Προσφορά NOVA

Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Οι 2 μηνες ΗD ηταν δωρεαν αλλά αν δεν τους καλεσεις για διακοπη τοτε αυτα συνεχιζουν κανονικα και τα πληρωνεις κανονικα....απλα εγω δεν το ηξερα και προς το τελος του πρωτου διμηνου δεν επιανα τα HD και δεν ασχοληθηκα (βασικα νομιζα οτι θα ειχαν διακοπει). Εγω πληρωσα κανα 125 ευρω....

το 1,33 ηταν το υπολοιπο που εβγαινε το Φεβρουαριο απο το HD μόνο. Και μαλιστα επειδη τα εκοψα πηγε στο 1,16. Οπως τα ειπες παει. Μεσα Μαρτιου θα μου ερθει το υπολοιπο Φεβρουαρίου+52,2 από Μάρτιο+52,2 από Απρίλιο+1,16 που ηδη ειπα. Εκει καπου στα 125 παει η πρωτη τιμολογηση... Αντε μεχρι και τον Απριλη για την μπαλιτσα. Μετά την σταματάω και από Σεπτέμβρη πάλι βλέπουμε.

προτεινω να καταργηθει αυτο το νημα γιατι περαν απο ευχολογια.φανταστικες η μεμονωμενες προσφορες και κυριως ασχετα επαυτου θεματα δεν προσφερει τιποτα χρησιμο

Έστω και ένας φίλος απο εδώ μέσα, να σταμάτησε να πληρώνει 60 και βάλε ΕΥΡΩ και να μείωσε τη συνδρομή του.... το νήμα απέδειξε την αξία του

Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

φανταστικες η μεμονωμενες προσφορές

Μπορείς να μας εξηγήσεις πως κατέληξες στην παραπάνω δήλωση;
Γιατί εγώ δεν διαπίστωσα κάτι ανάλογο.
Επίσης, ότι δεν μου αρέσει, δεν ζητώ να καταργηθεί. Απλά δεν ασχολούμαι μαζί του.
Ενδεχομένως θα μπορούσες και εσύ να κάνεις το ίδιο.
Φιλικά,
Αχιλλέας.

Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

προφανως η προταση μου εγινε σε φιλοσοφικο επιπεδο (κοινως κοτσανα) γιατι απηυδησα να τρεχω να κλικαρω για να βρω μια πραγματικη προσφορα για να περιορισω τα εξοδα μου και να συναντω κυριως ασχετα θεματα επι του τιτλου(χωρις ομως να μειωνω την αξια τους)
θα μπορουσαν οι φιλοι να ανοιξουν αλλα νηματα
παντα φιλικα και δεν επανερχομαι επαυτου

προτεινω να καταργηθει αυτο το νημα γιατι περαν απο ευχολογια.φανταστικες η μεμονωμενες προσφορες και κυριως ασχετα επαυτου θεματα δεν προσφερει τιποτα χρησιμο
Φανταστικές προσφορές? Ποιος είπε κάτι τέτοιο? Μεμονωμένες? Όχι Ανάλογα με τον συνδρομητή πέφτουν και οι ανάλογες προσφορές από την εταιρεία. Το λόγο να καταργηθεί το νήμα δεν τον καταλαβαίνω.

Είναι μεγάλο λάθος αυτή η πρόταση, όχι μόνον, με βάση τα επιχειρήματα των προλαλησάντων, αλλά γιατί, αποδεδειγμένα, έχει δώσει την ευκαιρία σε πολλούς συνδρομητές της Νοβα, μεταξύ αυτών και εγώ, να "ξυπνήσουν" και να ζητήσουν καλλίτερη οικονομική σχέση μαζί της.

Απάντηση: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Μόλις με κάλεσαν και μου έκαναν πρόταση για ανανέωση της συνδρομής μου για 1 χρόνο ακόμα με 30,κάτι ευρώ / μήνα. ;)

Re: Απάντηση: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Τελικά το παρων νήμα όχι μόνο ενημερώνει αλλά επιβραβευει κιόλας.Και εξηγούμαι:8 Φλεβάρη και αφού έχω διαβάσει το παρών νήμα καλώ για διακοπή με τέλος μήνα.Είμαι συνδρομητής κοντά στα 10 χρόνια.Σήμερα με κάλεσαν για να ανανεώσω για ένα χρόνο στο full pack me 30.90 το μήνα και αν πληρώνω μέσω καρτας μηνιαία ενα μήνα(το 13ο) δωρεάν.Απλά ευχαριστώ όλα το μέλη που μας άνοιξαν τα μάτια με το τρικ της διακοπής.

Μια χαρα! αν σκεφτεις οτι εμενα μου βγαινει 32/μηνα με τα αθλητικα μονο είστε μια χαρά!

η αλήθεια είναι ότι κι εγώ από εδω μέσα την άκουσα αυτή την προσφορά και την πρότεινα σε ένα φίλο που δεν την ήξερε.

Re: Απάντηση: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Μόλις με κάλεσαν και μου έκαναν πρόταση για ανανέωση της συνδρομής μου για 1 χρόνο ακόμα με 30,κάτι ευρώ / μήνα. ;)

Μια χαρά φίλε Γιώργο!:music-smiley-005:

Έτσι,διακοπές για να έρθουν στα ίσια τους μάλλον θέλουν εκεί στη nova!

Φιλικά!

Παιδιά όπως και στον φίλο πιο πάνω και εμενα με πήρανε για 30 euro το μηνα το full πακέτο μετά από αίτηση που έκανα μέσα Φεβρουαρίου για διακοπή ! Μου είπανε και καλά το κάνουν στους υπάρχοντες συνδρομητές ! Μουφιες εγώ το είχα μάθει από ένα ξάδερφο μου και από εσάς ότι την κάναν μονο σε όσους είχαν διακόψει την συνδρομή και καλά εμάς έτυχε να μας θυμηθούν στο τέλος του μηνα !

Πήρα τηλέφωνο πριν απο λίγο και ζήτησα διακοπή...
Ένα αναμονη προσφοράς...ελπίζω..γιατί αυτο το 20% το είχαν κάνει καραμέλα με τη forthnet...
Αν δεν το κάνουν και σε μένα 30 θα με ξεχάσουν για καιρό!!
Έλα να βλέπω κι άλλους νοβαγανακτισμενους......
Χαχαχα

Πήρα τηλέφωνο πριν απο λίγο και ζήτησα διακοπή...
Ένα αναμονη προσφοράς...ελπίζω..γιατί αυτο το 20% το είχαν κάνει καραμέλα με τη forthnet...
Αν δεν το κάνουν και σε μένα 30 θα με ξεχάσουν για καιρό!!
Έλα να βλέπω κι άλλους νοβαγανακτισμενους......
Χαχαχα
φιλε σκεφτομαι να το κανω και εγω αυτο...10 χρονια συνδρομητης τα δυο τελευταια χρονια συνεχωμενα στο φουλ πακετο και δεν εχω παρει καμια προσφορα και τα οικονομικα μου τωρα με ζοριζουν....

φιλε σκεφτομαι να το κανω και εγω αυτο...10 χρονια συνδρομητης τα δυο τελευταια χρονια συνεχωμενα στο φουλ πακετο και δεν εχω παρει καμια προσφορα και τα οικονομικα μου τωρα με ζοριζουν....

Όπως έχω γράψει σε προηγούμενο post, δεν χρειάζεται να διακόψεις για να σου κάνουν καλλίτερη προσφορά.
Έχω full pack πολλά χρόνια και προνόμιο (-20%) τα τελευταία δύο και διαβάζοντας αυτό το θέμα, έστειλα μήνυμα και ζήτησα τη μειωμένη προσφορά που κάνουν σ' εκείνους που θέλουν να ξαναφέρουν πίσω. Μου τηλεφώνησε ένας ευγενικός υπάλληλος και μου είπε ότι θα μου μειώσουν για 11 μήνες τη συνδρομή και μετά θα επιστρέψω στο προνόμιο.