Στον ίδιο αριθμό τηλεφώνου θες το προνόμιο;Συγγνώμη αλλά μιας και το όνομά μου δεν έχει καταχωρηθεί ποτέ στο πελατολόγιο της Forthnet ή της Nova πως γίνεται να χρεώνομαι ότι ήδη έχω εκμεταλλευτεί προνόμιο?Δηλ. αν θελήσω να μεταβιβάσω το τηλ. μου αυτός που θα το πάρει δεν θα έχει ποτέ την δυνατότητα να επωφεληθεί προσφορά της Nova?
Συμφωνα με την Nova μαλλον δεν θα εχει.... Τι να πω; μονο εδω γινονται αυτα.....
Και τι σχέση μπορεί να έχει αυτό, αφού ο αριθμός είναι ο ίδιος; Πραγματικά ώρες ώρες είναι να απορεί κανείς με αυτά που γράφονται...Ναι αλλά αφού προηγηθεί μεταβίβαση απο το όνομα της συζύγου μου στο δικό μου.
Δεν πειράζει , απο βδομάδα ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ Nova.....
Ευτυχώς υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές :coool:
Και τι σχέση μπορεί να έχει αυτό, αφού ο αριθμός είναι ο ίδιος; Πραγματικά ώρες ώρες είναι να απορεί κανείς με αυτά που γράφονται...
Δηλ.αν ένα νούμερο είχε εκμεταλλευτεί κάποια προσφορά της Nova και μεταβιβαστεί σε κάποιον νέο κάτοχό του αυτός ο ''μαύρος'' δεν θα έχει δικαίωμα να επωφεληθεί ποτέ του κάποια προσφορά της Nova γιατί το νούμερο έχει ''καεί'' ?
Έλεος δηλ. είναι λογική αυτή για να απορείς κιόλας?
δεν ξέρω για ταινίες, αλλά στα documentaries τα σπάει όπως και στα αθλητικά :rifle:φθηνο το κονεξ τβ δε λεω (τα 27 ευρω βεβαια της κανονικης συνδρομης ειναι πολλα) αλλα χωρις καναλια τυπου νοβα σινεμα δε γινεται φαση νομιζω..
δεν ξέρω για ταινίες, αλλά στα documentaries τα σπάει όπως και στα αθλητικά :rifle:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.