Προσφορά NOVA

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Όσες φορές μου έκαναν προσφορά για ξανά ενεργοποίηση, ποτέ δεν είπαν ότι θα πάρω στην προσφορά νέο δέκτη pace. Μάλιστα ρώτησα μένω με τον panasat 990 αν ξανακάνω ενεργοποίηση και απάντησαν ναι, εκτός αν θέλω και τα HD. Συνφορουμήτες στο νήμα (προσφορά νόβα) έχουν γράψει ότι επανασυνδέθηκαν με την χ,ψ,ζ προσφορά, με τους δέκτες που είχαν πρίν.
Αν άλλαξε κάτι τώρα Παναγιώτη δεν το γνωρίζω

Εγώ είχα 990, έκανα διακοπή, και περίπου μετά από 1 χρόνο που επανασυνδέθηκα, νέος δέκτης, νέα κάρτα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Εγώ είχα 990, έκανα διακοπή, και περίπου μετά από 1 χρόνο που επανασυνδέθηκα, νέος δέκτης, νέα κάρτα.
Μια στιγμή. Δεν διευκρίνισες αυτό το <νέος δέκτης νέα κάρτα> Στο πρότειναν ως καλύτερο? Ήθελες και τα HD ? Η σου είπαν υποχρεωτικά για να επανασυνδεθείς θέλεις νέο δέκτη νέα κάρτα…..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Μια στιγμή. Δεν διευκρίνισες αυτό το <νέος δέκτης νέα κάρτα> Στο πρότειναν ως καλύτερο? Ήθελες και τα HD ? Η σου είπαν υποχρεωτικά για να επανασυνδεθείς θέλεις νέο δέκτη νέα κάρτα…..

Η προσφορά αφορούσε τον νέο δέκτη δωρεάν και δωρεάν τα HD για ένα χρόνο, εξ αρχής. Δεν μου έκαναν κάποια άλλη προσφορά.

Πάντως, έχε υπ' όψιν ότι αν έχει λήξει το συμβόλαιό σου, και διακόψεις την υπηρεσία, δεν είναι σίγουρο ότι θα σου δώσουν την ίδια υπηρεσία όταν θελήσεις να επανασυνδεθείς.
Γενικά προσπαθούν να μειώσουν τις κάρτες που παίζουν σε πολλούς δέκτες. Σε εμένα τουλάχιστον δεν έγινε καμία προσφορά για επανασύνδεση με την ελεύθερη κάρτα.
Όλες οι προσφορές αφορούσαν νέο συμβόλαιο.

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Το ξέρω το παραμύθι. Πάντως στην προσφορά για μισή τιμή στο φούλ πακέτο που μου έγινε για 1 χρόνο, και χωρίς κόστος επανασύνδεσης, το ρώτησα και απάντησαν ότι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ νέος εξοπλισμός εκτός αν ήθελα και τα HD..

Απάντηση: Re: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

53 είναι για όλα. Αν βγάλεις τα 35 του τηλ και νετ, σου έρχεται στα 18 η νόβα.

Στην προσφορά των 53,90€ που είναι το συνδυαστικό forthnet 2play economy+ novasports +valuepack η
μηνιαία κατανομή του κόστους είναι: forthnet=21,60 και nova=32,30€, σύμφωνα πάντα με τους μηνιαίους λογαριασμούς.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Όσες φορές μου έκαναν προσφορά για ξανά ενεργοποίηση, ποτέ δεν είπαν ότι θα πάρω στην προσφορά νέο δέκτη pace. Μάλιστα ρώτησα μένω με τον panasat 990 αν ξανακάνω ενεργοποίηση και απάντησαν ναι, εκτός αν θέλω και τα HD. Συνφορουμήτες στο νήμα (προσφορά νόβα) έχουν γράψει ότι επανασυνδέθηκαν με την χ,ψ,ζ προσφορά, με τους δέκτες που είχαν πρίν.
Αν άλλαξε κάτι τώρα Παναγιώτη δεν το γνωρίζω

Απ' ότι ακούω προσπαθούν με κάθε τρόπο τη μείωση του ποσοστού συνδρομητών με ελεύθερη κάρτα. Χρήστες που διακόπτουν ακόμα και για 3 μήνες μόνο, μετά δεν ενεργοποιούνται παρά μόνο με νέο συμβόλαιο και παντρεμένη κάρτα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Απ' ότι ακούω προσπαθούν με κάθε τρόπο τη μείωση του ποσοστού συνδρομητών με ελεύθερη κάρτα. Χρήστες που διακόπτουν ακόμα και για 3 μήνες μόνο, μετά δεν ενεργοποιούνται παρά μόνο με νέο συμβόλαιο και παντρεμένη κάρτα.
Δεν είναι απίθανο. Είναι γνωστό οτι παλεύουν για μείωση την ελεύθερων καρτών
Εγώ Παναγιώτη έκανα λόγο για δική μου εμπειρία, και κάποιων εδώ στο φόρουμ που είπαν οτι επανασυνδέθηκαν χωρίς νέο εξοπλισμό και κάρτα.
Καλημέρα.

Last edited:
Και να συμπληρωσω οτι περιμενουν στην γωνια ολους τους χρηστες με παλια ελευθερη καρτα το καλοκαιρι οπου πολυς κοσμος το εκοβε απο τελος μαιου μεχρι μεσα αυγουστου.Οποιος Παιδια το διακοψει μην περιμενει να τον ενεργοποιησουν με τον ιδιο εξοπλισμο.
gab

Last edited:
καλημερα να ρωτησω για να στειλεις email πρεπει να εχεις εγγραφει στο mynova η υπαρχει καποιο email της nova ?

Τους πηρα τηλεφωνο πριν απο 5 μερες να με ενημερωσουν ποτε ληγει το συμβολαιο για να φυγω και σημερα με πηραν τηλεφωνο και μου προτειναν το γνωστο πακετο των 53,9 ευρω... δεν πανε καλα... γεια σου νοβα και φορτνετ...

Re: Απάντηση: ΠΡΟΣΦΟΡΑ NOVA

τους έστειλα mail ..
αν δω σε μια εβδομάδα οτι δεν..
έχω 2 συνδρομές να τους στείλω να τις βάλουν εκεί που ξέρουν!

σε ποιο mail το εστειλες ?

Οποίος δεν θέλει το μηχάνημα της νοβα, μπορει απλα όσο ισχύει η εγγύηση απλα να το καίει! Εάν το κάνουν 2000 πελάτες να δείτε τι γρήγορα αλλάζουν πολιτική !

Μην το πάρετε στα σοβαρά!!!! Το μόνο μειονέκτημα του μηχανήματος είναι ότι δεν δουλεύει 2 ή παραπάνω δορυφόρους!