Joker19
AVClub Addicted Member
- 2 August 2020
- 1,796
Όχι...δεν υπάρχει πλέον multiroom.... Η νέα εφαρμογή παίζει παντού πλέον..... Smart tv, tv box κλπ....Οι 2 εξτρα συσκευες με κοστος 4,55 ειναι για το multiroom με δυο αποκωδικοποιητες?
Όχι...δεν υπάρχει πλέον multiroom.... Η νέα εφαρμογή παίζει παντού πλέον..... Smart tv, tv box κλπ....Οι 2 εξτρα συσκευες με κοστος 4,55 ειναι για το multiroom με δυο αποκωδικοποιητες?
Πως δεν υπαρχει αφου το δινουν κανονικα.Τουλαχιστον μεχρι τον προηγουμενα μηνα το εδιναν σιγουρα γιατι το εβαλε γνωστος μου.Όχι...δεν υπάρχει πλέον multiroom.... Η νέα εφαρμογή παίζει παντού πλέον..... Smart tv, tv box κλπ....
Διάβασα ότι το καταργούν σιγά σιγά...αλλά και πάλι τζάμπα λεφτά πλέον αφού η εφαρμογή παίζει παντού και μάλιστα δωρεάν..Πως δεν υπαρχει αφου το δινουν κανονικα.Τουλαχιστον μεχρι τον προηγουμενα μηνα το εδιναν σιγουρα γιατι το εβαλε γνωστος μου.
Το σταματησαν τωρα?
Εγω εχω απο παλιοτερα βεβαια δεν το εβαλα τωρα.
Σιγουρα ειναι τσαμπα για καποιους που μπορουν να δουνε και τους βολευει η εφαρμογη.Υπαρχουν ομως και περιπτωσεις που δεν βολευει μεσω της εφαρμογης η θελουν την κλασικη λυση για αλλους λογους.Διάβασα ότι το καταργούν σιγά σιγά...αλλά και πάλι τζάμπα λεφτά πλέον αφού η εφαρμογή παίζει παντού και μάλιστα δωρεάν..
Εγώ φίλε το καλοκαίρι 5 μέρες πριν λήξει πήγα στον Γερμανό και έκανα ανανέωση με 20 ευρώ όπως είχα πριν, χωρίς να με πάρουν τηλ για ανανέωση.αν δεν πήγαινα για ανανέωση ο υπάλληλος με είπε θα ήταν στα 30 ευρώ μετά. Είμαι ευχαριστημένος πάντως αφού στην ουσία δίνω 10 αρχικό το φουλ πακ.ο αδερφός μου έχει τον δορυφόρο και εγώ βλέπω ταυτόχρονα ότι θέλω και όπου θέλω με το xiaomi box.Με πήρανε και εμένα σήμερα για συμβόλαιο full pack που λήγει σε 7 μέρες για ανανέωση στα 22,75€ (τώρα είμαι στα 20€). Προς το παρόν αρνήθηκα αν και το θέλω οπωσδήποτε τουλάχιστον και φέτος το cosmote tv που έχει ακόμη premier. Έχει καταφέρει να πάρει κανείς 20 ευρώ υπό την απειλή διακοπής το τελευταίο διάστημα? Από την άλλη σκεφτόμουν ότι συμφέρει να βάλω μηνιαία ott (6 x 29 ή 26 το sports) μέχρι μέσα Μαίου που τελειώνουν τα πρωταθλήματα και από Σεπτέμβρη βλέπουμε. Έτσι και αλλιώς μέσα Μαίου μέχρι μέσα Αυγούστου δεν υπάρχει περιεχώμενο.
Θυμίζω στα γρήγορα ότι το συμβόλαιο μου έληξε 5 Νοεμβρίου. 4 Νοεμβρίου μου ήρθε sms στο κινητό για ανανέωση στα 20 ευρώ. Σήμερα με κάλεσαν από cosmote και μου πρότειναν στα 53,90 την 50 αρα γραμμή, απεριόριστα σταθερα, 420 προς κινητά και εξωτερικό, για 2 χρόνια, με την προυπόθεση να αλλάξω το δορυφορικό με internet. Φυσικά αρνήθηκα... Ζήτησα την προσφορά που μου ήρθε στο μήνυμα, τα 20 ευρώ δηλαδή και περιμένω απάντηση...
Μας δουλεύουν ψιλό γαζί....ΔΕΝ θα ανανεωσω την συνδρομη με την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ τους σε τιμες καταλογου, απο τα 17 ευρω να μεταβω στα 25 ευρω!!!ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ COSMOTE TV ΣΑΣ! Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΤΕ ΣΤΟ COSMOTE TV FULL PACK ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ. ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 25,45€/ΜΗΝΑ ΓΙΑ 12 ΜΗΝΕΣ. ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 13888 Ή ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ COSMOTE/ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
Χαχαχαχαχαχ!
Δικαίωμα τους είναι να αυξήσουν τις τιμές. Ίσως λόγω ελληνικού πρωταθλήματος και τους κόστους του. Αλλά και πάλι τα λεφτά δεν είναι πολλά. Κάτω από 20-22 ευρώ πλέον δεν δίνουν.Μας δουλεύουν ψιλό γαζί....ΔΕΝ θα ανανεωσω την συνδρομη με την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ τους σε τιμες καταλογου, απο τα 17 ευρω να μεταβω στα 25 ευρω!!!
Θα την κρΑτουσα μονο και μονο για να χαζευω κανα ματσακι αλλα η συμπεριφορα τους....διωχνει αγανακτισμενους τους παλαιους πελατες!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.