ναι έχει τα 5 discovery και το nat wild, για μένα τα θεματικά του discovery είναι όλα τα λεφτά, προσωπικά πχ έχω λιώσει το ID + ότι έχει και τα on demand. Αθλητικά ανάλογα τι βλέπει ο καθένας το connx π.χ έχει γερμανικό, ιταλικό (α+β), ισπανικό, αμερικάνικο, βραζιλιάνικο και το copalibertadores. Όπως και από μηχανοκίνητο νομίζω έχει όλο το πακετάκι. Κι από σειρές καλά τα πάει αλλά δεν βλέπω από εκεί η από το nova και δεν ξέρω. Ταινίες ναι από κανάλια είναι σαφώς πίσω αλλά και πάλι με το on demand (film express και film club) που έχει καλύπτετε. Σε παιδικά και μόνο που το nova έχει το cartoon network είναι πολύ μπροστάΕδώ λίγο που κοίταξα λέει ότι έχει 3 Discovery και το NatGeo Wild. Δεν το λες και τεράστια ποικιλία.
Δηλ.αν ένα νούμερο είχε εκμεταλλευτεί κάποια προσφορά της Nova και μεταβιβαστεί σε κάποιον νέο κάτοχό του αυτός ο ''μαύρος'' δεν θα έχει δικαίωμα να επωφεληθεί ποτέ του κάποια προσφορά της Nova γιατί το νούμερο έχει ''καεί'' ?
Έλεος δηλ. είναι λογική αυτή για να απορείς κιόλας?
to film club δεν το πληρώνω μιας και είμαι παλιός συνδρομητής αορίστου σύμβασης, αλλά και πάλι νομίζω ότι είναι πολύ πιο οικονομικό από το nova. Το ότι το world δεν έχει υπότιτλους δεν ακυρώνει ότι έχει καλύτερα ντοκιμαντέρ γενικά το connx. Παιδικά δεν ξέρω ειλικρινά, νομίζω όμως όπως είπα ότι το nova είναι καλύτερο εκεί. mega ant1 klp θα μπουν όπως έχει ανακοινωθεί.επισης το discovery world δεν εχει υποτιτλους,
το film club ειναι μετριοτατο και αξιζει μονο για τις σειρες αν και πλεον για το το εχεις πληρωνεισ +5 ευρω δηλαδη 15+5=20 η 27+5=32 ευρω...
το film express χρεωνει 3 ευρω την ταινια............
στα παιδικα το kidsco νομιζω πως δεν πολυ λεει.....
λειπουν τα mega ant1 κλπ..
και τελικα στα αθλητικα οντως η κατασταση ειναι καλουτσικη.
γενικά η φαση ειναι παρατημένη.
to film club δεν το πληρώνω μιας και είμαι παλιός συνδρομητής αορίστου σύμβασης, αλλά και πάλι νομίζω ότι είναι πολύ πιο οικονομικό από το nova. Το ότι το world δεν έχει υπότιτλους δεν ακυρώνει ότι έχει καλύτερα ντοκιμαντέρ γενικά το connx. Παιδικά δεν ξέρω ειλικρινά, νομίζω όμως όπως είπα ότι το nova είναι καλύτερο εκεί. mega ant1 klp θα μπουν όπως έχει ανακοινωθεί.
διαφωνώ έχω και τα 2 (full pack) κια προτιμώ το connxδε λεω για τους παλιους αλλα για το τι γινεται τωρα. αν το παμε ετσι το sports+value εχει 19 ευρω αυτην την περιοδο που ειναι κλασεις ανωτερο απο ολο το connx tv.
διαφωνώ έχω και τα 2 (full pack) κια προτιμώ το connx
.Στο conn-xtv έχει απλά HD περιεχόμενο (~6-8 mbps) στο film club.
Μπορεί να μπει και σε σύνδεση 2 mbps.Βέβαια απαιτείται να μπορεί να κλειδώσει αρκετά παραπάνω.
Σε σύνδεση 2mbit μπαίνει μόνο αν μπορείς να κλειδώσεις στα 8. Αν κλειδώνεις οριακά στα 2 ή ακόμα και στα 4, δε μπαίνει. Είναι πάρα πολλά DSLAM εκτός των μεγάλων αστικών κέντρων που είναι ακόμα σε ADSL1 και οι χρήστες συγχρονίζουν από 2 ως 4Mbit.
IPTV της προκοπής θα έχουμε μόνο με την εξάπλωση του VDSL.
Μα εάν κλειδώνει στα 4 δεν θα μπορεί να παίζει καθόλου....όταν όλο το πρόγραμμα έχει bitrate 4-6 mbps..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.