Προσφορά NOVA

Απάντηση: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

μαλλον επεσες σε σωστο ανθρωπο γιατι εγω τους το πα πριν το κλεισω για καπια μειωση γιατι δεν βλεπο να το κρατουσα με αυτο το ποσο και πηρα αρνητικη απαντηση....τωρα θα δουμε αν θα με παρουν να μου κανουν προσφορα αλλιως το αφηνουμε προσ το παρον...

Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

Όπως έχω γράψει σε προηγούμενο post, δεν χρειάζεται να διακόψεις για να σου κάνουν καλλίτερη προσφορά.
Έχω full pack πολλά χρόνια και προνόμιο (-20%) τα τελευταία δύο και διαβάζοντας αυτό το θέμα, έστειλα μήνυμα και ζήτησα τη μειωμένη προσφορά που κάνουν σ' εκείνους που θέλουν να ξαναφέρουν πίσω. Μου τηλεφώνησε ένας ευγενικός υπάλληλος και μου είπε ότι θα μου μειώσουν για 11 μήνες τη συνδρομή και μετά θα επιστρέψω στο προνόμιο.
Κι εγω τους ειχα παρει τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν κανουν προσφορες σε ηδη συνδρομητες....

Τα γραπτά είναι διαφορετικά, τα βλέπουν, τα μελετούν και όταν αποφασίσουν, αφού δουν το προφίλ σου, τηλεφωνεί ένας ευγενικός υπάλληλος.

ΥΓ Δεν προσπαθώ να πείσω κανένα, απλά περιγράφω τα γεγονότα.

Μου έχουν ζητήσει και άλλοι το κείμενο και απάντησα ότι δεν θέλω να το δώσω για να μην στοχοποιήσω την περίπτωση.

Το κείμενο που έγραψα είχε μια σύντομη περιγραφή του προφίλ μου, αναφορά στις προσφορές που κάνει η Νόβα στους παλαιούς και νέους συνδρομητές, όπως διαβάζω σε fora, και αίτημα για να ισχύσει το ίδιο και σ' εμένα. Τόσο απλό.

Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

τα ίδια είχα αναφέρει και εγώ γραπτά, μετά απο 1 μέρα με πήρε ένας ευγενικός υπάλληλος και μου εξήγησε οτι δεν μπορει να μου κάνει προσφορά, αυτό που θα κρατήσω απο την όλη συνομιλία μας είναι οτι όπως μου εξήγησε η εταιρεία ξεχωρίζει τους πελάτες σε ενεργούς και μή ενεργούς, οπότε και κάνει προσφορές σε μή ενεργούς ( διεγραμμένους προφανως εννοεί εδώ )

Εγω τους κυνηγουσα μηνες στο τηλ. να μου κανουν προσφορα αλλα τιποτα. Μια ωραια μερα τους στελνω email αλλα τιποτα, μετα απο μια εβδομαδα παιρνω τηλ. για διακοπη.
Την επομενη κιολας μερα μου εκαναν την προσφορα των 30 ευρω.

Εγω τους κυνηγουσα μηνες στο τηλ. να μου κανουν προσφορα αλλα τιποτα.
Τους κυνηγούσες να σου κάνουν προσφορά? Δηλ. σαν να πουλάς ψυγείο σ' Εσκιμώους. Μπράβο, μ' έκανες και γέλασα!:ernaehrung004:
Δεν καταλαβαίνουν από τέτοια. Κόψιμο και μετά, άσε να σε κυνηγούν αυτοί!
φιλικά
Γιάννης

H nova δηλαδή είναι σαν μία γυναίκα, πού μπορεί να την κυνηγάς επί καιρό κι όταν τελικά βαρεθείς και την αγνοήσεις θα τρέξει αμέσως να σε διεκδικήσει! :p

H nova δηλαδή είναι σαν μία γυναίκα, πού μπορεί να την κυνηγάς επί καιρό κι όταν τελικά βαρεθείς και την αγνοήσεις θα τρέξει αμέσως να σε διεκδικήσει! :p

εκτος και αν εισαι λεφτας και σκας καθε μηνα 63 ευροπουλα ωποτε σου ειναι μονιμα πιστη!

Άν θεωρήσεις τη σχέση σου με τη Nova σαν προσωπική σχέση, έ ναι. Μπορεί να σου κάνει και ζήλειες...

μολις με ενημερωσαν οτι ισχυει εκπτωση 25/100 αν ανανεωσω για ενα χρονο μονο στο πακετο σπορτ η σινεμα οχι στο φουλ(για συνδρομητες νοβα)
υποψη καθε φιλου οτι εχω σταρτ-πακ που το ανανεωνα καθε μηνα .η προσφορα μου ειπαν οτι ισχυει για δυο μερες ακομα

εμενα με ενημερωσαν επειδη ημουν παλιος συνδρομητης...ολο το πακετο προσφορα για 2 μονο ημερες (να τους ενημερωσω) μονο 45 ευρω....εαν το αποφασισω...!!!

τους έστειλα mail ..
αν δω σε μια εβδομάδα οτι δεν..
έχω 2 συνδρομές να τους στείλω να τις βάλουν εκεί που ξέρουν!

μολις με ενημερωσαν οτι ισχυει εκπτωση 25/100 αν ανανεωσω για ενα χρονο μονο στο πακετο σπορτ η σινεμα οχι στο φουλ(για συνδρομητες νοβα)
υποψη καθε φιλου οτι εχω σταρτ-πακ που το ανανεωνα καθε μηνα .η προσφορα μου ειπαν οτι ισχυει για δυο μερες ακομα
δηλ. 38 ?

Ειμαι συνδρομητης 5 μηνες (2 μηνες απο το Nova In A Box + 3 τρεις ακομα) και τελος του μηνα διακοπτω.

Δυο μερες μετα την τηλεφωνικη αιτηση διακοπης, με πηραν για προσφορα.
Μου προτειναν δωρεαν τον δεκτη HD (λες και θα μπορουσα να ειχα γραφτει πριν 5 μηνες χωρις να εχω τον Pace) και δωρεαν τα HD καναλια για ενα χρονο.

Πιεσα την κοπελιτσα για κατι καλυτερο, μου ειπε οτι δεν γινεται επειδη ειμαι νεος συνδρομητης.

Της ειπα να με ξαναπαρουν τηλεφωνο, αν δωσουν το full πακετο με τα HD στα 30 ευρω και το θεμα εληξε εκει. -bye-

xaxa πολύ καλό κάπως έτσι νομίζω λειτουργούν πολλές εταιρίες μετά την κρίση. :worshippy: