Προσφορά Cosmote TV

Οι 2 εξτρα συσκευες με κοστος 4,55 ειναι για το multiroom με δυο αποκωδικοποιητες?
Όχι...δεν υπάρχει πλέον multiroom.... Η νέα εφαρμογή παίζει παντού πλέον..... Smart tv, tv box κλπ....

Όχι...δεν υπάρχει πλέον multiroom.... Η νέα εφαρμογή παίζει παντού πλέον..... Smart tv, tv box κλπ....
Πως δεν υπαρχει αφου το δινουν κανονικα.Τουλαχιστον μεχρι τον προηγουμενα μηνα το εδιναν σιγουρα γιατι το εβαλε γνωστος μου.
Το σταματησαν τωρα?
Εγω εχω απο παλιοτερα βεβαια δεν το εβαλα τωρα.

Πως δεν υπαρχει αφου το δινουν κανονικα.Τουλαχιστον μεχρι τον προηγουμενα μηνα το εδιναν σιγουρα γιατι το εβαλε γνωστος μου.
Το σταματησαν τωρα?
Εγω εχω απο παλιοτερα βεβαια δεν το εβαλα τωρα.
Διάβασα ότι το καταργούν σιγά σιγά...αλλά και πάλι τζάμπα λεφτά πλέον αφού η εφαρμογή παίζει παντού και μάλιστα δωρεάν..

Διάβασα ότι το καταργούν σιγά σιγά...αλλά και πάλι τζάμπα λεφτά πλέον αφού η εφαρμογή παίζει παντού και μάλιστα δωρεάν..
Σιγουρα ειναι τσαμπα για καποιους που μπορουν να δουνε και τους βολευει η εφαρμογη.Υπαρχουν ομως και περιπτωσεις που δεν βολευει μεσω της εφαρμογης η θελουν την κλασικη λυση για αλλους λογους.
Εμενα με βολευει προσωπικα παρα πολυ γιατι ειμαστε πολλα ατομα και μονο εγω θα δω μεσω της εφαρμογης αν χρειαστει καμια φορα.Οι υπολοιποι προτιμουν την αλλη λυση.Κι εγω το ιδιο να σου πω την αληθεια αλλα γουστα ειναι αυτα.

Με πήρανε και εμένα σήμερα για συμβόλαιο full pack που λήγει σε 7 μέρες για ανανέωση στα 22,75€ (τώρα είμαι στα 20€). Προς το παρόν αρνήθηκα αν και το θέλω οπωσδήποτε τουλάχιστον και φέτος το cosmote tv που έχει ακόμη premier. Έχει καταφέρει να πάρει κανείς 20 ευρώ υπό την απειλή διακοπής το τελευταίο διάστημα? Από την άλλη σκεφτόμουν ότι συμφέρει να βάλω μηνιαία ott (6 x 29 ή 26 το sports) μέχρι μέσα Μαίου που τελειώνουν τα πρωταθλήματα και από Σεπτέμβρη βλέπουμε. Έτσι και αλλιώς μέσα Μαίου μέχρι μέσα Αυγούστου δεν υπάρχει περιεχώμενο.

• Like
Reactions: GATHS and valkal19
Τελικά μετά το αίτημα διακοπής μου προσφέρθηκε το full pack στην ίδια τιμή (20€) + 10 ευρώ δώρο για το on-demand οπότε ανανέωσα για 1 χρόνο και βλέπουμε.

• Like
Reactions: panbet
Με πήρανε και εμένα σήμερα για συμβόλαιο full pack που λήγει σε 7 μέρες για ανανέωση στα 22,75€ (τώρα είμαι στα 20€). Προς το παρόν αρνήθηκα αν και το θέλω οπωσδήποτε τουλάχιστον και φέτος το cosmote tv που έχει ακόμη premier. Έχει καταφέρει να πάρει κανείς 20 ευρώ υπό την απειλή διακοπής το τελευταίο διάστημα? Από την άλλη σκεφτόμουν ότι συμφέρει να βάλω μηνιαία ott (6 x 29 ή 26 το sports) μέχρι μέσα Μαίου που τελειώνουν τα πρωταθλήματα και από Σεπτέμβρη βλέπουμε. Έτσι και αλλιώς μέσα Μαίου μέχρι μέσα Αυγούστου δεν υπάρχει περιεχώμενο.
Εγώ φίλε το καλοκαίρι 5 μέρες πριν λήξει πήγα στον Γερμανό και έκανα ανανέωση με 20 ευρώ όπως είχα πριν, χωρίς να με πάρουν τηλ για ανανέωση.αν δεν πήγαινα για ανανέωση ο υπάλληλος με είπε θα ήταν στα 30 ευρώ μετά. Είμαι ευχαριστημένος πάντως αφού στην ουσία δίνω 10 αρχικό το φουλ πακ.ο αδερφός μου έχει τον δορυφόρο και εγώ βλέπω ταυτόχρονα ότι θέλω και όπου θέλω με το xiaomi box.

Αύριο λήγει και προ ολίγου μου έστειλαν το εξης μήνυμα.
Σε προηγούμενη επικοινωνία προ 10ημερου, τους είχα πει ότι θα το σκεφτω.
IMG_20211104_203330.jpg

Μου ήρθε κι εμένα το παραπάνω μήνυμα για ανανέωση με 20 ευρώ το μήνα. Αλλά δεν αναφέρει αν είναι με ΦΠΑ ή όχι.

Εμένα λήγει 09/11 το συμβόλαιο και δεν έχουν πάρει τηλέφωνο ούτε έχω λάβει κάποιο μήνυμα. Όπως με γράφουν θα τους γράψω!

Εμένα πάλι έληξε την Κυριακή που μας πέρασε και κανένα μήνυμα δεν μου έστειλαν ενώ είχα αρνηθεί την αύξηση και πλέον ζήτησα διακοπή αφού με έγραψαν κανονικά.
Αυτό που άλλα στον ένα πελάτη άλλα στον άλλο... το λιγότερο απαράδεκτοι.

Καλημέρα
Τηλεφώνησα εχθές για προσφορα (έχω το αθλητικό πακέτο) είτε για να παραμείνει η ίδια τιμή (17,30 ευρώ) ή κάποια προσφορά για το συνολικό πακέτο , και μου πρόσφεραν τιμές του υπάρχοντος ήδη καταλόγου.
Τους έκανα αίτημα διακοπής (σε 10 ημέρες λήγει η συνδρομή) μιας και η ομάδα μου είναι στην NOVA και η το Ισπανικό πρωτάθλημα που είμαι φανατικός είναι και αυτό στην NOVA.
Εάν δεν τους ενδιαφέρουν οι υπάρχοντες πελάτες τότε πολύ κακή πολιτική μάρκετινγκ ακολουθούν, Απαράδεκτοι!

Θυμίζω στα γρήγορα ότι το συμβόλαιο μου έληξε 5 Νοεμβρίου. 4 Νοεμβρίου μου ήρθε sms στο κινητό για ανανέωση στα 20 ευρώ. Σήμερα με κάλεσαν από cosmote και μου πρότειναν στα 53,90 την 50 αρα γραμμή, απεριόριστα σταθερα, 420 προς κινητά και εξωτερικό, για 2 χρόνια, με την προυπόθεση να αλλάξω το δορυφορικό με internet. Φυσικά αρνήθηκα... Ζήτησα την προσφορά που μου ήρθε στο μήνυμα, τα 20 ευρώ δηλαδή και περιμένω απάντηση...

Με κάλεσαν χθες από το τμήμα διακοπών και αμέσως μου έδωσαν 12μηνο με τα 20 ευρώ όπως είχα τώρα. Έκανα ένα μικρό παράπονο πως ενημέρωσαν τόσο κόσμο πριν την λήξη για συνέχεια στην ίδια τιμή ενώ εμένα δεν με ενημέρωσε κανείς και λίγο πριν λήξει αναγκάστηκα να πάρω τηλέφωνο ο ίδιος όπου ήταν ανένδοτοι σε οποιαδήποτε τιμή κάτω απ την καταλόγου ενώ έπρεπε να γίνει όλο αυτό με την διακοπή για να γίνει το αυτονόητο.
Μου είπε φυσικά ότι έχω δίκιο και θα καταχωρούσε άμεσα αίτημα για πίστωση της διαφοράς (καθώς είχα μείνει μια βδομάδα+ σε καθεστώς αορίστου μέχρι να επικοινωνήσουν μαζί μου).
Βέβαια όσο το είδατε εσείς το sms για τέτοιο αίτημα, τόσο το είδα και εγώ :) Επίσης θα μου έστελναν και σε email (το οποίο επιβεβαιώσαμε 3 φορές) και το συμβόλαιο, που επίσης όσο το είδατε και εσείς, το είδα και εγώ, αλλά τουλάχιστον επιβεβαίωσα μέσα από το My Cosmote πως η ανανέωση όντως έγινε (με σημερινή ημερομηνία).
Όπως και να χει όμως τουλάχιστον συνεχίζουμε μέχρι του χρόνου στα 20 και βλέπουμε τότε.
Ήθελα και εγώ να πάω Cosmote με 3play αλλά με την τιμή που μου έδωσαν (ίδια με του φίλου απο πάνω) σε σχέση με το πόσα δίνω τώρα στην Nova... ούτε για πλάκα.
Τώρα απλά ελπίζουμε όσοι έχουμε μείνει στην Nova σε αορίστου, να μην αλλάξει η πολιτική της εταιρείας λόγω της εξαγοράς στο να αφήνει τις τιμές ίδιες με το συμβόλαιο που είχαμε.

Θυμίζω στα γρήγορα ότι το συμβόλαιο μου έληξε 5 Νοεμβρίου. 4 Νοεμβρίου μου ήρθε sms στο κινητό για ανανέωση στα 20 ευρώ. Σήμερα με κάλεσαν από cosmote και μου πρότειναν στα 53,90 την 50 αρα γραμμή, απεριόριστα σταθερα, 420 προς κινητά και εξωτερικό, για 2 χρόνια, με την προυπόθεση να αλλάξω το δορυφορικό με internet. Φυσικά αρνήθηκα... Ζήτησα την προσφορά που μου ήρθε στο μήνυμα, τα 20 ευρώ δηλαδή και περιμένω απάντηση...

Λοιπόν, υποτίθεται θα με καλούσαν σε 10 λεπτά (από τις 17:00). Δεν κάλεσε πότε κανένας, τηλεφωνικά δεν ήθελε να μου δώσει την προσφορά που μου ήρθε στο κινητό (20 ευρώ για έναν χρόνο), οπότε πήγα σε κατάστημα Γερμανός και σε 1 λεπτό ανανέωσα στα 20 ευρώ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ COSMOTE TV ΣΑΣ! Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΤΕ ΣΤΟ COSMOTE TV FULL PACK ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ. ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 25,45€/ΜΗΝΑ ΓΙΑ 12 ΜΗΝΕΣ. ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 13888 Ή ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ COSMOTE/ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Χαχαχαχαχαχ!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ COSMOTE TV ΣΑΣ! Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΤΕ ΣΤΟ COSMOTE TV FULL PACK ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ. ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 25,45€/ΜΗΝΑ ΓΙΑ 12 ΜΗΝΕΣ. ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 13888 Ή ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ COSMOTE/ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Χαχαχαχαχαχ!
Μας δουλεύουν ψιλό γαζί....ΔΕΝ θα ανανεωσω την συνδρομη με την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ τους σε τιμες καταλογου, απο τα 17 ευρω να μεταβω στα 25 ευρω!!!
Θα την κρΑτουσα μονο και μονο για να χαζευω κανα ματσακι αλλα η συμπεριφορα τους....διωχνει αγανακτισμενους τους παλαιους πελατες!!!

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί....ΔΕΝ θα ανανεωσω την συνδρομη με την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ τους σε τιμες καταλογου, απο τα 17 ευρω να μεταβω στα 25 ευρω!!!
Θα την κρΑτουσα μονο και μονο για να χαζευω κανα ματσακι αλλα η συμπεριφορα τους....διωχνει αγανακτισμενους τους παλαιους πελατες!!!
Δικαίωμα τους είναι να αυξήσουν τις τιμές. Ίσως λόγω ελληνικού πρωταθλήματος και τους κόστους του. Αλλά και πάλι τα λεφτά δεν είναι πολλά. Κάτω από 20-22 ευρώ πλέον δεν δίνουν.