Προσφορά NOVA

Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

το καλύτερο παζάρι που μπορείς να κάνεις πάντως αν είσαι πελάτης στη forthnet είναι μια ωραιότατη αίτηση διακοπής. Δε προλαβαίνεις να την κάνεις και αρχίζουν τα τηλέφωνα με ένα σακί προσφορές. Το έκανε φίλος μου και τώρα το σκέφτεται μπας και γυρίσει πάλι

Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Νομίζω ότι είναι καλλίτερα να στείλεις ένα μήνυμα, περιγράφοντας το πακέτο που έχεις ή που θέλεις και τις εκπτώσεις που ακούς και διαβάζεις, και είμαι βέβαιος ότι θα σε πάρουν, προσφέροντας μια κάποια έκπτωση.

Στη συζήτηση με τον υπάλληλο, μπορείς να παζαρέψεις λίγο ακόμη.

Αυτή τη συνταγή ακολούθησα και είχα αποτέλεσμα.
Προσωπικα, προσπαθησα για τους γονεις μου που ειναι συνδρομητες απο εποχης filmnet και μου ανεφεραν οτι δεν υπαρχει καποια προσφορα για τους ηδη συνδρομητες.
Οι τυχον προσφορες με τα 35 γινονται σε παλαιους συνδρομητες και μετα απο εντολη της εταιριας.
Φυσικα παιζει και σε ποιον τηλεφωνητη θα πεσεις....

Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Δημήτρη μετά την επανασύνδεση που έκανες σε ποιο δέκτη βλέπεις? Γιατί αν πας σε pace πας για Ησαΐα χόρευε……………. :ernaehrung004:

Ρε παιδιά, να ρωτήσω, μετά την διακοπή και την επανασύνδεση δε σε υποχρεώνουν να πάρεις νέα κάρτα (και δέκτη προφανώς) για να σε παντρέψουν;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Προσωπικα, προσπαθησα για τους γονεις μου που ειναι συνδρομητες απο εποχης filmnet και μου ανεφεραν οτι δεν υπαρχει καποια προσφορα για τους ηδη συνδρομητες.
Οι τυχον προσφορες με τα 35 γινονται σε παλαιους συνδρομητες και μετα απο εντολη της εταιριας.
Συμφωνώ ότι στα 35 ευρώ γίνετε το παζάρι με πρώην συνδρομητές, και μάλιστα μετά από καιρό, αφού διέκοψαν. Αν και κάπου διάβασα εδώ στο φόρουμ ότι ζήτησε κάποιος διακοπή συνδρομής, και τελικά τον «έφτιαξαν» Δεν θυμάμαι που το διάβασα…… Τώρα όσο για το (ποιον τηλεφωνητη θα πεσεις....) που γράφεις όχι δεν έχει να κάνει.
Να σου πω δε ότι σ εμένα, μετά από 5 μήνες διακοπής μου έγινε αυτή η προσφορά.

Ρε παιδιά, να ρωτήσω, μετά την διακοπή και την επανασύνδεση δε σε υποχρεώνουν να πάρεις νέα κάρτα (και δέκτη προφανώς) για να σε παντρέψουν;

Επανασυνδέεσαι με το δέκτη και την κάρτα που είχες πριν. Εκτός αν θες και τα HD και δεν είχες δέκτη pase οπότε πας για αλλαγή δέκτη.

Είμαι και εγώ στην ίδια κατηγορία με τους γονείς σου, έχω το προνόμιο της έκπτωσης 20%, αγόρασα, επί πλέον, τον ΟΚΤ 2011 το πακέτο HD με 99 ευρώ, που σημαίνει ότι έμμεσα είχα δευσμευτεί, αλλά διαβάζοντας αυτό το θέμα αποφάσισα να στείλω ένα μήνυμα ζητώντας ανάλογη μεταχείριση με αυτούς που διακόπτουν και τους γίνονται αυτές οι προσφορές.

Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, για να μην στοχοποιήσω την περίπτωση, αλλά μου δήλωσε ότι θα τύχω της μειωμένης προσφοράς μέχρι το τέλος του 2012 και μετά θα ξαναγυρίσω στο προνόμιο.

Γιαυτό επιμένω, scripta manent verba volent ...

Απάντηση: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Εγώ έχω κάνει 2(!) φορές -τις τελευταίες μέρες- αίτηση διακοπής, αλλά δεν έχω πάρει καμία νέα προσφορά :´(

Εσύ είσαι το παιδί που φώναζε λύκος. Δε σε πιστέυουν πια ότι θα φύγεις! :)

Σε φίλο μου που έκανε, του έκαναν προσφορά για 2play. Δε θυμάμαι το ποσό αλλά αρκετά καλή. Γενικά πάντως εγώ περιμένω μέσα στο μήνα να βγάλουν καμία προσφορά ακόμα σε συνδυαστικά. Καιρό έχουμε να ακούσουμε κάτι νέο.

53,90- 34,90 (το dp eco)=19/μηνα το sports pack.

και

49,90 - 34,90 (το dp eco)= 15/μηνα το cinema pack.

Last edited:
Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

το πιθανοτερο.αλλα και παλι για 4 μηνες ειναι.
μετα γυρνας στην κανονικη τιμη των 34,90.
Βρε Δημήτρη..........Πάλι προσφορές κυνηγάς :flipout:.......Άσε να τελειώσει το νέο σου συμβόλαιο....:ernaehrung004:

Βρε Δημήτρη..........Πάλι προσφορές κυνηγάς :flipout:.......Άσε να τελειώσει το νέο σου συμβόλαιο....:ernaehrung004:

οχι-οκ ειμαι εγω.

Δεν νομιζω Δημητρη να ειναι αυτο που λες ,
http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10013106
απλα δεν διευκρινιζει αν ισχυει για ολους η ειναι μονο για νεους συνδρομητες..

τωρα το ειδα αυτο.καλο φαινεται..