Προσφορά NOVA

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Εγώ είμαι εκτός δέσμευσης και τους πήρα στις 3 του μήνα και μου είπαν ότι θα κοπεί στο τέλος. Είσαι σίγουρος για αυτό που λες;

Σωστά. Τέτοια πολιτική έχουν. Να πληρώσεις το μήνα ολόκληρο γιατί δεν τους πείρες λέει 1 μήνα πιο πριν………….. και τους πείρες στις 3 η στις 4 του μήνα……….
Τι λέτε ρε………………

Εδώ που τα λέμε καλά κάνουν. Κι αυτοί έχουν κάποιους "κανόνες". Θες να κόψεις την συνδρομή σου; Οκ πάρε ένα τηλ. 2-3 μέρες πριν αλλάξει ο μήνας να τους ενημερώσεις.
Σίγουρα αυτό δεν το ξέρει ο πελάτης, αλλά το μαθαίνει όταν πάει να κάνει διακοπή συνδρομής. Μένει κάγκελο (ο πελάτης) -όπως και εγώ την πρώτη μου φορά που τους πήρα για να κόψω την συνδρομή- αλλά το θυμάται και έχει το νου του την επόμενη φορά...

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

για τον φιλο και για οσους θελουν προσφορα νοβα η λυση ειναι να βαλεις νεα συνδρομη δινοντας το ονομα της γυναικας σου του θειου σου η αλλου γνωστου σου και να παρεις μεχρι τελος ιουλιου το σπορτ η σινεμα πακετο με 29.90 με 12μηνη δεσμευση

για τον φιλο και για οσους θελουν προσφορα νοβα η λυση ειναι να βαλεις νεα συνδρομη δινοντας το ονομα της γυναικας σου του θειου σου η αλλου γνωστου σου και να παρεις μεχρι τελος ιουλιου το σπορτ η σινεμα πακετο με 29.90 με 12μηνη δεσμευση
Που είναι αυτή η προσφορά?
Με συνδυασμό με forthnet ή σκέτη?

σκετη φιλε μου.
ειδα το διαφημιστικο στην λειβαδια βοιωτιας
δεν προκειται για τοπικη προσφορα αλλα επικοινωνησε καλου κακου με την φορτνετ για περισσοτερες πληροφοριες γιατι καιγω δεν την ειχα προσεξει στην αθηνα

Όσο για αυτό που έγραψα ποιο πάνω ((Οι προσφορές δεν είναι ίδιες για όλους))) λίγο πριν τελειώσει η Super League, με έπαιρναν τηλ για μισή τιμή στο φουλ πακέτο κάπου στα 33-35 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Άσε δώρο η επανασύνδεση και ότι τους χρωστάω.
Με αυτην την προσφορα θα ημουν υπερευχαριστημενος:guitarist:

Με αυτην την προσφορα θα ημουν υπερευχαριστημενος:guitarist:

Ψέμα δεν είναι..... Έχω ακομα τα σμς στο κινητό μου. Μάλιστα ξέρω και 2 περιπτώσεις φίλων εδω στο φόρουμ που επανασυνδέθηκαν με αυτή την προσφορά, και μάλιστα με δικούς τους δέκτες. Αν θέλουν ας βγουν να το πουν.

Ψέμα δεν είναι..... Έχω ακομα τα σμς στο κινητό μου. Μάλιστα ξέρω και 2 περιπτώσεις φίλων εδω στο φόρουμ που επανασυνδέθηκαν με αυτή την προσφορά, και μάλιστα με δικούς τους δέκτες. Αν θέλουν ας βγουν να το πουν.

εαν μιλας και για την δικια μου περιπτωση,επιβεβαιωνω οτι απο τον Φλεβαρη(εαν θυμαμαι καλα)εχω φουλ πακ στην μιση τιμη,με ελευθερη καρτα και δικο μου δεκτη.

εαν μιλας και για την δικια μου περιπτωση,επιβεβαιωνω οτι απο τον Φλεβαρη(εαν θυμαμαι καλα)εχω φουλ πακ στην μιση τιμη,με ελευθερη καρτα και δικο μου δεκτη.

Ναι Δημήτρη, και για εσένα μιλούσα, μιας και γνώριζα οτι και σε εσένα έτυχε αυτή η προσφορά. Ευχαριστώ φίλε.

Δεν είναι κακή η προσφορά. Πρέπει να είμαστε πολλοί εδώ με αυτή την προσφορά. Το καλύτερο είναι ότι χρησιμοποιούμε του δικούς μας δέκτες. Time-shift και οι εγγραφές στον σκληρό με έχουν σώσει!

Γιώργο εγώ απλά το ανάφερα μιας και διαβάζω για τις προσφορές που κάνει η νόβα, και τις όποιες προσπάθειες των συνδρομητών για καλύτερη τιμή.
Το αποτέλεσμα είναι ότι οι καλύτερες προσφορές έγιναν σε συνδρομητές που διέκοψαν για ένα δυο μήνες…….
Όσο για το πότε??? Μα φυσικά όταν αρχίζουν οι μπάλες. Τι περιμένουν κάποιοι ?? Προσφορά μέσα στο κατακαλόκαιρο επειδή λήγει τώρα το συμβόλαιο τους.
Τώρα δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο σε εμένα τουλάχιστον τα 16 χρόνια συνδρομής που είχα, για αυτή την τιμή.

Ελαβα σήμερα 2 sms από NOVA ότι μου προσφέρει πλούσιο τηλεοπτικό προγραμμα εντελώς δωρεάν από 11-17/7 στις θέσεις 201 και 301.
Δεν έχω ενεργή συνδρομή (διέκοψα το Μαϊο), άρα μήπως είναι μούφα η ιστορία; επίσης τι είναι στις εν λόγω θέσεις δεδομένου ότι έχω δικό μου δέκτη;

Ελαβα σήμερα 2 sms από NOVA ότι μου προσφέρει πλούσιο τηλεοπτικό προγραμμα εντελώς δωρεάν από 11-17/7 στις θέσεις 201 και 301.
Δεν έχω ενεργή συνδρομή (διέκοψα το Μαϊο), άρα μήπως είναι μούφα η ιστορία; επίσης τι είναι στις εν λόγω θέσεις δεδομένου ότι έχω δικό μου δέκτη;

201-novacinema 1
301-novasports 1

Εγω χθες ειχα ανοιχτο το Cinema 3 χωρις να εχω τα Cinema καναλια μηπως ειναι ενα απο αυτα?

Συντονίσου με το δέκτη σου στα κανάλια novacinema1 και novasports1 και αύριο μας λες τι γίνεται.

Last edited: