Προσφορά Cosmote TV

Να επιμένεις στο εξής, είναι ακριβό, δεν έχω τόσο, το full pack εδώ κ 4 μήνες δε προσφέρει τίποτα στο κομμάτι αθλητικά, μπλα μπλα μπλα.... Αυτή τη περίοδο μπορούν να δώσουν πολύ καλύτερες τιμές, απλώς θέλουν λίγο πίεση κ άρνησή από πλευράς του πελάτη. Επίσης πάντα κάνεις αίτημα διακοπής, κ πάντα ζητάς να μιλήσεις με το προϊστάμενο από αυτόν που σου μιλάει ήδη....

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι καπως ετσι το σκεφτομουνα κι εγω να το κανω.
Απλα ρωτησα μηπως εχει αλλαξει κατι και γινει τιποτα και το κοψουν κατευθειαν.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά Cosmote TV

Μόνο συμβόλαιο στην Cosmote tv έχεις; Συνήθως σε όσους έχουν και συμβόλαιο double play με vdsl σύνδεση δίνουν το full pack στα 15 .
Ναι εχω το double play 50XL και επιπλεον το multiroom.

Ναι θεωρητικά μπορούν να το κόψουν αν και συνήθως κάνουν μια προσφορά από το τμήμα retention -win back

Σημαντικό ρόλο έχει η χρονική περιοδος λήξης της συνδρομής και κυρίως ο ρυθμός νεων συνδέσεων/αποσυνδέσεων κατά το συγκεριμένο μήνα σε σχέση με την στοχοθεσία μηνός/τριμήνου
Το full pack στα 15 Ευρώ ειναι μάλλον η εξαίρεση. Το σύνηθες ποσό για ανανέωση full pack ειναι 20-22 Ευρώ μαζί με κάποια δώρα (πχ. επιπλέον χρόνος ομιλιας σε καρτοκινητό )

Nαι αυτο φοβαμαι κι εγω να μην το κοψουν διοτι σιγουρα θελω να το κρατησω.

Φυσικα για αυξηση της συνδρομης δεν το συζηταω θα το παω μεχρι τελους και τουλαχιστον να το κλεισω στα 20 ευρω παλι οπως το εχω και τωρα.
Τωρα αν μπορεσω και πετυχω την μειωση της τιμης θα ηταν ευχης εργον.

Κι εμένα μου έκαναν προσφορά για ανανέωση το fullpack στα 22 ευρώ, ενώ τα τελευταία χρόνια πλήρωνα 20. Τους είπα να με καλέσουν σε μια βδομάδα για να το σκεφτώ, αν και όπως τους είπα θα ζητήσω διακοπή αν μείνει στα 22. Αν πάρω μόνο το sports pack πόσο είναι το χαμηλότερο που το αφήνουν; Δεν έχω ίντερνετ. Μόνο τηλεόραση

Ναι θεωρητικά μπορούν να το κόψουν αν και συνήθως κάνουν μια προσφορά από το τμήμα retention -win back

Σημαντικό ρόλο έχει η χρονική περιοδος λήξης της συνδρομής και κυρίως ο ρυθμός νεων συνδέσεων/αποσυνδέσεων κατά το συγκεριμένο μήνα σε σχέση με την στοχοθεσία μηνός/τριμήνου
Το full pack στα 15 Ευρώ ειναι μάλλον η εξαίρεση. Το σύνηθες ποσό για ανανέωση full pack ειναι 20-22 Ευρώ μαζί με κάποια δώρα (πχ. επιπλέον χρόνος ομιλιας σε καρτοκινητό )

Την δεδομένη χρονική περίοδο απ οτι κατάλαβα από το τμήμα διακοπών ή παραπόνων τρέχει προσφορά στα 15 ευρώ full pack
Λίγη αποφασιστικότητα θέλει από εμάς

Την δεδομένη χρονική περίοδο απ οτι κατάλαβα από το τμήμα διακοπών ή παραπόνων τρέχει προσφορά στα 15 ευρώ full pack
Λίγη αποφασιστικότητα θέλει από εμάς

Παιδιά ως νέος πελάτης σε cosmote tv, θα μπορούσα κάπως να διεκδικησω π.χ. το 15 ευρώ /μήνα full pack ή το 11 ευρώ /μήνα το cinema pack που έχει ακουστεί ότι παίζουν ?
Σημειωτέον ότι έχω ενεργή σύνδεση σταθερής double play, αλλά δεν έχω cosmote TV. Υπάρχει κάποιος τρόπος να διεκδικήσω το 15 ευρώ /μήνα full pack?
Ευχαριστώ παιδιά!

Μιλησα σημερα κι εκανα αιτημα διακοπης γιατι μου προσφεραν 22 ευρω ανα μηνα απο τα 20 που πληρωνα.

Περιμενω να με καλεσουνε μεσα στις επομενες 3 ημερες οπως μ'ενημερωσαν και με μηνυμα.

Επισης ειχα κανει ανανεωση πριν 3 μηνες το cosmote 50 XL και απο εκει που ειχε 420 προς κινητα που το αλλαξαν σε 360 και δεν μπορω να βγαλω ακρη με κανεναν 3 μηνες τωρα.Αδιανοητο.

Και εμένα λήγει σε 5 μέρες το 12μηνο και μου πρότειναν 22 ευρώ από τα 20 που πληρώνω και έχω και 2 multiview.
Έκανα σήμερα αίτημα διακοπής, έλαβα το sms και περιμένω,και τα 20 ευρώ πολλά είναι πια με την κρίση που έχουμε.

Κι εγω ενα multiview εχω επισης.

Ετσι οπως ειναι τωρα τα πραγματα φυσικα και ειναι πολλα και μακαρι να παρουμε κατι καλυτερο.

Και εμένα λήγει σε 5 μέρες το 12μηνο και μου πρότειναν 22 ευρώ από τα 20 που πληρώνω και έχω και 2 multiview.
Έκανα σήμερα αίτημα διακοπής, έλαβα το sms και περιμένω,και τα 20 ευρώ πολλά είναι πια με την κρίση που έχουμε.
20 ευρω ξανά μου πρότειναν το Full pack και ούτε ευρώ παρακάτω. Το άφησα στην αναμονή να το σκεφτώ.

Σε πηραν μετα απο αιτημα διακοπης που εκανες ετσι δεν ειναι?
Αν ναι μπορεις να τους πεις οτι θα το σκεφτω και μετα να επικοινωνησεις μαζι τους?

Εμενα μετα απο αιτημα διακοπης χθες με πηραν τηλεφωνο 4 παρα 10 περιπου απο το 13888 το σηκωνω αλλα δεν μιλουσε κανεις και μετα το εκλεισαν.
Δεν ξερω τι εγινε αλλα φοβαμαι μη δεν με ξαναπαρουν καθολου και μου το διακοψουν.

Ξαναμιλησα τελικα νωριτερα το απογευμα αφου με πηραν παλι τηλεφωνο.

Πιεσα οσο μπορουσα αλλα δεν μου εδιναν με τιποτα χαμηλοτερη τιμη απο 20 ευρω οτι και να ειπα και φτασαμε στο να το διακοψω τελειως.
Επειδη ομως δεν ηθελα να το διακοψω το γυρισα μετα και ζητησα κατι για το κινητο αν μπορει να μου δωσει διαφορερικα θα το διακοψω τελειως γιατι στην τιμη δεν επεφτε με τιποτα.
Μου εδωσε 120 λεπτα προς ολους καθε 1η του μηνους που θα μπαινουν στο κινητο και αλλα 10 ευρω για 2 μηνες για ταινιες που τις νοικιαζεις(δεν μ'ενδιεφερε αυτο βεβαια).

Δυστυχως δεν μπορεσα να ριξω την τιμη ελπιζω οι υπολοιποι που ειναι να ανανεωσετε να κερδισετε κατι καλυτερο.

Οπως είπα και πριν η απόκτηση μιας προσφοράς σε πολύ καλή τιμή από ελάχιστους συνδρομητές δεν στοιχειοθετεί τετελεσμένη κατάσταση διότι η στοχοθεσία αλλάζει συνεχώς.

Οι νέες συνδρομές Full Pack μεσω δορυφόρου είνσι πλέον στα 25 Ευρώ και πιθανόν το ποσό αυτό να παραμείνει μιας και η Cosmote θελει να στείλει κόσμο στην ΟΤΤ πλατφόρμα (για πολλούς λόγους). Οπότε κρίνετε ανάλογα τις κινήσεις σας
Προσωπικά θεωρώ οτι μια τιμή ανανέωσης κοντά στα 20 Ευρώ μαζι με καποιο bonus (πχ δωρεαν χρόνος ομιλιας ανά μηνα) ειναι ενα σχετικά καλό deal.

Όσους και να στείλει στο OTT , το δορυφορικό με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν αντικαθίσταται. Εγώ στο μέρος που πάω διακοπές δεν έχω , και δεν θα έχω για πολλά χρόνια ακόμα σταθερό Internet. Δορυφορικό λοιπόν ή τίποτα .

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με το υπάρχων δίκτυο δεν παίζει να πάνε όλοι ΟΤΤ ,σε περιοχές (Ηράκλειο Κρήτης )πιάνουν με το ζόρι 9mbps.

Sent from my iPhone using Tapatalk