Προσφορά Cosmote TV

Πριν τις αλλγες, τιμές καταλόγου ήταν 22 κάτι το Sports....Αν θυμάμαι καλά....και 27 κάτι το full....
Φίλε μου δεν επιμένω, αλλά αν δεν κάνω λάθος, απ όσο θυμάμαι ειδικά για το full pack, μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου που ανέβηκαν θεαματικά οι τιμες, ήταν:

22,75 ευρώ/μήνα τιμή καταλόγου δορυφορικο full pack.
22,75 ευρώ/μήνα τιμή κατάλογου ott full pack.

Δηλαδή στο full pack είχαν κοινή τιμή καταλόγου 22,75 ευρώ/μήνα και το δορυφορικό και το ott.

• Like
Reactions: lakiss51 and kkoum
Φίλε μου δεν επιμένω, αλλά αν δεν κάνω λάθος, απ όσο θυμάμαι ειδικά για το full pack, μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου που ανέβηκαν θεαματικά οι τιμες, ήταν:

Δηλαδή στο full pack είχαν κοινή τιμή καταλόγου 22,75 ευρώ/μήνα και το δορυφορικό και το ott.
Τους τελευταίους μήνες όντως τόσο ήταν...Και το Sport 18,18€...ο φίλος νομίζω αναφέρεται παλιότερα... βέβαια τότε είχε 31.90€ κάποια στιγμή το full τιμή καταλόγου... Λέμε τώρα.....

17,30 ειχε το Sports pack πριν μερικες εβδομαδες
Και τωρα εχει 22,73

Λογικη αυξηση
Τοσα πρωταθληματα χασανε

• Haha
Reactions: AntonisTz
Πριν τις αλλγες, τιμές καταλόγου ήταν 22 κάτι το Sports....Αν θυμάμαι καλά....και 27 κάτι το full....

Τους τελευταίους μήνες όντως τόσο ήταν...Και το Sport 18,18€...ο φίλος νομίζω αναφέρεται παλιότερα... βέβαια τότε είχε 31.90€ κάποια στιγμή το full τιμή καταλόγου... Λέμε τώρα.....
Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες.
Ειχα κανει συμβολαιο περσι τελος Οκτωβρη. Υποθετω οτι η νεα τιμη μετα τη ληξη του συμβολαιου που θα πληρωνω το πληρες ποσο χωρις την προσφορα θα ειναι αναλογο του τι ηταν τοτε, σωστα?
Δλδ αν τοτε ηταν 22 περιπου το δορυφορικο σπορτς και μου το ειχαν αφησει με την προσφορα 18 κατι, θα πρεπει απο Νοεμβρη και μετα να πληρωνω καθε μηνα 22 κατι (χωρις δεσμευση) για το δορυφορικο σπορτς κι οχι τα 24,5 που ζητανε τωρα με δεσμευση ενος ετους μαλιστα. Σωστα? Αν ειναι ετσι δε βλεπω για ποιο λογο να κανω νεα δεσμευση. Υπαρχει λογος?
Θα τους ρωτησω βεβαια σε καμια 20αρια μερες που θα παρω αλλα οκ ας ξερω νωριτερα αν γινεται.

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες.
Ειχα κανει συμβολαιο περσι τελος Οκτωβρη. Υποθετω οτι η νεα τιμη μετα τη ληξη του συμβολαιου που θα πληρωνω το πληρες ποσο χωρις την προσφορα θα ειναι αναλογο του τι ηταν τοτε, σωστα?
Δλδ αν τοτε ηταν 22 περιπου το δορυφορικο σπορτς και μου το ειχαν αφησει με την προσφορα 18 κατι, θα πρεπει απο Νοεμβρη και μετα να πληρωνω καθε μηνα 22 κατι (χωρις δεσμευση) για το δορυφορικο σπορτς κι οχι τα 24,5 που ζητανε τωρα με δεσμευση ενος ετους μαλιστα. Σωστα? Αν ειναι ετσι δε βλεπω για ποιο λογο να κανω νεα δεσμευση. Υπαρχει λογος?
Θα τους ρωτησω βεβαια σε καμια 20αρια μερες που θα παρω αλλα οκ ας ξερω νωριτερα αν γινεται.
Πάρε τηλ στο 13888 και ζήτα προσφορά οι τιμές για τους ήδη πελάτες παίζουν (αν κατάλαβα καλά) από πελάτη σε πελάτη.
Μόλις έκανα ανανέωση συμβολαίου που έληγε 24/10/2021 για 12μηνη διάρκεια δηλαδή μέχρι 01/10/2022 και μου δώσανε ακριβώς τη ίδια τιμή με αυτή που είχα μέχρι τώρα.
(20 ευρώ τον μήνα για φουλ πακέτο (δορυφορικό) συν 4,55 ευρώ για δεύτερη εξτρά συσκευή θέασης.)

Πάρε τηλ στο 13888 και ζήτα προσφορά οι τιμές για τους ήδη πελάτες παίζουν (αν κατάλαβα καλά) από πελάτη σε πελάτη.
Μόλις έκανα ανανέωση συμβολαίου που έληγε 24/10/2021 για 12μηνη διάρκεια δηλαδή μέχρι 01/10/2022 και μου δώσανε ακριβώς τη ίδια τιμή με αυτή που είχα μέχρι τώρα.
(20 ευρώ τον μήνα για φουλ πακέτο (δορυφορικό) συν 4,55 ευρώ για δεύτερη εξτρά συσκευή θέασης.)
Χμμμ, αυτο ειναι ενδιαφερον.
Ευχαριστω φιλε μου θα τους παρω και θα δω.

Και οντως πηρα και μου εκαναν ανανεωση για 12 μηνες με την ιδια τιμη. Thnx φιλε.

Αν σε ενδιαφέρει αλλα δεν ξερω αν τρέχει ακομα ρώτησε μηπως πάρεις το full πακέτο στα 20 ευρω και έδιναν και δώρο 120 λεπτά προς ενα καρτοκινητο και 10 ευρω για 2 μήνες σε on demand ταινίες.για τέτοια μικρή διαφορά νομιζω αξίζει το full πακέτο.

Στο δορυφορικο αυτο για το multirοom η δευτερη συσκευη?

Εκανα διακοπη του ott sport και μου εκαναν πρωτη προσφορα ιδια τιμη 17.30€. Πριν ομως ειχα εκπτωση -5€ στα δυο κινητα (αρα 12,30€/μηνα), αλλα βλεπω προσφορα τωρα με φουλ ΟΤΕtv, 100αρι ιντερνετ κλπ στα 59€ - οσο δινω και τωρα μονο με sport!

Δεν κοιτάνε να βελτιώσουν τις υποδομές για την ταχύτητα του ιντερνετ.. .
Δεν ξερω αλλου τι γινεται, μα σπιτι (Λαρισα) στο ρουτερ εχω 107, με 100αρα συνδεση vdsl οχι οπτικη ( netfliχ πλησιαζει τα ...90), ενω στο εξοχικο, τωρα που αραιωσαν οι παντε, πιανω ...26 με 24αρα συνδεση!

Δεν ξερω αλλου τι γινεται, μα σπιτι (Λαρισα) στο ρουτερ εχω 107, με 100αρα συνδεση vdsl οχι οπτικη ( netfliχ πλησιαζει τα ...90), ενω στο εξοχικο, τωρα που αραιωσαν οι παντε, πιανω ...26 με 24αρα συνδεση!
Εισαι στις εξαιρεσεις.
Η κατασταση γενικοτερα ειναι τραγικη.

Οτι η κατασταση γενικοτερα με τις ταχυτητες στην Ελλαδα δεν ειναι καλη.

Δηλαδή ?
Εννοείς τις ταχύτητες συγχρονισμού ?
Μόνο με αναβαθμίσεις δικτύου που απαιτούν χρήμα και εγκρίσεις από δήμους και περιφέρειες μπορεί να βελτιωθεί αυτό.
Ήδη με το VDSL2 via FTTC έχει βελτιωθεί σε μεγάλο μέρος της χώρας η κατάσταση. Στην επαρχεία έχουνε και το Rural Broadband.
Δεν έχει μπει παντού ίνα έστω για FTTC, αλλά καμμία χώρα δεν έχει παντού, ούτε καν πλουσιοχώρες όπως Αμερική, Αυστραλία, κλπ.

Μόλις τώρα μίλησα με 13888 και μου είπαν ότι δεν μπορείς να δεις ταυτόχρονα απο δορυφορικο και από μια ακόμα συσκευή παράλληλα κινητό π.χ με τα 24.45 αλλά θέλει επιπλέον 5 ευρώ ισχύει κάτι τέτοιο η έπεσα σε κακή υπαλλήλο ?

Τι καταντια ειναι αυτη πλεον στην κοσμοτε
Μου θυμιζει κατι εταιριες αρχες 2000 τυπου μητσαρας νετ

• Like
Reactions: Sers1612