Σύνδεσμος (link) ;Τώρα δίνουν 2 μήνες δώρο σε όλα τα πακέτα
Όντως αλλα πόσο είχε πριν; Νόμιζα είχε 28 μαζί με τα nova.Τώρα που αφαιρέθηκε το τέλος συνρομητικης το full pack πήγε στα 28.18
Άνετα μπορούν να σου δώσουν κάτι καλύτερο
Το full είχε 31 και πήγε 28.18Όντως αλλα πόσο είχε πριν; Νόμιζα είχε 28 μαζί με τα nova.
εγώ τώρα πληρώνω 25 για full pack δορυφορικο με novasports και μου βγηκε προσφορα στο app στα 24 ..οποτε σιγουρα μπορεις να πετυχεις κατι καλυτεροΚαλησπέρα στην ομάδα και καλή μας τηλεοπτική χρονιά...λήγει το Δορυφορικό Full Pack Classic που έχω στις 20.01 με 22€ το μήνα.
Προσφορά από το chat: χρέωση 22,75€ το μήνα το Full Pack Classic καθώς εάν επιλέξεις και τα κανάλια Novasports η χρέωση θα είναι 29,91€ το μήνα για 24 μήνες παραμονής αντί 12 μηνών του Classic.
Λέτε να το ''παλέψω'' κάπως για καλύτερη τιμή ή να αποδεκτώ την μοίρα μου...???
Δεν είναι προσφορά τα 24€ γιατί 25 μείον 2,5€ ο φόρος βγαίνει 22,5€....εγώ τώρα πληρώνω 25 για full pack δορυφορικο με novasports και μου βγηκε προσφορα στο app στα 24 ..οποτε σιγουρα μπορεις να πετυχεις κατι καλυτερο
Κι εγώ τόσο πληρώνω και βγάζει προσφορά στα 24€. Λήγει σ' έναν μήνα. Μέσω messenger μίλησες;;καλησπέρα ανανέωσα πριν λίγο μέσω chat, full pack δορυφορικο + novasports στα 22.75 οσο πληρωνα δλδ μετα την αφαιρεση του τελους
Μου είχε βγει κ μένα προσφορά 24 αλλά δε τη δέχτηκα.ΜΙλησα στο chat μεσω της εφαρμογης .. εμενα εληγε 5/3Κι εγώ τόσο πληρώνω και βγάζει προσφορά στα 24€. Λήγει σ' έναν μήνα. Μέσω messenger μίλησες;;
Ανανέωσα κι εγώ μέσω chat στα ίδια λεφτάΜου είχε βγει κ μένα προσφορά 24 αλλά δε τη δέχτηκα.ΜΙλησα στο chat μεσω της εφαρμογης .. εμενα εληγε 5/3
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.