Προσφορά Cosmote TV

Δορυφορικη και ott ειναι δυο διαφορετικεϛ υπηρεσιεϛ. Προφανωϛ μπερδευετε την διαδικτυακη μεταδοση μεσω app που μπορει να ληφθει απο οποιαδηποτε συσκευη με την ott υπηρεσια που απαιτει ιδιοκτησιακο δεκτη (μποξ) ο οποιοϛ μπουταρει κατευθειαν στην υπηρεσια και αν τη διακοψειϛ δε λειτουργει καθολου. Δεν ειναι κακο να αγνοει καποιοϛ τα βασικα αλλα τουλαχιστον αϛ ενημερωνεται πριν γραψει.

Ποιος αγνοεί τα βασικα ειναι προφανες...

Εδω μας παρουσιαζεις οτι η μια ειναι "διαδικτυακη μεταδοση μεσω app"

Ενω στο box της cosmote παιζει με καποιον αλλο μαγικο τροπο με καποια αλλη εφαρμογη και χωρις "διαδικτυακη μεταδοση"

• Haha
Reactions: Totti10
Ποιος αγνοεί τα βασικα ειναι προφανες...

Εδω μας παρουσιαζεις οτι η μια ειναι "διαδικτυακη μεταδοση μεσω app"

Ενω στο box της cosmote παιζει με καποιον αλλο μαγικο τροπο με καποια αλλη εφαρμογη και χωρις "διαδικτυακη μεταδοση"
Εξηγω στη συνεχεια αλλα μαλλον δεν θεϛ να καταλαβειϛ. Η cosmote ott πλατφορμα απαιτει πολυ συγκεκριμενο εξοπλισμο και διαδικασια. Αν κοψειϛ τη συνδρομη δε δουλευει καν το μποξακι. Αυτο την διαφοροποιει απο τη δορυφορικη και τη δυνατοτητα να βλεπειϛ μεσω app προφανωϛ διαδικτυακα και απο αλλεϛ πηγεϛ περαν του προσφερομενου εξοπλισμου. Προφανωϛ και δυο δικιο εχουμε εσυ γενικα και εγω ειδικα για την συγκεκριμενη υπηρεσια μεσω μποξ.

Last edited:
Εξηγω στη συνεχεια αλλα μαλλον δεν θεϛ να καταλαβειϛ. Η cosmote ott πλατφορμα απαιτει πολυ συγκεκριμενο εξοπλισμο και διαδικασια.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με τον όρο "Cosmote OTT πλατφόρμα", το box που στέλνει η Cosmote είναι ένα απλό Android Box που τρέχει την ίδια εφαρμογή που τρέχει σε κινητά και Android Smart TV και το site cosmotetvott.gr είναι σχεδόν το ίδιο αλλά σε μορφή site χωρίς να χρειάζεται app, τα ίδια απλά Widevine encrypted MPEG-DASH streams παίζουν όλα αυτά, δεν διαφέρουν πουθενά ούτε χρειάζονται κάποιο ειδικό hardware

Εξηγω στη συνεχεια αλλα μαλλον δεν θεϛ να καταλαβειϛ. Δεν ονομαζεται καθε μεταδοση μεσω διαδικτυου ott . Απαιτει πολυ συγκεκριμενο εξοπλισμο και διαδικασια. Αν και μαλλον εχειϛ παγιωμενη αποψη οποτε τσαμπα χανω τα λογια μου.
Εγω εχω δορυφορικο και εχω βαλει την εφαρμογη σε ενα mi box σε δευτερη τηλεοραση στο υπνοδωματιο και ολα ειναι μια χαρα…Η αδερφη μου εχει και αυτη δορυφορικο και ζητησε και της εδωσαν τσαμπα το box της cosmote για να βλεπει σε δευτερη τηλεοραση,τι διαφορα εχει;;;Καμια….Επισης αν ειχα μεσω ιντερνετ απλα το μποξακι που θα μου εδιναν,θα μπουταρε απευθειας την εφαρμογη…Αυτη ειναι η μονη διαφορα

Εγω εχω δορυφορικο και εχω βαλει την εφαρμογη σε ενα mi box σε δευτερη τηλεοραση στο υπνοδωματιο και ολα ειναι μια χαρα…Η αδερφη μου εχει και αυτη δορυφορικο και ζητησε και της εδωσαν τσαμπα το box της cosmote για να βλεπει σε δευτερη τηλεοραση,τι διαφορα εχει;;;Καμια….Επισης αν ειχα μεσω ιντερνετ απλα το μποξακι που θα μου εδιναν,θα μπουταρε απευθειας την εφαρμογη…Αυτη ειναι η μονη διαφορα
Αυτο ακριβωϛ ελεγα οτι η διαδικασια στο μποξ ειναι διαφορετικη. Αλλωστε και η ιδια η cosmote τη διαχωριζει σαφωϛ απο τη δορυφορικη δινονταϛ διαφορετικο αριθμο συσκευων θεασηϛ.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με τον όρο "Cosmote OTT πλατφόρμα", το box που στέλνει η Cosmote είναι ένα απλό Android Box που τρέχει την ίδια εφαρμογή που τρέχει σε κινητά και Android Smart TV και το site cosmotetvott.gr είναι σχεδόν το ίδιο αλλά σε μορφή site χωρίς να χρειάζεται app, τα ίδια απλά Widevine encrypted MPEG-DASH streams παίζουν όλα αυτά, δεν διαφέρουν πουθενά ούτε χρειάζονται κάποιο ειδικό hardware
Οταν ανοιγειϛ το ιδιοκτησιακο μποξ τηϛ cosmote μπουταρει απευθειαϛ στο περιβαλλον τηϛ cosmote tv και ειναι κλεδιωμενο με αυτη. Εννοειται οτι μπορειϛ να χρησιμοποιειϛ οποιαδηποτε τριτη εφαρμογη ομωϛ μονο για οσο διαστημα εχειϛ ενεργη συνδρομη. Αυτο δε συμβαινει οταν εγκαθισταϛ το app σε οποιαδηποτε αλλη συσκευη. Αλλωστε και η ιδια η cosmote ετσι το πουλαει ωϛ υπηρεσια παντρεμενη με το ιδιοκτησιακο τηϛ μποξ και οχι σαν stand alone εφαρμογη.

• Haha
Reactions: sdragon28
Οταν ανοιγειϛ το ιδιοκτησιακο μποξ τηϛ cosmote μπουταρει απευθειαϛ στο περιβαλλον τηϛ cosmote tv και ειναι κλεδιωμενο με αυτη. Εννοειται οτι μπορειϛ να χρησιμοποιειϛ οποιαδηποτε τριτη εφαρμογη ομωϛ μονο για οσο διαστημα εχειϛ ενεργη συνδρομη. Αυτο δε συμβαινει οταν εγκαθισταϛ το app σε οποιαδηποτε αλλη συσκευη. Αλλωστε και η ιδια η cosmote ετσι το πουλαει ωϛ υπηρεσια παντρεμενη με το ιδιοκτησιακο τηϛ μποξ και οχι σαν stand alone εφαρμογη.
Αυτό το lock το έχεις δει σε δράση; Γιατί εγώ δεν το χρησιμοποιώ αλλά όταν το σέταρα για να το τσεκάρω cosmote ID ζητάει μόνο για την εφαρμογή όπως και όλα τα android, το box ξεκινάει στην εφαρμογή και απλά μπορείς να πατήσεις το home button για να είσαι στο android home screen, πιο πολύ για τους άσχετους το είδα να μην μπερδεύονται και με ένα κουμπί ή το auto start να μην ψάχνονται που είναι η cosmote tv. Μάλιστα μετά από καιρό όταν ήθελα να το χρησιμοποιήσω σε παλιά μη-smart tv με είχε πετάξει κιόλας κάνοντας με log out από το app της cosmote, δεν τσέκαρε αν έχω ενεργή συνδρομή και ποιος χρήστης είμαι για να λειτουργήσει το υπόλοιπο Android

• Like
Reactions: sdragon28
Ναι το θεμα σου ποιο ακριβως ειναι δεν νομιζω να εχει καταλαβει κανεις
Οτι τι?
Ωϛ κατοχοϛ δορυφορικηϛ υπηρεσιαϛ εκανα πιο πισω ποστ οτι το δορυφορικο πακετο και το ott πακετο που προσφερει η comote ειναι διαφορετικα πραγματα με διαφορετικεϛ τιμεϛ και διαφορετικο εξοπλισμο. Μπηκεϛ και το σχολιασεϛ λεγονταϛ οτι κατι εχω μπερδεψει. Οποτε αναγκαστηκα να σου απαντησω για να καταλαβειϛ τι εννοω. Αν ειναι κατι λαθοϛ σε αυτα που γραφω διευκρινησε το αλλιωϛ δεν καταλαβαινω ουτε το υφοϛ σου ουτε την αναγκη να σχολιασειϛ κατι σωστο. Εκτοϛ αν κανω εγω λαθοϛ και η cosmote δεν προσφερει δυο διακριτεϛ υπηρεσιεϛ μια μεσω δορυφορου και μια μεσω διαδικτυου. Ειμαστε εδω για να βοηθαμε και οχι για να αρπαζομαστε. Ελπιζω να σου απαντησα στο οτι τι.

Δεν υπάρχει lock στο box που δίνει η cosmote. Λειτουργεί μια χαρά και χωρίς συνδρομή. Απλά αν δεν το επιστρέψεις όταν κόψεις την συνδρομή ή ζητήσεις άλλο box, σου έρχεται ένα φέσι περί τα 50€ στον λογαριασμό της cosmote κάποια στιγμή.

Αυτό το lock το έχεις δει σε δράση; Γιατί εγώ δεν το χρησιμοποιώ αλλά όταν το σέταρα για να το τσεκάρω cosmote ID ζητάει μόνο για την εφαρμογή όπως και όλα τα android, το box ξεκινάει στην εφαρμογή και απλά μπορείς να πατήσεις το home button για να είσαι στο android home screen, πιο πολύ για τους άσχετους το είδα να μην μπερδεύονται και με ένα κουμπί ή το auto start να μην ψάχνονται που είναι η cosmote tv. Μάλιστα μετά από καιρό όταν ήθελα να το χρησιμοποιήσω σε παλιά μη-smart tv με είχε πετάξει κιόλας κάνοντας με log out από το app της cosmote, δεν τσέκαρε αν έχω ενεργή συνδρομή και ποιος χρήστης είμαι για να λειτουργήσει το υπόλοιπο Android
Οχι δεν το εχω σε δραση, απλα σεταρα το μποξ φιλου και με πεταξε απευθειαϛ στην σελιδα συνδεσηϛ τηϛ cosmote. Οταν εκοψε τη συνδρομη και μεχρι να επιστρεψει το δεκτη μου ειπε οτι δεν εμπαινε καν. Εσενα δε σου ζητησαν να επιστρεψειϛ το μποξ?
Edit οπωϛ ειπε ο φιλοϛ πιο πανω δεν κλειδωνει οποτε μαλλον ειχα λαθοϛ πληοοφορηση

Εγώ πάντα ως τυχερός έχω συμβόλαιο μέχρι τέλος Γενάρη και στο τσατ που μίλησα λέει ότι δεν τους έβγαζε τίποτα για προσφορά. Έκανα αίτημα διακοπής για να παίξω μπάλα εκεί μήπως πάρω κάνα πάγιο δώρο ή κάνα box τώρα που καίγονται να κρατήσουν κόσμο.
Μίλησα τώρα με Cosmote και όντως μου έδωσαν δορυφορικό full pack στα 25€ με 6 μήνες δώρο τα πάγια.

Δεν εχει η cosmote tv "Πεναλτι" αν ζητησεις διακοπη νωριτερα ?
Φυσικά. Δεν είχα πρόθεση όμως να φύγω αλλά να πάρω πάγια δώρο τώρα που καίγονται να κρατήσουν συνδρομητές.

• Like
Reactions: thiseas
Φυσικά. Δεν είχα πρόθεση όμως να φύγω αλλά να πάρω πάγια δώρο τώρα που καίγονται να κρατήσουν συνδρομητές.
Παντωϛ πολυ large απο την ΕΟΝ στην αντιπροταση τουϛ μου εδιναν 3 μηνεϛ. Καταλαβαινετε τι υπογειοϛ πολεμοϛ γινεται.

Μίλησα τώρα με Cosmote και όντως μου έδωσαν δορυφορικό full pack στα 25€ με 6 μήνες δώρο τα πάγια.
Τρελό οι 6 μήνες δωρο σου βγαινει 12.5 το μήνα δηλαδή το full pack. Μέχρι 2 μήνες έδιναν τώρα το τερμάτισαν με τους 6.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited:
Πολύ καλή προσφορά και παραμένεις πάλι στη Δορυφορική!

COSMOTE TV μέσω δορυφόρου: Full Pack: 25,00€ x 12 Μήνες = 300€ (μείον τους 6 δωρεάν μήνες: 25,00€ x 6 Μήνες = 150€) = συνολικά 150€ στα 2 χρόνια στη COSMOTE TV μέσω δορυφόρου

Βέβαια το Νοέμβριο θα ενεργοποιήσεις και τα +3€ για τα Novasports, και θα πας πάλι στα 28€/μήνα, οπότε 3,00€ x 10 Μήνες = 30€ + 150€ = συνολικά 180€ στα 2 χρόνια στη COSMOTE TV μέσω δορυφόρου

Και έχεις επάνω και το σκληρό δίσκο "HDD έως 2Τ", για ετεροχρονισμένη παρακολούθηση μέσω προγραμματισμενων εγγραφών (EPG) `η ενεργού Timeshift στο ζωντανό πρόγραμμα οποιαδήποτε καναλιού, ακόμη και των FTA καναλιών από 4 δορυφόρους ταυτόχρονα (Eutelsat 9B, Hot Bird 13E, Astra 19.2E, Astra 28.2E) και είσαι super!!!

Last edited:
  • Like
Reactions: AntonisTz