Προσφορά Cosmote TV

Όπως και πέρυσι όχι τα αθλητικά όπως και δεν δίνονται ούτε στον ένα μήνα δώρο της Nova/EON
Τί ακριβώς εννοείς; Η Cosmote δεν δίνει δωρεάν τα δικά της αθλητικά. Η EON δίνει κανονικά τα novasports.

Καλησπέρα παιδιά,
Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό νήμα αλλά θέλω να κάνω μια ερώτηση.
Είμαι Συνδρομητής cosmote tv , το σταθερό το έχω στην Vodafone και λήγει σε 2 μήνες, σε επικοινωνία που είχα με την cosmote μου είπαν πως δεν γίνεται να μεταβώ σε συμβόλαιο cosmote fiber 100 + tv full. Θα πρέπει να γίνει ακύρωση του cosmote tv , να χρεωθώ την ρήτρα διακοπής και μετά να γίνει νέο συμβόλαιο.
Έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία;

Καλησπέρα παιδιά,
Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό νήμα αλλά θέλω να κάνω μια ερώτηση.
Είμαι Συνδρομητής cosmote tv , το σταθερό το έχω στην Vodafone και λήγει σε 2 μήνες, σε επικοινωνία που είχα με την cosmote μου είπαν πως δεν γίνεται να μεταβώ σε συμβόλαιο cosmote fiber 100 + tv full. Θα πρέπει να γίνει ακύρωση του cosmote tv , να χρεωθώ την ρήτρα διακοπής και μετά να γίνει νέο συμβόλαιο.
Έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία;

Κάτι παρόμοιο μου είπαν και εμένα, αφότου απέκτησα cosmote tv. Η πρόταση τους ήταν να το δούμε όταν θα τελειώνει το 24μηνο της cosmote tv. Σε κανα 6μηνο λέω να τους ξαναενοχλήσω, να δω βέβαια και τι προσφορά θα κάνουν.

Κάτι παρόμοιο μου είπαν και εμένα, αφότου απέκτησα cosmote tv. Η πρόταση τους ήταν να το δούμε όταν θα τελειώνει το 24μηνο της cosmote tv. Σε κανα 6μηνο λέω να τους ξαναενοχλήσω, να δω βέβαια και τι προσφορά θα κάνουν.
Με το που κάνουμε αίτημα διακοπής για να πάμε Nova , να δεις πως θα τρέχουν.... χαχαχαχα

Κάποια προσφορά για κάποιον που δεν έχει ούτε ΕΟΝ και θέλει να βάλει COSMOTE TV τώρα
Υπάρχει ;;

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε, συγγνώμη αν γράφτηκε, αλλά στα diy προγράμματα του cosmote what's up έχει έναν καλό συνδυασμό. Έχω ένα δεύτερο νούμερο cosmote που θέλω να έχω λίγα gb κάθε μήνα.
Έχει συνδυασμό όπου μπορείς να συνδυάσεις gb, ομιλία (εγώ δεν βάζω) και entertainment cosmote tv pack ή κάποιο monthly pass ομάδας (πχ ΑΕΚ, ΠΑΟ κλπ).
Με 4gb και το entertainment ή της ομάδας pass βγαίνει 13,5 ευρώ.
Δεν έχει το full pack .
Πιστεύω ότι είναι μια ευέλικτη λύση και μπορεί να χρησιμοποιηθούν και δευτερευόντα κινητά cosmote.
Ενεργοποίησα το πακέτο σε Android tv στο σπίτι και βλέπω με την σταθερή Nova. Τα δεδομένα backup για τον δρόμο!!!

Πιστευω οτι οντως θα γινει μονιμο και δεν ειναι προσωρινη προσφορα. Εμενα πιο πολυ με ιντριγγαρει το pass ομαδας, ΟΜΩΣ θεωρω αδικο, να μην δειχνει και τα εκτος εδρας ποσο μαλλον, περα απο την συμφωνια με την Νοβα, οταν εχει η ιδια τα δικαιωμα της αλλης ομαδας!

Να κάνω μια γενικότερη ερώτηση, που αφορά και την cosmote, με ερώτηση για συμβολαίου κλπ. Όταν ζητήσεις να ακουσουν την ηχογράφηση κατά την αποδοχή μιας προσφορας, μπορεις, σαν συνδρομητής να ζητήσεις και να στείλουν και σε ένα το αρχείο ηχογράφησης, να το ακούσεις και εσύ?

έχει ανανεώσει κανείς πρόσφατα παιδιά τηλεόραση? Full pack δορυφορικο ειμαι κ ληγει σε 5 μερες.Σε επικοινωνια μεσω chat μου εκαναν προσφορα στην ιδια τιμη δλδ 22+3(νοβασπορτς) ανανεωνω χωρις πολλα πολλα τι λετε?

Last edited:
έχει ανανεώσει κανείς πρόσφατα παιδιά τηλεόραση? Full pack δορυφορικο ειμαι κ ληγει σε 5 μερες.Σε επικοινωνια μεσω chat μου εκαναν προσφορα στην ιδια τιμη δλδ 22+3(νοβασπορτς) ανανεωνω χωρις πολλα πολλα τι λετε?
Εννοειται πως ναι. Τι το σκεφτεσαι;

Εννοειται πως ναι. Τι το σκεφτεσαι;
@jim_markou Εκανα ανανεωση πριν ενα χρονο μετα απο αιτημα διακοπης....στην ιδια τιμη 22 ευρω συν 3 για τα nova και επιπλεον καθε μηνα 10 ευρω σε ενα καρτοκινητο που εχω στο ονομα μου! Πες θελω και τα 10 ευρω σε μια συνδεση σου....δεν το δινουν χωρις...πιεση!

@jim_markou Εκανα ανανεωση πριν ενα χρονο μετα απο αιτημα διακοπης....στην ιδια τιμη 22 ευρω συν 3 για τα nova και επιπλεον καθε μηνα 10 ευρω σε ενα καρτοκινητο που εχω στο ονομα μου! Πες θελω και τα 10 ευρω σε μια συνδεση σου....δεν το δινουν χωρις...πιεση!
Καλησπέρα Για νέα σύνδεση μέσω δορυφόρου έχουμε εικόνα για προσφορές?

Καλησπέρα Για νέα σύνδεση μέσω δορυφόρου έχουμε εικόνα για προσφορές?
Σε αυτή τη τιμή 22ευρω κ 3 για nova και 10 ευρώ κάθε μήνα σε καρτοκινητο το πήρα για δορυφορικό κ δωρεάν το boxaki της cosmote για να βλέπω κ μέσω της εφαρμογής. Ήθελαν να μου καταργήσουν το δορυφορικό αλλά επέμενα ότι το ήθελα.

Καλημέρα. Έχεις και σταθερό cosmote ; Γιατί συνήθως τα 10 ευρώ σε κινητό τα δίνουν αν υπάρχει και σταθερό.

• Like
Reactions: angelucky
Σε αυτή τη τιμή 22ευρω κ 3 για nova και 10 ευρώ κάθε μήνα σε καρτοκινητο το πήρα για δορυφορικό κ δωρεάν το boxaki της cosmote για να βλέπω κ μέσω της εφαρμογής. Ήθελαν να μου καταργήσουν το δορυφορικό αλλά επέμενα ότι το ήθελα.
Σε ευχαριστώ....σε ποιο τηλέφωνο καλεσες για την προσφορά?

Σε ευχαριστώ....σε ποιο τηλέφωνο καλεσες για την προσφορά?
Έκανα αίτημα ακύρωσης αφού μιλησα με την εξυπηρέτηση για να μου δώσουν προσφορά. Με πήραν μετά απο 2 μέρες κ μου έδωσαν τη παραπάνω προσφορά.