Προσφορά Cosmote TV

Παιδιά έχω κόσμους σταθερό κ ίντερνετ και θέλω να βάλω και to sports pack .. πιστεύετε ότι μπορώ να πετύχω κάποια καλύτερη τιμή από το 20 ?

Ανανεωσα το πακετο ΤV μονο για cinema pack πλεον, με 15 ευρω.Το προηγουμενο συμβολαιο ηταν full pack στα 22.Ζητησα και "δωροεπιταγη' για το ΟΝ DEMAND το οποιο το χρησιμοποιω για παιδικες ταινιες ,αλλα δεν μου εδψσαν τιποτα.
Αναρωτιεμαι αν η δωροεπιταγη που εχει καποιος μπορει να χρησιμοποιηθει σε αλλον συνδρομητη.

μιλησα χθες με καποια γυναικα απο το τμημα προσφορων για να βαλω comsote tv,το θεμα ειναι με ειπε να την παρω τηλ στο 210 κλτπ.αλλα εχασα τον αριθμο θυμαμαι μονο το ονομα-επωνυμο,ξερετε που πρεπει να καλεσω ?? παντως οχι στο 13888 παντως.

13888 είναι και το τμήμα προσφορών.
2106513888 είναι το σταθερό για αστική χρεωση

full pack δορυφορικο στα 17 ευρω με 12 μηνες δεσμευση; κυκλοφορει τετοια προσφορα;

σε γνωστο μου τηλεφωνικα...με ρωτησε περιπου τι τιμες παιζουν αυτη την εποχη.
δυστυχως δεν του επιτρεπουν τα οικονομικα του να το προχωρησει.
ισως ομως ειναι η εναρξη περιοδου προσφορας.

Αυτή την προσφορά των 17 full pack, την είχε πάρει ακριβώς πριν ένα χρόνο ο ανιψιός μου.
Ίσως λίγο πριν τις γιορτές το αφεντικό "τρελαίνεται", άντε να σε πετύχουν όμως...

Αυτή την προσφορά των 17 full pack, την είχε πάρει ακριβώς πριν ένα χρόνο ο ανιψιός μου.
Ίσως λίγο πριν τις γιορτές το αφεντικό "τρελαίνεται", άντε να σε πετύχουν όμως...

σε εμενα εχει προσφερθει το 20

επομενως το 17 κυκλοφορει - ισως οχι ευρεως - στην αγορα...

τελικα την αποδεχτηκε και αν ναι για ποσο διαστημα 12 ή 24;

Μου πρότειναν 22 /μήνα μείον 5 στο κινητό. Ηρνηθην...

Άρα 17;;;.... Μάλλον γενικευμένη προσφορά του δορυφορικού.
Ίσως επειδή λανσάρεται ταυτόχρονα κ το ψηφιακό πακέτο.

Σημερινη ανανέωση για cosmote cinema μεσω δορυφόρου μετα από αίτημα διακοπής για ενα χρονο στα 11 ευρω τελική τιμή.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλεσα για προσφορα στο ote tv δορυφορικο που ληγει σε περιπου 1 μηνα,τωρα πληρωνω 22 full pack για να δω τι παιζει και μου ειπανε στα 22 παλι για ενα χρονο τωρα αν θυμαμαι καλα.

Καλησπερα και καλη χρονια με υγεια σε ολους και ολες. Το συμβολαιο μου εχει ληξει εδω και 3 μηνες. Συγκεκριμενα εχω cosmote tv family pack με multiroom. Πληρωνα 20 το μηνα και επειδη ελλειπα σε ταξιδια τωρα ανακαλυψα οτι ειχε ληξει πηγαινωντας στο γερμανο. Δεν με πηρανε καν ενα τηλεφωνο. Λογαριασμους δεν στελνουνε ποτε πηγαινω εγω στο γερμανο και τα πληρωνω. Τελος παντων σημερα που πηγα στο γερμανο και εμαθα ρωτησα για εαν υπαρχει καποια προσφορα μου ειπανε οχι ιδιες τιμες πχ family pack 12.90 και σινεμα πακ 19,90 . Της ειπα οτι θελω να το διακοψω αμεσα. Μου ειπε πρεπει να μιλησεις με το 13888. Στελνω στο φβ να με παρουν τηλ γιατι θελω να κοψω την τβ μου λενε θελετε να ανανεωσετε το συμβολαιο? απαντησα εαν υπαρχει κατι καλυτερο σε καλη τιμη θα το συζητουσα. Και μου στελνουν τις ιδιες τιμες απο το site 12,90 και 19,90 . τους ειπα οτι θελω να το διακοψετε και μου απαντησαν σε 7 εργασιμες θα με παρει καποιος για να το κοψω. Τι καλυτερο μπορω να πετυχω?

Δύσκολο θεωρώ να σου δώσουν πιο χαμηλά.
Ίσως συνδυαστικά με κάτι ίσως κινητό αλλά κ πάλι δύσκολο.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το family pack δεν με ενδιαφερει να μου το δωσουνε ποιο χαμηλα το cinema με ενδιαφερει. Το 19,90 που το εχουν το θεωρω απαραδεκτο για πελατη που ειναι 4+ χρονια και με multiroom.

Re: Απάντηση: Προσφορά Cosmote TV

το family pack δεν με ενδιαφερει να μου το δωσουνε ποιο χαμηλα το cinema με ενδιαφερει. Το 19,90 που το εχουν το θεωρω απαραδεκτο για πελατη που ειναι 4+ χρονια και με multiroom.
εγώ έχω 2 μπουκέτα κ πελάτισσα 10 χρόνια. Έδινα 15 για family k 25 για full pack τελευταια 2 χρόνια. Λήγουν κ με πάνε στα 20 κ 25 αντίστοιχα.(συν ότι είναι pvr το 3ευρο δηλαδη). Αφού δεν ενεδωσαν στις οποίες πιέσεις μου το αφήνω έτσι κ ξεκινάω νέα συμβόλαια. Μετά από μια εβδομάδα πάνε προσφορά 15 το cinema k 20 το full. (Κρατησαν κανα μηνα ετσι πριν ξαναγυρισουν οπως τώρα ήταν Σεπτέμβρης περιπου).Εκεί τρελάθηκα κ τους ξαναπαιρνω να τα αίτηθω εφοσών τοσο ηταν τότε οι τιμές πακέτων μα τίποτα δυστυχώς.

Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Ανανέωσα για 1 χρόνο το cinema pack στα 11 (την ίδια τιμή είχα και πριν), χωρίς πολλά πολλά.
-Τελείωσε το συμβόλαιο. Πόσο;
-15
-Μα τώρα πληρώνω 11
-Εεεεε... ναι τώρα το βλέπω για εσάς είναι 11
-ΟΚ.

Επίσης έχω για 1 χρόνο ακόμα DP24 με σταθερά και 300' κινητά στα 23,5

Εγω εχω φυγει απο σταθερο στον οτε τα ειχα ολα και εγω στην cosmote μεχρι και κινητα και εφυγα γιατι θελανε να ανανεωσω ακριβοτερα απο οτι πριν. Και στο σταθερο και στο κιν που ειχα και μαλιστα 3 νουμερα βεβαια οταν αλλαξα εταιρια πεσανε τα τηλεφωνα για προσφορες αλλα δεν ηθελα καν να τους ακουσω κρατησα μονο την τβ. Εγω δεν θελω κατι τρελο 20 cinema μαζι με multiroom. Αντε 21 :P