Προσφορά Cosmote TV

Λοιπόν παιδιά για να μην αναρωτιέστε, οι 6 μήνες δωρεάν πάγια είναι για αυτούς που έχουν και τις δύο πλατφόρμες για να καλύψουν το πέναλτι που θα δώσεις για να φύγεις από την άλλη.

• Like
Reactions: tiniakos
Όχι ήθελα να δω πώς το κάνω μετά θυμήθηκα ότι τη νόβα την πληρώνω μεν αλλά είναι στο ΑΦΜ της πρώην μου 😅
Πάντως εγώ με 3play full tv δεν μου παίζει τα κανάλια της νόβα

Όχι ήθελα να δω πώς το κάνω μετά θυμήθηκα ότι τη νόβα την πληρώνω μεν αλλά είναι στο ΑΦΜ της πρώην μου 😅
Πάντως εγώ με 3play full tv δεν μου παίζει τα κανάλια της νόβα
Ε ναι τα έχουμε πει ότι θέλει ανανέωση υποχρεωτικά. * Πάρε την πρώην και πήγαινε την στη Nova για μεταβίβαση 😂

• Angry
Reactions: sdragon28
Δεν ξέρω αν υπάρχει για όλους αύξηση τιμής. εμένα μου βγήκε 2 ευρώ φθηνότερα από ό,τι πληρώνω τώρα...

Σε φυσικο καταστημα η προσφορα με τους τρεις μηνες δωρο με νεο συμβολαιο ή τηλεφωνικα?

Λοιπόν παιδιά για να μην αναρωτιέστε, οι 6 μήνες δωρεάν πάγια είναι για αυτούς που έχουν και τις δύο πλατφόρμες για να καλύψουν το πέναλτι που θα δώσεις για να φύγεις από την άλλη.
Και πως βλέπουν ότι έχεις και τις δυο; Γιατί έχω κανει αίτημα διακοπής στη νοβα, μπας και γλυτώσω το 120αρι;;

Ρίξτε απειλές ότι θα φύγετε και μονο έτσι θα πάρετε τις καλές προσφορές. Όποιος δεν μιλάει δεν δίνουν τίποτα δίνουν μην πω και πάνω από τιμη καταλόγου.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: swordfish21
Έχω κι εγώ και τα 2 και θα κόψω τη Νοβα. Θεωρείτε πως αν κάνω αίτημα διακοπής cosmote θα μου δώσουν κάποια καλή προσφορά;; Αυτή τη στιγμή δίνω 25€ φουλ πακέτο δορυφορικό και λήγει το 2025. Η ανανέωση έγινε 3 μήνες πρίν.

Εχω καταμπερδευτεί , πανωπου έλεγα ότι τα ηεκαθαρισα. Εχω και τις 2 πλατφόρμες ενεργές και δεν ξέρω αν πρει να κόψω τη μισ σε 6 μήνες ή την άλλη σε 1.5 χρόνο. Αν φυγω τώρα θα πληρωσω σε κάθε περιπτωση πέναλτι.Αυτό με το 6 μήνες παγιο δώρο, που ακουστηκε?

Εχω καταμπερδευτεί , πανωπου έλεγα ότι τα ηεκαθαρισα. Εχω και τις 2 πλατφόρμες ενεργές και δεν ξέρω αν πρει να κόψω τη μισ σε 6 μήνες ή την άλλη σε 1.5 χρόνο. Αν φυγω τώρα θα πληρωσω σε κάθε περιπτωση πέναλτι.Αυτό με το 6 μήνες παγιο δώρο, που ακουστηκε?
Λογικά αυτή με τον 1.5 χρόνο ακόμα θα έχει πολυ μεγάλο πεναλτυ πάνω από 200 ίσως οπότε είναι λίγο ζόρι. Να είναι κάνα 100αρικο λες οκ κερδισμένος πάλι θα βγω. Τους 6 μήνες δώρο τους δινουν σε περίπτωση που κόψεις άλλη σύνδεση και κάνεις νέο συμβόλαιο στην αλλη 24 μηνών όχι 12. Συμφέρει πολύ όμως πρακτικά οι 6 μήνες δωρο είναι το πεναλτυ που θα δώσεις στην άλλη εταιρία οπότε αξίζει πολύ. Και ησυχάζεις από το να πληρώνεις 2 συνδορμητικες κάθε μήνα.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk