Προσφορά Cosmote TV

Καλησπέρα έκανα αίτημα διακοπής για cosmote tv και σταθερό που είχαν λήξει. Σήμερα με πήραν από 13888 και μου πρότειναν στα 20 ευρώ cosmote tv για ένα χρόνο. Σταθερό μου είπαν ίδια τιμή στα 22.1 για 24αρα με 250 σταθερά 30 κινητά. Μου είπε για vdsl 50 απεριόριστα σταθερά και 120 κινητά και διεθνή στα 33.9 για 2 χρόνια και 15 cosmote tv. Μου έδωσε 120 λεπτά σε καρτοκινητο και 10 ευρώ για on demand.

Εμένα με πήραν τηλέφωνο ,πριν από λίγο , από το τμήμα διακοπών και μου πρότειναν 15 ευρώ το sport pack.
Δεν δέχτηκα γιατί έχω σκοπό να πάω στη nova .

Λήγει τώρα σύντομα το συμβόλαιό σου και σε πήραν αυτοί τηλέφωνο ή τους πήρες εσύ για να ρωτήσεις για προσφορά ανανέωσης;

Ναι φίλε μου, λήγει τον άλλο μήνα και με καλέσανε και τους είπα ότι ναι μεν είμαι ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες σας αλλά δεν έχω σκοπό να ανανεώσω. Καταχωρήθηκε το αίτημα διακοπής και με την επαύριο δέχτηκα τηλέφωνο και μου προτείνανε ότι αναφέρω παραπάνω.

Δίνουνε στα 20 ευρώ φουλ και 15 εύρο σπορτ πάκ και δώρο τα 120 λεπτά ακόμα και αν δεν έχεις σταθερό στον οτε;
Αν ναι είναι καλή πρόταση και ίσως με ενδιέφερε. Υπάρχει κάπου να πάρουμε η μόνο αν σε πάρουν αυτοι;

Δεν το δίνουν σε όλους. Να έχετε υπόψιν οτι τα τμήματα retention & win back πελατών έχουν μηνιαία στοχοθεσία από την επιτευξη (ή μη) της οποίας εξαρτώνται οι όποιες παροχές και προτάσεις για αντιπροσφορές (μέσα σε συγκεκριμένα όρια)

Κάπου άκουσα ότι λόγω αύξησης στα τιμολόγια της Κοσμοτε, μέχρι τέλους Ιουνίου μπορεί κάποιος με συμβόλαιο να φύγει αζημίως. Ισχύει;

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Κάπου άκουσα ότι λόγω αύξησης στα τιμολόγια της Κοσμοτε, μέχρι τέλους Ιουνίου μπορεί κάποιος με συμβόλαιο να φύγει αζημίως. Ισχύει;

Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εάν το λέει στο λογαριασμό σου βεβαίως μπορείς.

Ναι φίλε μου, λήγει τον άλλο μήνα και με καλέσανε και τους είπα ότι ναι μεν είμαι ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες σας αλλά δεν έχω σκοπό να ανανεώσω. Καταχωρήθηκε το αίτημα διακοπής και με την επαύριο δέχτηκα τηλέφωνο και μου προτείνανε ότι αναφέρω παραπάνω.

Eμενα εληγε και επαιρνα μετα εγω ποτε δεν με εχουνε παρει
και σε αλλους τους παιρνουνε και 1 μηνα πριν την ληξη?!

Eμενα εληγε και επαιρνα μετα εγω ποτε δεν με εχουνε παρει
και σε αλλους τους παιρνουνε και 1 μηνα πριν την ληξη?!
Εγώ πάντα έπαιρνα τη μέρα που τελείωνε,ποτέ δε με πήραν.Σε καμιά 15αρια μέρες που τελειώνει το συμβόλαιο μου,θα τους πάρω εγώ.

Να ρωτήσω κάτι. Εχω το full pack στα 25 , ληγει σε λιγες ημέρες, μου δίνουν ίδια τιμή αλλα θέλω να το πάω στα 22 οπως το είχα παλιά και το δίνουν σε νεους συνδρομητές
Εκανα αιτημα πρόθεσης ακύρωσης και περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο.

1. Με τέτοιο αίτημα και οχι διακοπής έχω ελπίδες;
2. Στο sports pack στο on demand πακέτο εχω προσβαση στις δωρεάν κια επί πληρωμή ταινίες και σειρές;
Γιατί αν περιλαμβάνονται σκέφτομαι να τους το αντιπροτείνω μπας και ρίξω την τιμή
Ευχαριστώ

Να ρωτήσω κάτι. Εχω το full pack στα 25 , ληγει σε λιγες ημέρες, μου δίνουν ίδια τιμή αλλα θέλω να το πάω στα 22 οπως το είχα παλιά και το δίνουν σε νεους συνδρομητές
Εκανα αιτημα πρόθεσης ακύρωσης και περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο.

1. Με τέτοιο αίτημα και οχι διακοπής έχω ελπίδες;
2. Στο sports pack στο on demand πακέτο εχω προσβαση στις δωρεάν κια επί πληρωμή ταινίες και σειρές;
Γιατί αν περιλαμβάνονται σκέφτομαι να τους το αντιπροτείνω μπας και ρίξω την τιμή
Ευχαριστώ

Πρέπει να κάνεις αίτημα διακοπής.

Γενικα οποτε υπηρχε προσφορα την εδιναν σε ολους οταν ητανε να ανανεωσουνε
τωρα τι νεα κολπα ειναι αυτα
δινουνε 22 το full pack αλλα ο παλιος ειναι το κοροιδιο και θα ανανεωσει με 25?
αντε γεια

Ξεκίνησα στά 22 με πήγαν στα 25 αλλά νομίζω ότι δεν έτρεχε προσφορά στ 22 και φέτος θελουν να με αφήσουν εκεί ενώ τρέχει άλλη προσφορά και σε μερικούς το δίνουν 20.
Αν δεν το κάνουν 22 χαιρέτησα. Σε 3 εργάσιμες ημέρες θα με πάρουν είπαν. Είχα πάει σε Γερμανό.
Στο 2ό ερώτημα ξέρει κανεις;
Ας απαντήσει κάποιος που έχει sportpack

Παιδια νομιζω οτι το νοημα που ποσταρουμε στο συγκεκριμενο τοπικ ειναι για να ξερουμε ανα πασα στιγμη τη περιοδο που μας ενδιαφερει τι τιμες παιζουνε τα πακετα που μας ενδιαφερουνε.
Οποτε χωρις πολλες αναλυσεις οι καλυτερες τιμες αυτη τη στιγμη ειναι 20 το φουλ και 15 το σπορτ + το οποιο δωρο θελουνε να σε κανουνε,ειτε προσβαση στο cosmote tv go ειτε λεπτα ομιλιας σε καποιο καρτοκινητο καθε μηνα κτλ.

Πηρα για προσφορα σαν νεος πελατης και μου δινουν τις τιμες που εχουν στο site cosmote.

Ναι είχε λήξει και έκανα αίτημα διακοπής και την επόμενη με πήραν. Μέχρι τώρα έδινα 22 για το full pack.

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Γειά σας.Να ρωτήσω κάποια πράγματα ακόμα.Το πακέτο sports pack πόσο το έχετε πάρει σαν προσφορά και κάτι άλλο συμφέρει να βάλω μόνο του ξεχωριστό πακέτο από το cinema που έχω , το sports pack ,επειδή θέλει να βλέπει η μητέρα μου ταινίες , ή από το cinema να πάω στο full pack me multiview πόσο θα πάει? για το multiview χρειάζονται πολλά καλώδια για την εγκατάσταση?

Και όποιος ξέρει .Για απόσταση περίπου 25 μέτρων για hdmi για δεύτερη τηλεόραση θέλει και splitter για να παίξει σε HD και ποιό κάνει?
Γίνεται μία θύρα hdmi που έχει ο αποκωδικοποιητής του ote να βγάζω το καλώδιο για την τηλεόραση που ήδη είναι και να βάζω 25 μέτρων καλώδιο για άλλη τηλεόραση ή όχι?