Προσφορά NOVA

Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Αγαπητοί συμνφορουμίτες την βοήθειά σας....την επόμενη εβδομάδα λήγει η ετήσια προσφορά που είχα 2play + Nova sport pack και τα δυο στο όνομα της συζύγου.Για να επωφεληθώ της νέας προσφοράς (2play economy + sport pack στα 53.90) επισκέφτηκα ένα κατάστημα της Forthnet στο οποίο είχα κάνει το συμβόλαιο της Nova και ζητάω μετά την λήξη της προσφοράς στο όνομα της γυναίκας την νέα προσφορά στο όνομα το δικό μου μιας και δεν ήμουν ποτέ συνδρομητής της Nova.H απάντηση ήταν αρνητική γιατί λένε το συγκεκριμένο τηλ.νούμερο έχει συνδιάσει ήδη προνόμιο και δεν δικαιούται άλλο.Γνωρίζεται αν έχουν δίκιο ή μήπως δεν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί εγώ άλλα διαβάζω στα ψιλά γράμματα

Σημειώσεις:
1. Η προσφορά 'Forthnet 2play + Nova Start pack στην τιμή του Forthnet 2play για 12 μήνες' ισχύει για αιτήσεις έως και 31/05/11 με 12μηνη δέσμευση. Μετά το πέρας του 12μηνου οι τιμές και στις 2 υπηρεσίες διαμορφώνονται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο (με 20% έκπτωση και στις 2 υπηρεσίες για πάντα).
2. Η προσφορά 'Forthnet 2play Economy + Nova Sports pack με 53,90 για 18 μήνες' ισχύει για αιτήσεις έως και 30/06/11 με 18μηνη δέσμευση. Μετά το πέρας του 18μηνου οι τιμές και στις 2 υπηρεσίες διαμορφώνονται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο (με 20% έκπτωση και στις 2 υπηρεσίες για πάντα).
3. Η προσφορά του Δωρεάν εξοπλισμού NovaBox HD 831 και του Δορυφορικού πιάτου ισχύει ΜΟΝΟ για νέους συνδρομητές Nova που θα αιτηθούν του Προνομίου για πρώτη φορά.
4. Οι παραπάνω τιμές είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23%.
5. Αφορά αποκλειστικά σε νέους και υφιστάμενους συνδρομητές Forthnet & Nova, που αποκτούν πρώτη φορά συνδυασμό υπηρεσιών Forthnet & Nova μαζί.
6. Η παροχή του wifi router αφορά σε νέους συνδρομητές Forthnet.
7. Τέλος ενεργοποίησης για ενεργή τηλεφωνική γραμμή: 29,90 .
8. Μηνιαίο τέλος της υπηρεσίας HD:4.99 , 2 μήνες δωρεάν HD για νέους συνδρομητές Nova.

Σωστά σου απάντησαν, την απάντηση την επιβεβαιώνεις και μόνος σου με τα κόκκινα γράμματα...

Συγγνώμη αλλά μιας και το όνομά μου δεν έχει καταχωρηθεί ποτέ στο πελατολόγιο της Forthnet ή της Nova πως γίνεται να χρεώνομαι ότι ήδη έχω εκμεταλλευτεί προνόμιο?Δηλ. αν θελήσω να μεταβιβάσω το τηλ. μου αυτός που θα το πάρει δεν θα έχει ποτέ την δυνατότητα να επωφεληθεί προσφορά της Nova?

Συμφωνα με την Nova μαλλον δεν θα εχει.... Τι να πω; μονο εδω γινονται αυτα.....

Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Συγγνώμη αλλά μιας και το όνομά μου δεν έχει καταχωρηθεί ποτέ στο πελατολόγιο της Forthnet ή της Nova πως γίνεται να χρεώνομαι ότι ήδη έχω εκμεταλλευτεί προνόμιο?Δηλ. αν θελήσω να μεταβιβάσω το τηλ. μου αυτός που θα το πάρει δεν θα έχει ποτέ την δυνατότητα να επωφεληθεί προσφορά της Nova?
Στον ίδιο αριθμό τηλεφώνου θες το προνόμιο;

Ναι αλλά αφού προηγηθεί μεταβίβαση απο το όνομα της συζύγου μου στο δικό μου.

Συμφωνα με την Nova μαλλον δεν θα εχει.... Τι να πω; μονο εδω γινονται αυτα.....

Δεν πειράζει , απο βδομάδα ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ Nova.....-bye--bye--bye-

Ευτυχώς υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές :coool:

Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Ναι αλλά αφού προηγηθεί μεταβίβαση απο το όνομα της συζύγου μου στο δικό μου.
Και τι σχέση μπορεί να έχει αυτό, αφού ο αριθμός είναι ο ίδιος; Πραγματικά ώρες ώρες είναι να απορεί κανείς με αυτά που γράφονται...

Σχεδόν το ίδιο θέμα είχα κι εγω !!!

Η διαφορά ήταν πως η προϋπάρχουσα προσφορά ήταν σε άλλο τηλεφωνικό αριθμό ! Και αυτό ήταν η βάση διαπραγμάτευσης μου...
Στην πορεία μου έφερναν προφάσεις, αλλά στο τέλος στην απειλή διακοπής... υπέκυψαν ;)

Στο δικό σου πρόβλημα το μειονέκτημα (σχεδόν αφοπλιστικό της nova-forthnet) είναι πως αφορά τον ίδιο αριθμό ο οποίος έχει ξανασυνδιάσει προσφορά :(

Δεν πειράζει , απο βδομάδα ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ Nova.....-bye--bye--bye-

Ευτυχώς υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές :coool:

Τι θα γίνει από βδομάδα; Ξεκινάει ο ΟΤΕ;

Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Και τι σχέση μπορεί να έχει αυτό, αφού ο αριθμός είναι ο ίδιος; Πραγματικά ώρες ώρες είναι να απορεί κανείς με αυτά που γράφονται...

Δηλ.αν ένα νούμερο είχε εκμεταλλευτεί κάποια προσφορά της Nova και μεταβιβαστεί σε κάποιον νέο κάτοχό του αυτός ο ''μαύρος'' δεν θα έχει δικαίωμα να επωφεληθεί ποτέ του κάποια προσφορά της Nova γιατί το νούμερο έχει ''καεί'' ?

Έλεος δηλ. είναι λογική αυτή για να απορείς κιόλας?

Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Δηλ.αν ένα νούμερο είχε εκμεταλλευτεί κάποια προσφορά της Nova και μεταβιβαστεί σε κάποιον νέο κάτοχό του αυτός ο ''μαύρος'' δεν θα έχει δικαίωμα να επωφεληθεί ποτέ του κάποια προσφορά της Nova γιατί το νούμερο έχει ''καεί'' ?

Έλεος δηλ. είναι λογική αυτή για να απορείς κιόλας?

Φαντάζομαι, όταν θα γίνει κάτι τέτοιο, θα δοθεί και λύση από την νόβα.

Εγώ πάντως που είχα την ίδια προσφορά έκανα ήδη αίτηση διακοπής τώρα που τελειώνει, και αν μέχρι τον Αύγουστο δεν κάνουν κάποια καλή προσφορά για υπάρχοντες συνδρομητές, θα κόψω και τη forthnet και θα γυρίσω σε οτέ που και καλύτερος πάροχος είναι από πλευράς ίντερνετ αλλά και δίνει το conn-x tv με 15 ευρώ.

φθηνο το κονεξ τβ δε λεω (τα 27 ευρω βεβαια της κανονικης συνδρομης ειναι πολλα) αλλα χωρις καναλια τυπου νοβα σινεμα δε γινεται φαση νομιζω..

φθηνο το κονεξ τβ δε λεω (τα 27 ευρω βεβαια της κανονικης συνδρομης ειναι πολλα) αλλα χωρις καναλια τυπου νοβα σινεμα δε γινεται φαση νομιζω..
δεν ξέρω για ταινίες, αλλά στα documentaries τα σπάει όπως και στα αθλητικά :rifle:

Εδώ λίγο που κοίταξα λέει ότι έχει 3 Discovery και το NatGeo Wild. Δεν το λες και τεράστια ποικιλία.