Προσφορά Cosmote TV

Φοβερό!Άρα υπάρχει πιθανότητα κάποιος με αίτημα διακοπής να πάρει το full pack με 20?

Αίτημα διακοπής κάνει ο παλιός πελάτης.Η ερωτηση αφορα αυτον.Αυτό που λες χωρίς υποβολή αιτήματος διακοπής, μιλάς για νέο πελάτη,υποθέτω.Έδωσαν 20 ευρώ το πακέτο σε παλιό πελάτη,έτσι απλα?

Αίτημα διακοπής κάνει ο παλιός πελάτης.Η ερωτηση αφορα αυτον.Αυτό που λες χωρίς υποβολή αιτήματος διακοπής, μιλάς για νέο πελάτη,υποθέτω.Έδωσαν 20 ευρώ το πακέτο σε παλιό πελάτη,έτσι απλα?
Με διακοπή το πήρα 20 για 12 μήνες! Πριν λέγανε 25 ή 22!

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με πήραν χθες παλι από το 13888.
Αρχικά μου πρόσφεραν 25 τους είπα ότι είναι πολλά. Και μου πρόσφεραν 22. Είπα θα το σκεφτώ και να με πάρουν Τετάρτη.

Θα πάω σήμερα από κατάστημα ΟΤΕ να δω τι θα μου πουν κι εκεί.

Αν δε μου δώσουν 20 πάω για διακοπή.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελικα τι προσφορα σου εκαναν? Ρωταω γιατι σε κανα μηνα ληγει και το δικο μου πακετο.

Εμενα, που εχω σκετη tv που εληξε, απο το τμημα διακοπων μου δωσανε για 1 χρονο ανανεωση full pack με 22 και επιπλεον 120 λεπτα προς ολους σε καρτοκινητο καθε μηνα και 10 αν θυμαμαι καλα για ενοικιαση ταινιων on demand για καποιο χρονικο διαστημα. Συμφωνησα και δεν ηθελα να ρισκαρω για περαιτερω παζαρι μιας και με βολεψαν τα λεπτα σε καρτοκινητο (γλυτωνω κανα 5ευρω απο αυτο σχεδον, αλλιως δε θα συμφωνουσα). Παντως αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ρωτησα για το σταθερο που εχω σε αλλη εταιρια αυτη τη στιγμη (ληγμενο συμβολαιο και αυτο) και το τμημα διακοπων δεν ηταν αρμοδιο να μου δωσει προσφορα και αφου τελειωσαμε την κουβεντα, με συνδεσανε με αλλο τμημα οπου απο κει μου δωσανε τιμες καταλογου (αυτες που υπαρχουν στο site της cosmote). Σαν να μην τους ενδιαφερει να σε παρουνε για πελατη στο σταθερο ενα πραγμα. Ευχαριστω τους ειπα θα το σκεφτω (αλλα δε θα παρω φυσικα) και τοκλεισα.

Εμένα δεν μου έκαναν καν προσφορά. Μάλλον θα τους ακούστηκα απόλυτος για διακοπή

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικα τι προσφορα σου εκαναν? Ρωταω γιατι σε κανα μηνα ληγει και το δικο μου πακετο.

Τελικά δέχτηκα στα 22 γιατί βαριόμουν να μπω στη διαδικασία.

Sent from my iPhone using Tapatalk

μια ερώτηση (πιστεύω χρήσιμη για όσους σχεδιάζουν να ζητήσουν διακοπή για να πετύχουν καλύτερη τιμή).
Αν κάποιος ζητήσει διακοπή και γίνει η διακοπή, μπορεί να ζητήσει έπειτα νέο συμβόλαιο απο την αρχή (σαν να μην ήταν ποτέ πελάτης cosmote tv και ίσως με καλύτερες τιμές) ή πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα (έτσι μου είχαν πει πριν απο χρόνια σε ένα κατάστημα Γερμανός);

Το σιγουρο ειναι οτι μπορει να κανει συνδεση με τις προσφορες που αναρτωνται στο site οπως καλη ωρα full pack με 25 .

Καλημέρα, πριν λίγο με πήρε κάποιος κύριος από ένα τηλέφωνο για να μου κάνει προσφορά για 3play Cosmote. Τον ενημέρωσα ότι έχω ακόμα 9 μήνες στην Νόβα και ότι δεν μπορώ να την σπάσω, μου είπε ότι αυτή η προσφορά ισχύει και για τυχόν γνωστό μου. Μου έδωσε και το τηλέφωνο του για να τον καλέσει οποίος ενδιαφέρεται (το δίνω μέσω pm) . Λοιπόν δίνει:
Vdsl (ξέχασα να ρωτήσω αν είναι 30 ή 50) , απεριόριστα αστικά-υπεραστικα, 8 ώρες κινητά, 2 ώρες διεθνή στα 32,20 + fullpack Cosmote tv 20 ευρώ σύνολο 52,20 ευρώ.
Το αντίστοιχο adsl 23,20+20= 43,20 ευρώ.
Να τονίσω ότι βρίσκομαι στην δουλειά και βιαζομουν δεν ρώτησα αν το σταθερό είναι για 24 μήνες και η τηλεόραση για 12 μήνες.
Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας ρωτήσει περισσότερα.

μολις με πηραν και ανανεωσα για 1 χρονο ακομα στα 22 ευρω τελικη τιμη το full pack οσο το εχω δηλαδη εδω και 2 χρονια την ιδια προσφορα ειχα παρει και πριιν 1 μηνα περιπου. Στην αρχη η κοπελα ειπε 25 αλλα οταν ειπαν οτι εχω προσφορα πριν ενα μηνα στα 22 το εδωσεα φου πρωτα πηρε εγκριση

Παιδια στα 11 ευρο το family με 50αρα ταχυτητα και απεριοριστα αστικα στα 31,90 , μου βγαινει συνολο στα 43 ευρο περιπου.Ειναι καλη προσφορα για ανανεωση?

Για δώστε ρε παιδιά κανένα τηλέφωνο από τις προσφορές, κι εγώ αποφάσισα να το διακόψω, στα 31 έρχεται και δε λέει τόσο...

Από βδομάδα τελειώνει το σταθερο-ίντερνετ.Τώρα δίνω 31 ευρώ. Θα μου δώσουν τουλαχιστον,την ίδια τιμη για να ανανεωσω?ΉΤο πακέτο τηλεόρασης τελειώνει Ιούλιο και τότε θα το παζαρεψω με αίτημα διακοπής.

#solareagle άστο να λήξει και κάλεσε την αμέσως επόμενη μέρα....πες τους έχω προσφορά από Nova τόσο και τόσο....θα σου δώσουν ίδια και καλύτερη τιμή.... Με στοιχεία.... ;)

Τελειώνει μεθαυριο το συμβόλαιο σταθερου-ίντερνετ και θέλω να ανανεώσω.Τι τιμη μπορώ να πετύχω?Το συμβόλαιο της τηλεόρασης τελειώνει Ιούλιο που εκεί σίγουρα θα κάνω απειλή διακοπής.