Απάντηση: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA
Σε κατάστημα μου είχαν πει για 189 σε προσφορά (αν θυμάμαι καλά.. δηλαδή 40 πάνω) για τους παλιούς για το pvr 865 και μάλιστα με 12μηνο νέο συμβόλαιο.
Βέβαια ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει ΚΑΙ να δώσω παραπάνω απο έναν νέο χρήστη εφόσον έχει λήξει το 12μηνό μου και στην Nova και στην Forthnet ΚΑΙ επιπλέον να υποχρεωθώ σε 12μηνο αλλά τέλοσπάντων. Φυσικά δεν δέχτηκα και έφυγα. Δεν ξέρω αν ήταν προσωρινή "προσφορά" ή όχι. Ταινίες δεν βλέπω στο novacinema, digea υπάρχει για τα κανάλια, είμαι ντοκυμαντεράκιας (science περισσότερο) αλλά πλέον έχω βαρεθεί να βλέπω για τον B Παγκόσμιο και τους Ναζί, για τον Γητευτή των σκύλων, για ψαρέματα, για φορτηγά στον πάγο και για ανακατασκευές αυτοκινήτων ή μηχανών (που και που πετάνε και τίποτα να με ενδιαφέρει που βέβαια το έχουν χιλιοπαίξει), το Ελληνικό πρωτάθλημα πάει κατά διαόλου και τελειώνει κιόλας σε λίγο και είμαι λοιπόν στο δίλημμα (όπως φαντάζομαι και πολλοί άλλοι) αν θα διακόψω ή όχι (ειδικά με τα καθημερινά τηλέφωνα από άλλους ISP με τιμές κατά πολύ χαμηλότερες απ της forthnet ακόμα και με το -20%). Αυτό όταν είσαι σε τέτοιο δίλημμα πάντα εξαρτάται απ το αν θα κάνει κάτι η εταιρία να σε κρατήσει αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να την ενδιαφέρει την Nova οπότε δυστυχώς φτάνω όλο και πιο κοντά στην αποχώρηση...