Ε ναι τα έχουμε πει ότι θέλει ανανέωση υποχρεωτικά. * Πάρε την πρώην και πήγαινε την στη Nova για μεταβίβασηΌχι ήθελα να δω πώς το κάνω μετά θυμήθηκα ότι τη νόβα την πληρώνω μεν αλλά είναι στο ΑΦΜ της πρώην μου
Πάντως εγώ με 3play full tv δεν μου παίζει τα κανάλια της νόβα
Δεν ξέρω...Άρα δεν υπάρχουν δυο τρεις μήνες δώρο για εμάς που έχουμε 3play?
Υπάρχουν, με νέα 24μηνη δέσμευσηΆρα δεν υπάρχουν δυο τρεις μήνες δώρο για εμάς που έχουμε 3play?
Με νέο όμως συμβόλαιο και διπλή αύξηση τιμής. Να τα λες όλα. Τα παλιά συμβόλαια πρακτικά καταργούνται.Υπάρχουν, με νέα 24μηνη δέσμευση
Και πως βλέπουν ότι έχεις και τις δυο; Γιατί έχω κανει αίτημα διακοπής στη νοβα, μπας και γλυτώσω το 120αρι;;Λοιπόν παιδιά για να μην αναρωτιέστε, οι 6 μήνες δωρεάν πάγια είναι για αυτούς που έχουν και τις δύο πλατφόρμες για να καλύψουν το πέναλτι που θα δώσεις για να φύγεις από την άλλη.
Προφανώς και δεν το ξέρουν.Και πως βλέπουν ότι έχεις και τις δυο; Γιατί έχω κανει αίτημα διακοπής στη νοβα, μπας και γλυτώσω το 120αρι;;
Πες την μαγική λέξη nova και πάρε 6 μήνες δώρο…δεν ζητανε κατι αλλο…Προφανώς και δεν το ξέρουν.
Πολύ πιθανόΠες την μαγική λέξη nova και πάρε 6 μήνες δώρο…δεν ζητανε κατι αλλο…
Τουλαχιστον μέχρι τωρα που γράφουμε πως γινεται…μετα το αλλο 6μηνο εισαι 22+3(για τα nova) και δώρο επ αόριστον έξτρα συσκευές και box μέχρι νεοτέρας….Πολύ πιθανό![]()
Λογικά αυτή με τον 1.5 χρόνο ακόμα θα έχει πολυ μεγάλο πεναλτυ πάνω από 200 ίσως οπότε είναι λίγο ζόρι. Να είναι κάνα 100αρικο λες οκ κερδισμένος πάλι θα βγω. Τους 6 μήνες δώρο τους δινουν σε περίπτωση που κόψεις άλλη σύνδεση και κάνεις νέο συμβόλαιο στην αλλη 24 μηνών όχι 12. Συμφέρει πολύ όμως πρακτικά οι 6 μήνες δωρο είναι το πεναλτυ που θα δώσεις στην άλλη εταιρία οπότε αξίζει πολύ. Και ησυχάζεις από το να πληρώνεις 2 συνδορμητικες κάθε μήνα.Εχω καταμπερδευτεί , πανωπου έλεγα ότι τα ηεκαθαρισα. Εχω και τις 2 πλατφόρμες ενεργές και δεν ξέρω αν πρει να κόψω τη μισ σε 6 μήνες ή την άλλη σε 1.5 χρόνο. Αν φυγω τώρα θα πληρωσω σε κάθε περιπτωση πέναλτι.Αυτό με το 6 μήνες παγιο δώρο, που ακουστηκε?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.