Προσφορά NOVA

Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Άπο οσο είχα διαβάσει σε ένα δημοσίευμα στο ΠΑΡΟΝ για καταγγελίες του ΟΤΕ προς τη Νόβα, έλεγε ότι η νόβα έχει βοηθήσει στην αναμετάδοση του σήματος των επίγειων καναλιών στην επαρχεία, ακριβώς επειδή δεν υπάρχει αυτή η πανελλαδική μετάδοση που να καλύπτει όλη την επικράτεια.

Αν θες να ξαναπάρεις πχ μόνο για 4 μήνες τα αθλητικά χωρίς τον εξοπλισμό γίνεται? και να ναι ξέρει κανείς ποσο?

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι μετά την λήξη της προπληρωμένης περιόδου συνεχίζεις να πληρώνεις ανά μήνα, ανάλογα με το πακέτο που έχεις. ποιά είναι ακριβώς η τιμή δε ξέρω.

και δεν έχει δέσμευση για κάποιο διάστημα? Μπορώ δηλ να πληρώσω ένα μήνα για τα αθλητικά, και μετά να πληρώσω ένα μήνα για τα cinema και μετά να το κόψω και μετά από 2 μήνες να βάλω πάλι τα αθλητικά? Καλή φάση τότε. Δοκιμάζεις λίγο απ'ολα και βλέπεις! Που ξέρεις μπορεί να κολλήσω και με κανένα national geographic και να βλέπω τον ελεφαντίτσο με την ελεφαντίτσα να... σε HD!!!! ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

Εγώ από όσο κατάλαβα μετά την λήξη του προπληρωμένου χρόνου μπορείς να πας σε όποιο πακέτο θες και να πληρώνεις τα χρήματα του πακέτου αυτού. Όχι δηλαδή να μείνεις στο πακέτο που ήσουν όταν έληξε ο προπληρωμένος. Νομίζω ότι έτσι συμφέρει και καλύτερα .

το ερωτημα ειναι ο προπληρωμενος χρονος ειναι 30 ημερες ή ειναι απο 1-30 του καθε μηνα? δηλαδη εαν ανανεωσης το πακετο στις 10 του μηνα θα παιζει εως τις 30 του τρεχοντος μηνα ή μεχρι τις 10 του επομενου μηνα?

Τελικά όσο και να ρωτήσω πάλι δε θα έχω ρωτήσει αρκετά. Κάπου είχα δει ένα αρκετά διαφωτιστικό ποστ, αλλά δε θυμάμαι να το αναφέρει αυτό. Το μόνο που έλεγε είναι ότι συνεχίζεις σαν να έχεις σύμβαση αορίστου χρόνου. Σε αυτές τις συμβάσεις πως είναι; Δεν εξαρτάται από το πότε ξεκίνησες να έχεις πρόσβαση στην υπηρεσία; Νομίζω πως έτσι είναι.

Απάντηση: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Αν θέλεις, συνεχίζεις μετά το πέρας του προπληρωμένου. Και όποτε επιθυμείς, το διακόπτεις.

NOVA+Forthnet

Καλησπέρα,

Εϊναι δυνατόν να σου έρθει πρόστιμο 100 ευρώ επειδή δεν έχεις ενεργοποιήσει την κάρτα της Nova σε σύντομο χρονικό διάστημα έχοντας πάρει την προσφορά Forthnet+Nova και ενώ πληρώνεις τους λογαριασμούς? Δεν ξέρω λεπτομέρειες για να σας πω ακριβώς, αλλά ενημερώθηκα από συγγενή μου και σας ρωτώ να μου πείτε εαν ξέρετε τι μπορεί να έχει συμβεί για να ξέρω τι να τον συμβουλεύσω.

Δεν το έχω ξανακούσει αυτό. Μήπως ο συγγενής το μετάνιωσε και ζήτησε διακοπή της υπηρεσίας; Τότε ξέρω ότι έχει τέλος διακοπής, όχι επειδή έχεις αργήσει να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία....

Όχι δεν είχε ζητήσει διακοπή...
Έχω την υποψία διαβάζοντας σε κάποιο άλλο θέμα, ότι αυτό συμβαίνει όταν συνδυάσεις την nova με άλλο πακέτο Forthnet εκτός του Full Double Play. Αλλά τα παιδιά όντως είχαν το Full οπότε έχει πλάκα να έκανε καμια βλακεία ο υπαλληλος που συμπλήρωνε την αίτηση και να τους έριξε σε άλλο πρόγραμμα της forthnet. Υποθέσεις κάνω μέχρι να δούμε τι συμβαίνει...

πριν λιγες μερες με τηλεφωνησαν και μου εκαναν μια 'προσφορα' με δωρο τον δεκτη το πιατο την επανασυνδεση και τα HD καναλια(?) αν θυμαμαι καλα.
μπααα....

Παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε τι ισχύει?
Στο site της nova λέει 149 ευρώ για τον pvr 865.
http://www.nova.gr/el-gr/products/1685-.cmt? Η τιμή που αναφέρει είναι για τους καινούργιους ή και για τους υφιστάμενους συνδρομητές τους.
Ευχαριστώ

Re: Απάντηση: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε τι ισχύει?
Στο site της nova λέει 149 ευρώ για τον pvr 865.
http://www.nova.gr/el-gr/products/1685-.cmt? Η τιμή που αναφέρει είναι για τους καινούργιους ή και για τους υφιστάμενους συνδρομητές τους.
Ευχαριστώ

Είναι για νέους.......
Γι'αυτό από μένα -bye--bye- γοβα κ' μαζί με αυτή -bye--bye- forthnet!!!

Σε κατάστημα μου είχαν πει για 189 σε προσφορά (αν θυμάμαι καλά.. δηλαδή 40 πάνω) για τους παλιούς για το pvr 865 και μάλιστα με 12μηνο νέο συμβόλαιο.

Βέβαια ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει ΚΑΙ να δώσω παραπάνω απο έναν νέο χρήστη εφόσον έχει λήξει το 12μηνό μου και στην Nova και στην Forthnet ΚΑΙ επιπλέον να υποχρεωθώ σε 12μηνο αλλά τέλοσπάντων. Φυσικά δεν δέχτηκα και έφυγα. Δεν ξέρω αν ήταν προσωρινή "προσφορά" ή όχι. Ταινίες δεν βλέπω στο novacinema, digea υπάρχει για τα κανάλια, είμαι ντοκυμαντεράκιας (science περισσότερο) αλλά πλέον έχω βαρεθεί να βλέπω για τον B Παγκόσμιο και τους Ναζί, για τον Γητευτή των σκύλων, για ψαρέματα, για φορτηγά στον πάγο και για ανακατασκευές αυτοκινήτων ή μηχανών (που και που πετάνε και τίποτα να με ενδιαφέρει που βέβαια το έχουν χιλιοπαίξει), το Ελληνικό πρωτάθλημα πάει κατά διαόλου και τελειώνει κιόλας σε λίγο και είμαι λοιπόν στο δίλημμα (όπως φαντάζομαι και πολλοί άλλοι) αν θα διακόψω ή όχι (ειδικά με τα καθημερινά τηλέφωνα από άλλους ISP με τιμές κατά πολύ χαμηλότερες απ της forthnet ακόμα και με το -20%). Αυτό όταν είσαι σε τέτοιο δίλημμα πάντα εξαρτάται απ το αν θα κάνει κάτι η εταιρία να σε κρατήσει αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να την ενδιαφέρει την Nova οπότε δυστυχώς φτάνω όλο και πιο κοντά στην αποχώρηση...

Re: Απάντηση: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Για τους υφιστάμενους τι ισχύει για αγορά του pvr 865?

Σε συνεχείς ενοχλήσεις, από μέρους μου, προς την γοβα :smash: το μόνο που κατάφερα ήταν να μου δώσουν τον pvr στην τιμή των 149 ευρό :award: αγοράζοντάς τον όμως μόνο από αυτούς...
Δηλαδή, δεν μπορούσα να τον πάρω από κάποιο κατάστημα forthnet...:HTEHETH63: για να τον πάρω στο χέρι...
Αλλά, με έβαζε στο μικρότερο πακέτο, χωρίς την προσφορά για νέους (ενώ έχω κλείσει το 12μηνο) με τιμή 47 ευρό κ' όχι με 41...
Γι'αυτό κ' εγώ τους είπα:-bye--bye--bye-

και γιατί δε κάνεις νέα συνδρομή στο όνομα ενός συγγενή;

+1 Σωστοοοοόςςςς....:a0210:
1ον γιατί το τηλέφωνο το έχω με τιμολόγιο....
2ον γιατί δεν μου αρέσει αυτό το "παλιός" κ' "νέος" συνδρομητής....
Τέλειωσε το συμβόλαιο που είχα μαζί σας??? διαπραγματευώμαστε ένα καινούργιο σαν ΝΕΟΣ συνδρομητής....:music-smiley-005:
Αλλά μάλλον αυτοί προτημούν να χάσουν τους παλιούς για να κερδίσουν καινούργιους....:smash:
Δεν πειράζει...τους ευχαριστώ για τον εξοπλισμό...:award:

Εγώ πιστεύω πως αν είχες ανύπαντρη κάρτα και τους έλεγες να την παντρέψεις, θα δεχόντουσαν να σου δώσουν την προσφορά.

Εγώ πιστεύω πως αν είχες ανύπαντρη κάρτα και τους έλεγες να την παντρέψεις, θα δεχόντουσαν να σου δώσουν την προσφορά.

Παντρεμένος είμουν....:smash:
Τώρα, βέβαια, πήρα διαζύγιο:music-smiley-005:-bye-
Τώρα θα περιμένω να μου δώσουν τον εξοπλισμό όλον δωρεαν:award: