Προσφορά NOVA

Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Γενικά εκτός από τα αθλητικά που έχει κάποια συμβόλαια νομίζω ότι είναι αρκετά άδειο και σε παιδικά, και σε ντοκιμαντέρ αλλά κυρίως σε ταινίες.

Εδώ λίγο που κοίταξα λέει ότι έχει 3 Discovery και το NatGeo Wild. Δεν το λες και τεράστια ποικιλία.
ναι έχει τα 5 discovery και το nat wild, για μένα τα θεματικά του discovery είναι όλα τα λεφτά, προσωπικά πχ έχω λιώσει το ID + ότι έχει και τα on demand. Αθλητικά ανάλογα τι βλέπει ο καθένας το connx π.χ έχει γερμανικό, ιταλικό (α+β), ισπανικό, αμερικάνικο, βραζιλιάνικο και το copalibertadores. Όπως και από μηχανοκίνητο νομίζω έχει όλο το πακετάκι. Κι από σειρές καλά τα πάει αλλά δεν βλέπω από εκεί η από το nova και δεν ξέρω. Ταινίες ναι από κανάλια είναι σαφώς πίσω αλλά και πάλι με το on demand (film express και film club) που έχει καλύπτετε. Σε παιδικά και μόνο που το nova έχει το cartoon network είναι πολύ μπροστά ;)

Last edited:

επισης το discovery world δεν εχει υποτιτλους,
το film club ειναι μετριοτατο και αξιζει μονο για τις σειρες αν και πλεον για το το εχεις πληρωνεισ +5 ευρω δηλαδη 15+5=20 η 27+5=32 ευρω...
το film express χρεωνει 3 ευρω την ταινια............
στα παιδικα το kidsco νομιζω πως δεν πολυ λεει.....
λειπουν τα mega ant1 κλπ..
και τελικα στα αθλητικα οντως η κατασταση ειναι καλουτσικη.
γενικά η φαση ειναι παρατημένη.

Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Δηλ.αν ένα νούμερο είχε εκμεταλλευτεί κάποια προσφορά της Nova και μεταβιβαστεί σε κάποιον νέο κάτοχό του αυτός ο ''μαύρος'' δεν θα έχει δικαίωμα να επωφεληθεί ποτέ του κάποια προσφορά της Nova γιατί το νούμερο έχει ''καεί'' ?

Έλεος δηλ. είναι λογική αυτή για να απορείς κιόλας?

Φίλε μου, το να προσπαθείς να "ξεγελάσεις" το σύστημα για να πάρεις ξανά την προσφορά είναι θεμιτό, αλλά το να ενοχλείσαι επειδή τελικά δε τα κατάφερες, δεν είναι. Με αυτή τη λογική, την άλλη χρονιά θα τα μετέφερες σε παππού/γιαγιά/παιδιά και πάει λέγοντας.

Φυσικά αν πραγματικά έχει γίνει μεταφορά του αριθμού σε άλλο χρήστη (θα φαίνεται πχ από τη διεύθυνση), θα υπάρξει η λύση.

επισης το discovery world δεν εχει υποτιτλους,
το film club ειναι μετριοτατο και αξιζει μονο για τις σειρες αν και πλεον για το το εχεις πληρωνεισ +5 ευρω δηλαδη 15+5=20 η 27+5=32 ευρω...
το film express χρεωνει 3 ευρω την ταινια............
στα παιδικα το kidsco νομιζω πως δεν πολυ λεει.....
λειπουν τα mega ant1 κλπ..
και τελικα στα αθλητικα οντως η κατασταση ειναι καλουτσικη.
γενικά η φαση ειναι παρατημένη.
to film club δεν το πληρώνω μιας και είμαι παλιός συνδρομητής αορίστου σύμβασης, αλλά και πάλι νομίζω ότι είναι πολύ πιο οικονομικό από το nova. Το ότι το world δεν έχει υπότιτλους δεν ακυρώνει ότι έχει καλύτερα ντοκιμαντέρ γενικά το connx. Παιδικά δεν ξέρω ειλικρινά, νομίζω όμως όπως είπα ότι το nova είναι καλύτερο εκεί. mega ant1 klp θα μπουν όπως έχει ανακοινωθεί.

to film club δεν το πληρώνω μιας και είμαι παλιός συνδρομητής αορίστου σύμβασης, αλλά και πάλι νομίζω ότι είναι πολύ πιο οικονομικό από το nova. Το ότι το world δεν έχει υπότιτλους δεν ακυρώνει ότι έχει καλύτερα ντοκιμαντέρ γενικά το connx. Παιδικά δεν ξέρω ειλικρινά, νομίζω όμως όπως είπα ότι το nova είναι καλύτερο εκεί. mega ant1 klp θα μπουν όπως έχει ανακοινωθεί.

δε λεω για τους παλιους αλλα για το τι γινεται τωρα. αν το παμε ετσι το sports+value εχει 19 ευρω αυτην την περιοδο που ειναι κλασεις ανωτερο απο ολο το connx tv.

δε λεω για τους παλιους αλλα για το τι γινεται τωρα. αν το παμε ετσι το sports+value εχει 19 ευρω αυτην την περιοδο που ειναι κλασεις ανωτερο απο ολο το connx tv.
διαφωνώ έχω και τα 2 (full pack) κια προτιμώ το connx

διαφωνώ έχω και τα 2 (full pack) κια προτιμώ το connx

δεκτο :-)
απλως παρατηρω τα + και - και προσωπικα θεωρω πως αυτη τη στιγμη οπως ειναι δομημενα τα δυο πακετα, η νοβα ειναι πληρεστερη και το -20% (προνομιο) σουλουπωνει την, αντικειμενικα υψηλή, συνδρομή.

Last edited:

Θα συμφωνήσω και εγώ. Νομίζω πως αυτή τη στιγμή η nova είναι πιο μπροστά ειδικά στα αθλητικά. Αν έχεις και forthnet μαζί τότε οι τιμές είναι πολύ κοντά με αυτές του connx.

Γιατί στο ποδόσφαιρο;Τα ''μεγάλα'' αθλητικά γεγονότα που έχει είναι CL,EL και premier league.Την superleague δεν την βάζω καν...δεν υπάρχε από πλευράς ποιότητας σύγκριση με τα 2 παραπάνω!

Το conn-x tv έχει όλο τον μηχανοκίνητο αθλητισμό,ερμανικό, ιταλικό (α+β), ισπανικό, αμερικάνικο(espn...nfl κτλπ), βραζιλιάνικο και το copalibertadores.
Αλλά εμένα που δεν με ενδιαφέρουν αυτά...έχω τα 5 ντοκυμαντέρ του discovery nat geo wild + το film club (πραγματικό on demand....).Η nova έχει επιπλέον τα HD κανάλια.Στο conn-xtv έχει απλά HD περιεχόμενο (~6-8 mbps) στο film club.

Βασικά το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δεν είναι ποιοτικό συγκεντρώνει το αθλητικό ενδιαφέρον του φίλαθολου κόσμου στην Ελλάδα. Την F1 την έχει κι ο Αlpha, και για να έχεις conn-x tv πρέπει να είσαι στον ΟΤΕ, ενω νόβα μπορείς να έχει ανεξάρτητα, αλλά αν έχεις forthnet έχεις κάποιες εκπτώσεις.

Οχι.Η f1 ξεκινάει από την Παρασκευή και δίνει απευθείας όλη την μετάδοση.Το ότι κάτι έχει τηλεθέαση δεν σημαίνει ότι είναι και ποιοτικο.
Posted via Mobile Device

Αν εξαιρέσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα, που προσωπικά πλέον με αφήνει παγερά αδιάφορο, κατά τα λοιπά, το Conn-x την περασμένη σαιζόν τουλάχιστον, είχε πολύ καλύτερο αθλητικό πρόγραμμα.

Ισπανικό, ιταλικό, γερμανικό πρωτάθλημα είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα και πολύ πιο δύσκολο να τα βρεις κάπου online με καλή ποιότητα και αγγλικό σχολιασμό απ' ότι η premier league που είναι το μόνο που έμεινε στη νόβα ουσιαστικά πέραν του ελληνικού πρωταθλήματος.

To πρόβλημα με το conn-x είναι ότι απευθύνεται σε απελπιστικά λίγους. Το 70-κάτι % των συνδρομητών του ΟΤΕ έχουν σύνδεση 2 Mbps, και όχι από επιλογή. Να υποθέσω ότι στα 2 Mbps δεν θα παίζει. Όσοι το έχετε, από ποιότητα εικόνας πώς τα πάει;

Μπορεί να μπει και σε σύνδεση 2 mbps.Βέβαια απαιτείται να μπορεί να κλειδώσει αρκετά παραπάνω.

Η ποιότητα εικόνας είναι καλύτερη από τα SD του nova λόγω και mpeg4 (~4-5 mbps ανά κανάλι).Από εκεί και πέρα εξαρτάται το υλικό που προβάλει το εκάστοτε κανάλι.Το on demand HD περιεχόμενο είναι 720p,ανανεώνεται συχνά αλλά και πάλι παίζουν με σχετικά χαμηλό bitrate.

Το πρόβλημα είναι ότι με το που ενεργοποιήσεις το conn-xtv σε adsl2+ γραμμή,στην γυρνάνε interleaved path και χάνεις αρκετά σε ταχύτητα (αυξάνεται και το signal noise ratio).

Μπορεί να μπει και σε σύνδεση 2 mbps.Βέβαια απαιτείται να μπορεί να κλειδώσει αρκετά παραπάνω.

Σε σύνδεση 2mbit μπαίνει μόνο αν μπορείς να κλειδώσεις στα 8. Αν κλειδώνεις οριακά στα 2 ή ακόμα και στα 4, δε μπαίνει. Είναι πάρα πολλά DSLAM εκτός των μεγάλων αστικών κέντρων που είναι ακόμα σε ADSL1 και οι χρήστες συγχρονίζουν από 2 ως 4Mbit.

IPTV της προκοπής θα έχουμε μόνο με την εξάπλωση του VDSL.

Μα εάν κλειδώνει στα 4 δεν θα μπορεί να παίζει καθόλου....όταν όλο το πρόγραμμα έχει bitrate 4-6 mbps..

Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::a0210:
Σε σύνδεση 2mbit μπαίνει μόνο αν μπορείς να κλειδώσεις στα 8. Αν κλειδώνεις οριακά στα 2 ή ακόμα και στα 4, δε μπαίνει. Είναι πάρα πολλά DSLAM εκτός των μεγάλων αστικών κέντρων που είναι ακόμα σε ADSL1 και οι χρήστες συγχρονίζουν από 2 ως 4Mbit.

IPTV της προκοπής θα έχουμε μόνο με την εξάπλωση του VDSL.

Μα εάν κλειδώνει στα 4 δεν θα μπορεί να παίζει καθόλου....όταν όλο το πρόγραμμα έχει bitrate 4-6 mbps..

Και αυτό ακριβώς εννοούσε παραπάνω ο φίλος petasis για τα 2Mbit. Δεν αναφερόταν σε αυτούς που είναι σε ADSL2+ DSLAM και έχουν 2Mbit για οικονομία, αλλά σε αυτούς που δεν μπορούν να έχουν παραπάνω. Και ειδικά σε ημιαστικά κέντρα, είναι πάρα πολλοί αυτοί. Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη ...