Προσφορά Cosmote TV

Δωρεάν giga σε καρτοκινητο και box δωρεάν πλέον(οποιος δεν εχει smart tv) απο το τμήμα καταργήσεων δίνουν;σε επικοινωνία μαζι τους κάνουν λιγο τους δύσκολους.δωρεαν 3παγια μονο.και για πακέτο έξτρα συσκευών δωρεάν ουτε κουβέντα.και οποιος εχει ήδη κρατήσει το box απο παλιά θέλουν 5 ευρω το μήνα…αυτα σε προσφορά που εχουν δώσει προς το παρών

Ως 12 ετών μέλος, με (παλαιότερες) παρουσίες σε κοπή πίτας και πρώην διαχειριστής, το ποιόν μου στους παλιούς είναι γνωστό και δεν θα κάτσω να αποδείξω το τι προσφορά μου έγινε.
Αυτή η προσφορά που σου έκαναν για 6 μήνες δωρεάν σε 24μηνο συμβόλαιο, ήταν για μετάβαση από τη "COSMOTE TV μέσω δορυφόρου", στην "COSMOTE TV Streaming (ΟΤΤ)";
Ρε τι κάνουν στο εμπορικό τμήμα για να δελεάσουν τους δορυφορικούς συνδρομητές για να περάσουν στην ΟΤΤ πλατφόρμα. Αντισταθείτε μην παίρνετε τις προσφορές τους, έτσι κι αλλιώς ως δορυφορικοί μια χαρά έχετε πρόσβαση στην ΟΤΤ, δεν κερδίζεται κάτι επιπλέον, ίσα ίσα μετά θα αρχίσουν οι γκρίνιες με την εικόνα της ΟΤΤ...
Πέραν ότι για τα ζωντανά αθλητικά γεγονότα πάντα η δορυφορική θα υπερτερεί...

• Like
Reactions: karras
Δεν ισχύει αυτό. Ξέρω τουλάχιστον 3 άτομα που ήθελαν να γυρίσουν σε ΟΤΤ και δεν τους έκαναν καμία προσφορά, όποτε μείναμε όλοι στο δορυφορικό.

τελικα εμπλεξα χωρις να φταιω γινεται μια χαρα μεταβιβαση η υπαλληλος θελω να πιστευω απο αγνοια δεν ηξερε για την μεταβιβαση και μου φορτωσε νεο συμβολαιο στα 30 ευρω. Ξαφνικα βρεθηκα με 2 ενεργα συμβολαια και κανενας δεν αναλαμβανε την ευθυνη. απο το καταστημα μου ειπαν δεν μπορουν να κανουν κατι απο το 13888 τα ιδια τελικα αφου τους εκραξα στο chat ειπαν οτι θα με παρει καποιος τηλεφωνο και οτι θα λυθει το θεμα εχουν περασει 24 ωρες δεν πηρε κανεις

Αυτή η προσφορά που σου έκαναν για 6 μήνες δωρεάν σε 24μηνο συμβόλαιο, ήταν για μετάβαση από τη "COSMOTE TV μέσω δορυφόρου", στην "COSMOTE TV Streaming (ΟΤΤ)";
Ρε τι κάνουν στο εμπορικό τμήμα για να δελεάσουν τους δορυφορικούς συνδρομητές για να περάσουν στην ΟΤΤ πλατφόρμα. Αντισταθείτε μην παίρνετε τις προσφορές τους, έτσι κι αλλιώς ως δορυφορικοί μια χαρά έχετε πρόσβαση στην ΟΤΤ, δεν κερδίζεται κάτι επιπλέον, ίσα ίσα μετά θα αρχίσουν οι γκρίνιες με την εικόνα της ΟΤΤ...
Πέραν ότι για τα ζωντανά αθλητικά γεγονότα πάντα η δορυφορική θα υπερτερεί...
κάτσε ρε φίλε αλλά 6 μήνες πάγια δώρο είναι σημαντικό για την σημερινή εποχή τι να αντισταθούμε;;

Σ
κάτσε ρε φίλε αλλά 6 μήνες πάγια δώρο είναι σημαντικό για την σημερινή εποχή τι να αντισταθούμε;;

COSMOTE TV μέσω δορυφόρου: Full Pack: 29,90€ x 24 Μήνες = 717€ στα 2 χρόνια συνολικά

COSMOTE TV Streaming - Full Pack: 28,00€ x 24 Μήνες = 672€ (28x6=168) στα 2 χρόνια συνολικά + τα πάγια από κάποιο παροχο Ίντερνετ.

`η COSMOTE TV Streaming Full Pack+ Fiber 100 52,90€ x 24 Μήνες = 1269,6€ (-168 προσφορά =1101€ )

Στην σημερινή εποχή οι 6 μήνες πάγια δώρο θα ήταν σημαντική, αν για να βλέπεις συνδρομητική τηλεόραση πλήρωνες μόνο ένα πάγιο!
Αυτό γίνετε μόνο στη δορυφορική και η προσφορά για μετάβασή στην ΟΤΤ είναι απλώς ξεγέλασμα.!

Full Pack 717€ στα 2 χρόνια συνολικά στη COSMOTE TV μέσω δορυφόρου
Full Pack 1101€ (αν ισχυει η προσφορα των εξι μηνων δωρεαν) `η Full Pack 1269,6€ στα 2 χρόνια συνολικά στη COSMOTE TV Streaming + Fiber 100

• Like
Reactions: karras
52,9 100 vdsl + full tv ott - 33,9 double play "COSMOTE FIBER 100XL" = 19€ full pack ott το μηνα, έτσι το υπολογίζεις στο triple play το κόστος του OTT full pack, όχι όλο μαζί αφού internet θα πλήρωνες έτσι και αλλιώς και τηλεόραση να μην ήθελες καθόλου με απλό double play

Το 6 μήνες δώρο πάγιο δεν έχω καταλάβει από ποιο πακέτο εννοεί ο φίλος, από standalone OTT full (28€ το μήνα) χωρίς triple play που το ίντερνετ το πληρώνει ανεξάρτητα από την TV ή από κάποιο triple play

Last edited:
  • Like
Reactions: dasnowy
Σ

COSMOTE TV μέσω δορυφόρου: Full Pack: 29,90€ x 24 Μήνες = 717€ στα 2 χρόνια συνολικά

COSMOTE TV Streaming - Full Pack: 28,00€ x 24 Μήνες = 672€ (28x6=168) στα 2 χρόνια συνολικά + τα πάγια από κάποιο παροχο Ίντερνετ.

`η COSMOTE TV Streaming Full Pack+ Fiber 100 52,90€ x 24 Μήνες = 1269,6€ (-168 προσφορά =1101€ )

Στην σημερινή εποχή οι 6 μήνες πάγια δώρο θα ήταν σημαντική, αν για να βλέπεις συνδρομητική τηλεόραση πλήρωνες μόνο ένα πάγιο!
Αυτό γίνετε μόνο στη δορυφορική και η προσφορά για μετάβασή στην ΟΤΤ είναι απλώς ξεγέλασμα.!

Full Pack 717€ στα 2 χρόνια συνολικά στη COSMOTE TV μέσω δορυφόρου
Full Pack 1101€ (αν ισχυει η προσφορα των εξι μηνων δωρεαν) `η Full Pack 1269,6€ στα 2 χρόνια συνολικά στη COSMOTE TV Streaming + Fiber 100
Internet πληρώνεις έτσι και αλλιώς. Είναι σαν να συμπεριλαμβάνεις το κόστος του ίντερνετ στην τιμή του Netflix.
Ο καθένας βάζει ο,τι τον βολεύει. Όταν είχα πρώτο βάλει ote tv το είχα μέσω conn-x τα πρώτα χρόνια (2012-2016) και μετά όταν το έκανα full pack το γύρισα σε δορυφορικό. Μάλιστα τότε το μέσω conn-x ήταν πιο ακριβό από το δορυφορικό. Όμως ήταν ανώτερο κατά τη γνώμη μου. Τα replay tv, cinema on demand και tv club ήταν πολύ καλύτερα από το να έχεις απλά τα κανάλια σε hd.

Δεν ισχύει αυτό. Ξέρω τουλάχιστον 3 άτομα που ήθελαν να γυρίσουν σε ΟΤΤ και δεν τους έκαναν καμία προσφορά, όποτε μείναμε όλοι στο δορυφορικό.
Δεν έχουν όλοι οι δορυφορικύοι ott δωρεάν κατεβάζοντας την εφαρμογή στις συσκευές?Αυτό νόμιζα. Γιατί πρεπει να το γυρίσει κάποιος και να κάνει νέο συμβόλαιο?

• Like
Reactions: Paris2018
Δεν έχουν όλοι οι δορυφορικύοι ott δωρεάν κατεβάζοντας την εφαρμογή στις συσκευές?Αυτό νόμιζα. Γιατί πρεπει να το γυρίσει κάποιος και να κάνει νέο συμβόλαιο?
Αυτο που εχουμε οι δορυφορικοι δεν ειναι ott που προσφερεται μεσω του μποξ τηϛ cosmote αλλα θεαση απο εφαρμογη οπου βλεπουμε μεσω διαδικτυου. Εντελωϛ διαφορετικο πραγμα. Δορυφορικοϛ δεκτηϛ στη μια μποξ στην αλλη περιπτωση ωϛ κυριο μεσο θεασηϛ.

• Wow
Αυτο που εχουμε οι δορυφορικοι δεν ειναι ott που προσφερεται μεσω του μποξ τηϛ cosmote αλλα θεαση απο εφαρμογη οπου βλεπουμε μεσω διαδικτυου. Εντελωϛ διαφορετικο πραγμα. Δορυφορικοϛ δεκτηϛ στη μια μποξ στην αλλη περιπτωση ωϛ κυριο μεσο θεασηϛ.
Δεν κάνεις login ως δορυφορικός με το cosmote ID όπως και στο streaming; Ώστε να μπορείς να συνδεθείς σε smart (non-Android) TV app/Android app/cosmotetvott.gr;

Κατι εχεις μπερδεψει
Ακριβως το ιδιο ειναι
Και το box της cosmote την εφαρμογη παιζει την ιδια ακριβως που μπορεις να βαλεις σε δικο σου box στην smart τηλεοραση σου

Εγώ είμαι δορυφορικος τόσα χρόνια και έχω κατεβάσει την εφαρμογή στην τηλεόραση, κινητό και λαπτοπ. Αντίστοιχα έχω και Nova sports, δορυφορικό και ΕΟΝ

• Like
Δεν κάνεις login ως δορυφορικός με το cosmote ID όπως και στο streaming; Ώστε να μπορείς να συνδεθείς σε smart (non-Android) TV app/Android app/cosmotetvott.gr;
Κατι εχεις μπερδεψει
Ακριβως το ιδιο ειναι
Και το box της cosmote την εφαρμογη παιζει την ιδια ακριβως που μπορεις να βαλεις σε δικο σου box στην smart τηλεοραση σου
Δορυφορικη και ott ειναι δυο διαφορετικεϛ υπηρεσιεϛ. Προφανωϛ μπερδευετε την διαδικτυακη μεταδοση μεσω app που μπορει να ληφθει απο οποιαδηποτε συσκευη με την ott υπηρεσια που απαιτει ιδιοκτησιακο δεκτη (μποξ) ο οποιοϛ μπουταρει κατευθειαν στην υπηρεσια και αν τη διακοψειϛ δε λειτουργει καθολου. Δεν ειναι κακο να αγνοει καποιοϛ τα βασικα αλλα τουλαχιστον αϛ ενημερωνεται πριν γραψει.

• Haha
Reactions: sdragon28
Δεν απαιτεί ιδιόκτητο δεκτή. Στον προσφέρει βέβαια. Ωστόσο μπορείς να μην τον χρησιμοποιείς καν και να βλέπεις από οποία συσκευή επιθυμείς εσύ.

Βρε ναι. Απλά αν μπορούσα να έχω τις 3 συσκευές του οττ αντί για έναν δορυφορικό θα το προτιμούσα. Βέβαια μου έκαναν δώρο τις εξτρα συσκευές στο δορυφορικό οπότε είμαι μια η άλλη.