Προσφορά Cosmote TV

Πολύ καλή προσφορά και παραμένεις πάλι στη Δορυφορική!

COSMOTE TV μέσω δορυφόρου: Full Pack: 25,00€ x 24 Μήνες = 600€ (μείον τους 6 δωρεάν μήνες: 25,00€ x 6 Μήνες = 150€) = συνολικά 450€ στα 2 χρόνια στη COSMOTE TV μέσω δορυφόρου

Βέβαια όταν το Νοέμβριο θα ενεργοποιήσεις και τα +3€ για τα Novasports, θα πας πάλι στα 28€/μήνα, οπότε 3,00€ x 22 Μήνες = 66€ + 450€ = συνολικά 516€ στα 2 χρόνια στη COSMOTE TV μέσω δορυφόρου
Για 12 μήνες είναι η ανανέωση γιατί δεν έχω το ίντερνετ στην Cosmote.

Μίλησα τώρα με Cosmote και όντως μου έδωσαν δορυφορικό full pack στα 25€ με 6 μήνες δώρο τα πάγια.
Καλάάά... Πάει η διακοπή γόνα μου φαίνεται...και στους μεν και στους δε.... Αναμένουμε αντιπρόταση από Nova με 9 μήνες δωρεάν... Μετά ξανά από Cosmote 12 μήνες δωρεάν..... Νικάμε αδέρφια! Όλα free...

Καλάάά... Πάει η διακοπή γόνα μου φαίνεται...και στους μεν και στους δε.... Αναμένουμε αντιπρόταση από Nova με 9 μήνες δωρεάν... Μετά ξανά από Cosmote 12 μήνες δωρεάν..... Νικάμε αδέρφια! Όλα free...
Η Nova φτωχά πράγματα μόνο 3 μήνες δώρο έκανε πρόταση.

Η Nova φτωχά πράγματα μόνο 3 μήνες δώρο έκανε πρόταση.
Για 3 μήνες είτε 22 ευρω είτε 25 εχω ακούσει για 6 μηνο εισαι ο δεύτερος συμφουριτης που το αναφέρει…πρέπει γενικά να εχουμε πολλές μεταφορές απο τους μεν στους δεν…θα δούμε αν τελικα αυτο με 6μηνο ειναι για περισσότερους η απλα ειναι για πολυ λίγες μεμονωμένες περιπτώσεις γιατι οπως παει πραγματικά παμε για τρελό ψαλίδι….

• Like
Reactions: Joker19
Για 3 μήνες είτε 22 ευρω είτε 25 εχω ακούσει για 6 μηνο εισαι ο δεύτερος συμφουριτης που το αναφέρει…πρέπει γενικά να εχουμε πολλές μεταφορές απο τους μεν στους δεν…θα δούμε αν τελικα αυτο με 6μηνο ειναι για περισσότερους η απλα ειναι για πολυ λίγες μεμονωμένες περιπτώσεις γιατι οπως παει πραγματικά παμε για τρελό ψαλίδι….
Από τη στιγμή που έβαλαν τα αθλητικά η μία υπηρεσία στην άλλη ήταν επόμενο να γίνει αυτό. Πιστεύω ότι το περίμεναν απλά τους γύρισε μπούμερανγκ ποιος θα κρατήσει τους περισσότερους πελάτες? Μόνοι δηλαδή έψαλαν τα χέρια και έβγαλαν τα μάτια τους εκτός αν κάτι μας κρύβουν και το 3ευρω γίνει 30ευρω μελλοντικά. Γιατί δεν βρίσκω άλλο λόγο και όπως πάντα καμία εταιρεία δεν σκέφτεται τον πελάτη παρά μόνο την τσέπη τους

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από τη στιγμή που έβαλαν τα αθλητικά η μία υπηρεσία στην άλλη ήταν επόμενο να γίνει αυτό. Πιστεύω ότι το περίμεναν απλά τους γύρισε μπούμερανγκ ποιος θα κρατήσει τους περισσότερους πελάτες? Μόνοι δηλαδή έψαλαν τα χέρια και έβγαλαν τα μάτια τους εκτός αν κάτι μας κρύβουν και το 3ευρω γίνει 30ευρω μελλοντικά. Γιατί δεν βρίσκω άλλο λόγο και όπως πάντα καμία εταιρεία δεν σκέφτεται τον πελάτη παρά μόνο την τσέπη τους

Άστα αυτά τώρα... καμιά σειρά καλή έχεις να μας προτείνεις;; (Είσαι master από παλιά.... 😉 )

• Like
Reactions: king2009
Άστα αυτά τώρα... καμιά σειρά καλή έχεις να μας προτείνεις;; (Είσαι master από παλιά.... )
Όσες θες αδερφέ. Γράψε στο θέμα σειρών τι περίπου ψάχνεις και έχω να προτείνω πολλές.

• Like
Reactions: Joker19

Για φέτος τουλαχιστον με τον έναν η τον άλλον τροπο ολοι κατι περισσότερο άλλοι κατι λιγότερο Θα γλιτώσουμε χρήματα…τωρα για του χρόνου εχει ο θεός…Κατσε μην στο τελος ανταλλάσσουν πληροφορίες και δίνουν προσφορά μονο σε όσους πραγματικά εχουν και τις δυο πλατφορμες(αν και το θεωρω απίθανο)απλα είτε εχεις είτε Οχι δηλώνεις οτι εχεις και τις δυο πλατφόρμες και μετα όπου κάτσει η μπίλια…

Για φέτος τουλαχιστον με τον έναν η τον άλλον τροπο ολοι κατι περισσότερο άλλοι κατι λιγότερο Θα γλιτώσουμε χρήματα…τωρα για του χρόνου εχει ο θεός…Κατσε μην στο τελος ανταλλάσσουν πληροφορίες και δίνουν προσφορά μονο σε όσους πραγματικά εχουν και τις δυο πλατφορμες(αν και το θεωρω απίθανο)απλα είτε εχεις είτε Οχι δηλώνεις οτι εχεις και τις δυο πλατφόρμες και μετα όπου κάτσει η μπίλια…
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το έκαναν για το καλο του πελάτη. Κάτι άλλο έχουν στο νου τους το οποίο σιγά σιγά θα βγει στη φόρα. Δεν μπορεί να τα βρήκαν οι 2 ανταγωνιστές και τώρα να φαγωθούν ποιος δεν θα διακόψει το πακέτο του.

• Like
Reactions: valkal19
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το έκαναν για το καλο του πελάτη. Κάτι άλλο έχουν στο νου τους το οποίο σιγά σιγά θα βγει στη φόρα. Δεν μπορεί να τα βρήκαν οι 2 ανταγωνιστές και τώρα να φαγωθούν ποιος δεν θα διακόψει το πακέτο του.

Πιθανή εξαγορά στο μέλλον και μετα ξεχνάμε δωρεάν πάγια και έξτρα προσφορές…για να δούμε…

Απλό είναι, εξόντωση της vodafone και του ant1 plus. Σε δεύτερο χρόνο βλέπουμε.
Ποιον ant1 plus? Έχω 18 μήνες δωρο από δεη και όπως μπήκα μια φορά έτσι βγήκα. Δεν υπάρχει κάτι πιο τραγικό. Η Vodafone οκ το παλεύει λίγο με HBO λίγο με Disney το προσπαθεί στο περιεχόμενο της.

• Like
Reactions: valkal19
Η Vodafone είναι χωρίς αθλητικά, και οι άλλοι δύο, από αύριο είναι full, και μπορούν να βάλουν και άλλα.

Σε υφισταμενο πελάτη δε βλέπω να βγάζει έκπτωση για το Νετφλιξ. Όχι ότι θα το έκανα απλά έτσι από περιέργεια 🤣

• Like
Reactions: angelalex
Αυτή τη στιγμή δίνω 22 συν 5 για "δεύτερη συσκευή" στο full δορυφορικό. Μπαίνω στο site και το δορυφορικό ξεκινάει από τα 29.90. Αυτή είναι η περήφημη συνεργασία με Nova με μόνο 3 ευρώ; Βάζουν άλλα 8 στο πάγιο;
Το καλό που τους θέλω τώρα που θα πάω για ανανέωση να μου πουν τίποτα για αύξηση.

Καλησπέρα. Υπάρχει στην εφαρμογή μόλις τώρα προσφορά για full pack €25 (12 μήνες) με αναφορά σε περιεχόμενο netflix και novasports. Έχει δει κάποιος κάτι ανάλογο; Για ποιο πακέτο netflix όμως θα αναφέρεται;

Καλησπέρα. Υπάρχει στην εφαρμογή μόλις τώρα προσφορά για full pack €25 (12 μήνες) με αναφορά σε περιεχόμενο netflix και novasports. Έχει δει κάποιος κάτι ανάλογο; Για ποιο πακέτο netflix όμως θα αναφέρεται;
Το basic λογικά

• Like
Reactions: AntonisTz
Πριν από λίγο επέστρεψα από το κατάστημα όπου πήγα να δω τι ανανέωση μπορούν να μου κάνουν, με κράτησαν στην ίδια τιμή στα 22 για το δορυφορικό Full Pack, και μου είπαν ότι εάν ενεργοποιήσω το Netflix μέσω Cosmote, τότε θα υπάρξει μείωση στο πάγιο της Cosmote κατά δύο ευρώ. Από την άλλη, αυτό δεν το βλέπω πουθενά στο site γραμμένο.