greekgreek
Supreme Member
Εμένα με πήραν τηλέφωνο ,πριν από λίγο , από το τμήμα διακοπών και μου πρότειναν 15 ευρώ το sport pack.
Δεν δέχτηκα γιατί έχω σκοπό να πάω στη nova .
Δεν δέχτηκα γιατί έχω σκοπό να πάω στη nova .
Λήγει τώρα σύντομα το συμβόλαιό σου και σε πήραν αυτοί τηλέφωνο ή τους πήρες εσύ για να ρωτήσεις για προσφορά ανανέωσης;
Κάπου άκουσα ότι λόγω αύξησης στα τιμολόγια της Κοσμοτε, μέχρι τέλους Ιουνίου μπορεί κάποιος με συμβόλαιο να φύγει αζημίως. Ισχύει;
Ναι φίλε μου, λήγει τον άλλο μήνα και με καλέσανε και τους είπα ότι ναι μεν είμαι ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες σας αλλά δεν έχω σκοπό να ανανεώσω. Καταχωρήθηκε το αίτημα διακοπής και με την επαύριο δέχτηκα τηλέφωνο και μου προτείνανε ότι αναφέρω παραπάνω.
Εγώ πάντα έπαιρνα τη μέρα που τελείωνε,ποτέ δε με πήραν.Σε καμιά 15αρια μέρες που τελειώνει το συμβόλαιο μου,θα τους πάρω εγώ.Eμενα εληγε και επαιρνα μετα εγω ποτε δεν με εχουνε παρει
και σε αλλους τους παιρνουνε και 1 μηνα πριν την ληξη?!
Να ρωτήσω κάτι. Εχω το full pack στα 25 , ληγει σε λιγες ημέρες, μου δίνουν ίδια τιμή αλλα θέλω να το πάω στα 22 οπως το είχα παλιά και το δίνουν σε νεους συνδρομητές
Εκανα αιτημα πρόθεσης ακύρωσης και περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο.
1. Με τέτοιο αίτημα και οχι διακοπής έχω ελπίδες;
2. Στο sports pack στο on demand πακέτο εχω προσβαση στις δωρεάν κια επί πληρωμή ταινίες και σειρές;
Γιατί αν περιλαμβάνονται σκέφτομαι να τους το αντιπροτείνω μπας και ρίξω την τιμή
Ευχαριστώ
Το συμβολαιο σου έληγε τώρα κι έκανες ανανέωση στα 15 ευρώ?Εμένα με vdsl 50L μου το άφησαν στα 15 το full pack.
ΕΟντως,ειναι δυνατόν κατι τέτοιο?Το συμβολαιο σου έληγε τώρα κι έκανες ανανέωση στα 15 ευρώ?
Εμένα με vdsl 50L μου το άφησαν στα 15 το full pack.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.