full pack δορυφορικο στα 17 ευρω με 12 μηνες δεσμευση; κυκλοφορει τετοια προσφορα;
Αυτή την προσφορά των 17 full pack, την είχε πάρει ακριβώς πριν ένα χρόνο ο ανιψιός μου.
Ίσως λίγο πριν τις γιορτές το αφεντικό "τρελαίνεται", άντε να σε πετύχουν όμως...
Μου πρότειναν 22 /μήνα μείον 5 στο κινητό. Ηρνηθην...
εγώ έχω 2 μπουκέτα κ πελάτισσα 10 χρόνια. Έδινα 15 για family k 25 για full pack τελευταια 2 χρόνια. Λήγουν κ με πάνε στα 20 κ 25 αντίστοιχα.(συν ότι είναι pvr το 3ευρο δηλαδη). Αφού δεν ενεδωσαν στις οποίες πιέσεις μου το αφήνω έτσι κ ξεκινάω νέα συμβόλαια. Μετά από μια εβδομάδα πάνε προσφορά 15 το cinema k 20 το full. (Κρατησαν κανα μηνα ετσι πριν ξαναγυρισουν οπως τώρα ήταν Σεπτέμβρης περιπου).Εκεί τρελάθηκα κ τους ξαναπαιρνω να τα αίτηθω εφοσών τοσο ηταν τότε οι τιμές πακέτων μα τίποτα δυστυχώς.το family pack δεν με ενδιαφερει να μου το δωσουνε ποιο χαμηλα το cinema με ενδιαφερει. Το 19,90 που το εχουν το θεωρω απαραδεκτο για πελατη που ειναι 4+ χρονια και με multiroom.
Ανανέωσα για 1 χρόνο το cinema pack στα 11 (την ίδια τιμή είχα και πριν), χωρίς πολλά πολλά.
-Τελείωσε το συμβόλαιο. Πόσο;
-15
-Μα τώρα πληρώνω 11
-Εεεεε... ναι τώρα το βλέπω για εσάς είναι 11
-ΟΚ.
Επίσης έχω για 1 χρόνο ακόμα DP24 με σταθερά και 300' κινητά στα 23,5
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.