Προσφορά Cosmote TV

Σας υπέπεσε στην αντίληψή σας, αντίστοιχη
με πέρυσι, δωρεάν προσφορά, για ένα μήνα,
με τα κινηματογραφικά της Cosmote TV (Entertainment);

Μετα απο περίπου 15 χρόνια έκανα διακοπή cosmote
Είχα απο εποχή conn-x που αν θυμάμαι είχε μόνο Ιτάλικο πρωτάθλημα και ταινίες της προηγούενης 20 ετίας

Μου είχε προφορα στην εφαρμογή 28 ευρώ και 1 μήνα δωρεάν μετά απο αίτημα διακοπής είπανε 25 αλλα με κανένα μηνα δωρεάν
Τους ζήτησα να μου δώσουν την εξτρά συσκευή (έχω δορυφορικό)αλλα αρνήθηκαν

Έχω και eon οπότε θα το κρατούσα μόνο με καλη πρόταση την οποία δεν έκαναν

Σαν μια γενική αποτίμηση νομίζω τα τελευταία χρόνια έχει βαλτώσει απο θέμα προσθήκης περιεχομένου θυμάμαι εποχές που κάθε λίγο βάζαν νεα κανάλια.Τωρα θεωρούν κατόρθωμα ένα κανάλι pop up για μερικές εβδομάδες

Επίσης στο θέμα εξυπηρέτησης κάθε χρόνο και χειρότερα.Παλαιότερα έβαζες τηλέφωνο και σε παίρνανε μετα απο λίγο η στο chat απαντούσανε άμεσα τώρα καταργήσανε το πρώτο και η αναμόνη στο chat έχει γίνει μεγάλη

Πάντως η εφαρμογή τους αντικειμενικα είναι αρκετά καλοσχεδιασμένη

Μετά από αίτημα διακοπής, μου έδωσαν cinema στα 12ε με 3μήνες δώρο και συνεχίζει κανονικά το κινητό να παίρνει 10ε και 1000' κάθε μήνα. Για ανανέωση, μου έδιναν μόνο το cinema + netflix στα 19.

Καλησπερα κ καλη χρονια ..Μου εβγαλε στο app προσφροα ανανεωσης για full pack δορυφορικο 24ευρω κ 15 gb για ενα μηνα σε ενα κινητο.Εχει πετυχει κανεις κατι καλυτερο που να αξιζει τη ταλαιπωρια με αιτημα διακοπης κτλπ η ανανεωνω ?

Τώρα που αφαιρέθηκε το τέλος συνρομητικης το full pack πήγε στα 28.18
Άνετα μπορούν να σου δώσουν κάτι καλύτερο

• Like
Reactions: jim_markou
Τώρα που αφαιρέθηκε το τέλος συνρομητικης το full pack πήγε στα 28.18
Άνετα μπορούν να σου δώσουν κάτι καλύτερο
Όντως αλλα πόσο είχε πριν; Νόμιζα είχε 28 μαζί με τα nova.

Καλησπέρα στην ομάδα και καλή μας τηλεοπτική χρονιά...λήγει το Δορυφορικό Full Pack Classic που έχω στις 20.01 με 22€ το μήνα.
Προσφορά από το chat: χρέωση 22,75€ το μήνα το Full Pack Classic καθώς εάν επιλέξεις και τα κανάλια Novasports η χρέωση θα είναι 29,91€ το μήνα για 24 μήνες παραμονής αντί 12 μηνών του Classic.
Λέτε να το ''παλέψω'' κάπως για καλύτερη τιμή ή να αποδεκτώ την μοίρα μου...???

Καλησπέρα στην ομάδα και καλή μας τηλεοπτική χρονιά...λήγει το Δορυφορικό Full Pack Classic που έχω στις 20.01 με 22€ το μήνα.
Προσφορά από το chat: χρέωση 22,75€ το μήνα το Full Pack Classic καθώς εάν επιλέξεις και τα κανάλια Novasports η χρέωση θα είναι 29,91€ το μήνα για 24 μήνες παραμονής αντί 12 μηνών του Classic.
Λέτε να το ''παλέψω'' κάπως για καλύτερη τιμή ή να αποδεκτώ την μοίρα μου...???
εγώ τώρα πληρώνω 25 για full pack δορυφορικο με novasports και μου βγηκε προσφορα στο app στα 24 ..οποτε σιγουρα μπορεις να πετυχεις κατι καλυτερο

εγώ τώρα πληρώνω 25 για full pack δορυφορικο με novasports και μου βγηκε προσφορα στο app στα 24 ..οποτε σιγουρα μπορεις να πετυχεις κατι καλυτερο
Δεν είναι προσφορά τα 24€ γιατί 25 μείον 2,5€ ο φόρος βγαίνει 22,5€....

Κι εμένα μου έβγαλε προσφορά στα 24 μαζί με νοβα από τα 25 που δίνω τώρα. Όντως κανονικά θα έπρεπε 22,50 αλλα έχει πετύχει κανείς κάτι καλύτερο τελικά απο τα 24 που δίνουν;

Eίχα με 55 ευρώ 100αρα Fiber +full pack.
Πήγε στα 52 μετά το τέλος κατάργησης.

Η αναβάθμιση σε 300αρα μου είχε προταθεί στα 55 το καλοκαίρι και σημερα που επικοινώνησα μου είπαν πάλι 55, ενώ θα έπρεπε λογικά να μειωθεί με την κάτάργηση του τέλους.
Σε νέους πελάτες δίνεται 46 ευρώ, όσο και η αντίστοιχη της NOVA.

Παίζει να πετύχω τίποτα καλύτερο από τηλεφωνικό κέντρο?