το σταματησω...
Τους πήρα τηλέφωνο και οι αθεόφοβοι μου πρότειναν τα ίδια στα 38.50 από τα 37.28 που τα έχω τώρα. Μου λένε τα 35.50 πουν εχουν στο site είναι για νέες συνδέσεις. Τους λέω αν διακόψω και κανω νέα σύνδεση θα πάρω την τιμή? Μου λένε ναι αλλά θα μείνετε χωρίς ίντερνετ για λίγες μέρες κτλ κτλ. 25 χρονια συνδρομητής και αυτή είναι η αντιμετώπιση.
Επισης μου λένε για 24 άρα 32.5 ευρω όταν στο site τους έχει κάτω από 26 ευρώ. Απαράδεκτοι. Με φορητοτητα δεν θέλω να μπλέξω στο χωριό που είμαι μόνο ΟΤΕ έχουμε τίποτα άλλο οπότε το παίζουν όπως θέλουν. Μεγάλοι ξεφτίλες όμως. Αντε πείτε τι κάνουμε τώρα. Έστω στα 35.5 ευρώ να πάει η τιμή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.