Δεν μπαίνουν σε όλους τα 10€. Αν επιλέξεις τα 10€ τότε θα έχεις είτε 1000 λεπτά είτε 3gb, όχι και τα δυο συν τα 10€Με αυτα που ανεφερα (συνεχομενα τηλ για επιβεβαιωση) θεωρω οτι ..ισως πλεον μπανουν σε ολους τα 10€ για να μην υπαρχει υποχρεωση ανανεωσων
τα δια αναφερονται και στο insomnia...
![]()
cosmote one vdsl 200mbps + κινητά 33.9 προσφορα;
www.insomnia.gr
Σε ολους διαβαζω οτι μπαινουν 10€ αυτοματα και γινεται καθε μηνα ανανεωση,....
Υπάρχει επιλογή για 10 ευρώ το μήνα συν ένα από τα δώρα. Εγώ έχω μια γραμμή 24αρα vdsl (πιάνει 24/2,5) με 19,90 το μήνα και μου δίνουν σε ένα κινητό 1000 λεπτά και 10 ευρώ και σε ένα άλλο κινητό 3GB και 10 ευρώ.Θα μπουν και μέσα αν βάζουν 10ευρω κάθε μήνα. Στα 2 χρόνια έχεις 480 ευρω κάρτα σε 2 κινητά ενώ έχεις ήδη γλιτώσει ένα πακέτο 11.5 το μήνα αφού σε βάζουν λεπτά συν δεδομένα κάθε μήνα. Δηλαδή 552 ευρω για 2 νούμερα συν 480 η κάρτα σε 2 κινητά. Μιλάμε για 1032 ευρώ στα 2 χρόνια. Με 32 το μήνα που θέλουν το συμβόλαιο είναι 768 ευρώ σε 2 χρόνια. Κάτι δεν πάει καθόλου καλά εδώ. Να τρέξουμε να το κάνουμε όλοι αν είναι αφού θα έχουμε ένα κέρδος 270 ευρώ στα 2 χρόνια και θα έχουμε και δωρεάν ίντερνετ συν σταθερό.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα 13€ που αναφερεις / τριμηνο απο την εφαρμογη και 8€ σε καταστημα?Είναι έντεχνος ο τρόπος που το παρουσιάζουν αλλά δεν είναι η πραγματικότητα, και μόνο άμα τους κάνεις τη "σωστή" ερώτηση θα πάρεις την πραγματική απάντηση.
Λένε : Θα μπαίνουν 1000 λεπτά και 3gb δεδομένα σε κάθε νούμερο για 2 χρόνια χωρίς καμία απολύτως χρέωση.
Αυτό είναι αλήθεια, δε λένε ψέματα.
Έλα ομως που σε όλες τις εταιρείες κινητής ισχύει στα καρτοκινητα το εξής :
1)Αν περάσουν 60 μέρες χωρίς ανανέωση χρόνου ομιλίας τότε μηδενίζεται το υπόλοιπο.
2)Αν περάσουν 90 μέρες χωρίς ανανέωση χρόνου ομιλίας τότε μπαίνει φραγή στο νούμερο.
Άρα ναι μεν αυτό που υπόσχονται ισχύει, αλλά πρέπει και να "κρατάς ζωντανό" το νούμερο αυτή τη διετία. Οπότε έχεις 2 επιλογες:
1) Να βάζεις 13€ κάθε 90 μέρες που θα χάνονται
2) Να βάζεις 13€ κάθε 60 μέρες που θα μαζεύονται για μελλοντική χρήση
Έχω και εγώ την ίδια προσφορά και το σκέφτομαι...
Μπορείς να κάνεις ανανέωση 8€ σε κατάστημα? Ανέφερα το 13€ γιατί είχα την εντύπωση ότι πλέον είναι το minimum με οποιοδήποτε τροποΤα 13€ που αναφερεις / τριμηνο απο την εφαρμογη και 8€ σε καταστημα?
Έχω από το τέλος Μαΐου την προσφορά με τα 1000 λεπτά και 10 ευρώ κάθε μήνα σε 2 καρτοκινητά. Μέχρι στιγμής δεν έχω βάλει κάρτα και τα 10 ευρώ αθροιζονται κάθε μήνα στο προηγούμενο υπόλοιπο του άρθρου οποίο ανανεώνεται ενώ το υπόλοιπο των 1000 λεπτών του μήνα χάνεται και προστίθενται τα 1000 του νέου μήνα κάθε 1η. Δεν ισχύουν κάτι πάρε δώσε κτλ γιατί δεν έχει γίνει ανανέωση ούτε το Easy tranfer αλλά κάτι προφορές με απεριόριστα που βγαίνουν κατά καιρούς με Token τις παίρνει κανονικά.
Κανε αιτημα διακοπηςΚαλημέρα. Έληξε το συμβόλαιο μου στο cosmote tv full pack μέσω δορυφόρου που εχω( έχω κ σταθερή κ ίντερνετ). Υπήρχε στο my cosmote προσφορά να ανανεώσω στα 25 ευρο για 12 μήνες. ( Για την αύξηση των 3 ευρο αργότερα γνωρίζω). Βρισκόμουν εξωτερικό και το ξέχασα. Στις 5/9 που μπήκα να κάνω και μια πληρωμή που χρωστούσα καθώς είχα διακοπή συνδρομής, ενώ έλεγε πως το συμβόλαιο έληξε μου είχε ακόμα διαθέσιμη την ανανέωση την οποία και επέλεξα. Σήμερα, τρεις μέρες μετά δηλαδή, μπαίνω και δεν βλέπω κάτι. Ούτε στα αιτήματα, ούτε πλέον υπάρχει διαθέσιμη ανανέωση. Και λέει πως το συμβόλαιο έχει λήξει στις 5/9. Επειδή με καινούργιο συμβόλαιο οι τιμές τώρα πάνε άνω των 30/μήνα για full pack δορυφορικό έχω στεναχωρηθεί. Πιστεύετε πως με επικοινωνία μαζί τους θα μπορούν ως άνω των δέκα χρόνων πελάτης να μου το αφήσουν στα 25 που μου το πρότειναν; Η αν γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάπου όρος όπου έχεις προθεσμία παρά την λήξη κλπ( πχ όπως το 15νθημερο στις πληρωμές).
Ναι σε καταστημα ειναι ελαχιστο ποσο τα 8€Μπορείς να κάνεις ανανέωση 8€ σε κατάστημα? Ανέφερα το 13€ γιατί είχα την εντύπωση ότι πλέον είναι το minimum με οποιοδήποτε τροπο
Και στα δύο νούμερα έχω 1000 λεπτά και 10 ευρώ κάθε μήνα.Η προσφορά που μας έχουν κάνει τώρα δεν έχει 10€ στο υπόλοιπο, αλλά είναι μόνο παροχές δηλαδή 1000 λεπτά και 3gb, γι'αυτό φοβόμαστε ότι θα θέλει κάποια ανανέωση υπολοίπου κάθε τόσο για να μένει ζωντανό το νούμερο.
Σε σένα αν κατάλαβα καλά η προσφορά σου δίνει 10€ το μήνα στο ένα νούμερο και 1000 λεπτά στο άλλο νούμερο? Αν ναι, τότε στο νούμερο που παίρνει τα 1000 λεπτά και ΔΕΝ παίρνει χρόνο ομιλίας, απαιτείται να βάλεις κάρτα κάθε τόσο για να μην λήξει?
Η αρχική προσφορά είναι η ακόλουθη όπως είχα γράψει και αρχές ΑυγούστουΓραφω αναλυτικα την προσφορα για να επιβεβαιωσουμε καταρχας αν προκειται για την ιδια:
Η προσφορά αφορα κατοχους καρτοκινητων Cote και σταθερου σε αλλη εταιρια...
αναλογα την ταχυτητα που θα επιλεξετε διαμορφωνεται η τελικη τιμη:
και περιλαμβανει..
50 mbps αστικα 500' κινητα 28.90
100 mbps αστκα απεριοστικα κινητα 31.90
και ανεβαινει αναλογα την ταχυτητα
2 κινητα με 1000' προς ολους 1000 μεταξυ τους λογω Cosmote One 3gb χωρις υποχρεωση ανανεωσεων καθε μηνα
2 παγια δωρο
32€ εκπτωση σε εναν απο τους 3 πρωτους λογαριασμους
100€ Δωροεπιταγη απο τον Γερμανο
Διαρκεια 24 μηνες!
Μιλαμε για την ιδια προσφορα ?
Ερωτηση ...εχει ενεργοποιηθει το προγραμμα σου και το ανακαλυψες?
πως σε καλεσαν απο τα κεντρικα και σου ειπαν αυτα που αναφερεις ..εκανες παραπονο?
με τα 4 ατομα ειχες μιλησει πριν το κλεισεις??
Αυτό μου είπαν και σε μένα....Αν πάρεις προσφορά 1000'/3GB + 10 ευρώ το μήνα δεν χρειάζεται να κάνεις ανανέωση. Αν πάρεις προσφορά 1000' + 3GB το μήνα τότε χρειάζεται κανονικά ανανέωση για να μην μπει φραγή.
Ναι αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν μπαίνουν και τα 1000 λεπτά και τα 3gb και στα 2 κινητά αυτούσια....Με αυτα που ανεφερα (συνεχομενα τηλ για επιβεβαιωση) θεωρω οτι ..ισως πλεον μπανουν σε ολους τα 10€ για να μην υπαρχει υποχρεωση ανανεωσων
τα δια αναφερονται και στο insomnia...
![]()
cosmote one vdsl 200mbps + κινητά 33.9 προσφορα;
www.insomnia.gr
Σε ολους διαβαζω οτι μπαινουν 10€ αυτοματα και γινεται καθε μηνα ανανεωση,....
Και 3gb?Και στα δύο νούμερα έχω 1000 λεπτά και 10 ευρώ κάθε μήνα.
Αυτο θα ηταν το σωστο , αν δε μπορει να γινει το 1000λ 3gb χωρις 3μηνη ανανέωσηΠαιδιά και εγώ μαζί με τον φίλο anergos13 την ίδια προσφορά πήραμε και εγώ περιμένω να γίνει η σύνδεση. Αν είναι και μπορούμε να το αλλάξουμε σε 10 ευρώ αντί τα 3gb ειδικά ο ένας αριθμός που θα είναι για ηλικιωμένο και έχει απλό κινητό. Ανανέωση μπορείς και με 6 ευρώ να κάνεις το τρίμηνο λογικά στο Buypoint(στο wifigreece έχει εξαντληθεί)αν δεν κάνω λάθος.
Με ένα sms ΑΛΠΑΚ στο 1314 γίνεται η μετατροπή από whats up σε frog η το αντίστροφο. 3 ευρώ είναι η χρέωση νομίζω. Μπορεί και δωρεάν την πρώτη φορά.Αυτο θα ηταν το σωστο , αν δε μπορει να γινει το 1000λ 3gb χωρις 3μηνη ανανέωση
βλεπω οτι εχει μονο για frog
![]()
Κάρτα ανανέωσης Frog 6€ (6GB – 25 ημέρες) - Buypoint
Frog Mobile Internet Card των 6€ Με την ανανέωση της κάρτας Frog των 6€ λαμβάνεις αυτόματα: 6GB. Η διάρκεια χρήσηςbuypoint.gr
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.