Προσφορά NOVA

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

201-novacinema 1
301-novasports 1

Συντονίσου με το δέκτη σου στα κανάλια novacinema1 και novasports1 και αύριο μας λες τι γίνεται.

Thanks, θα ενημερώσω απόψε αργά!
Πάντως μακάρι να μου έκαναν και εμένα μια προσφορά στυλ full pack με 30-35 ευρώ ή έστω sport pack με 30 ... Τελευταία προσφορά που μου έκαναν τηλεφωνικά ήταν 1 μήνα αφού έκοψα το sport pack που είχα (δξλ. τέλος Μαιου 2012) ήταν για full pack στα 45 ευρώ με 12 μηνη δέσμευση.... και εννοείται δεν πήρα!

Σωστός. Το θέμα είναι αν ενημερώθηκαν εγκαίρως μέσω των λογαριασμών τους ή έστω με sms οι συνδρομητές sport pack. Γνωστοί μου με sport pack δεν είχαν ιδέα... http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/94218-Καλοκαιρινό-δώρο-στους-συνδρομητές-του-Sports-Pack

μπα..
2 γνωστοι μου,απο εμενα το εμαθαν..

για τον φιλο και για οσους θελουν προσφορα νοβα η λυση ειναι να βαλεις νεα συνδρομη δινοντας το ονομα της γυναικας σου του θειου σου η αλλου γνωστου σου και να παρεις μεχρι τελος ιουλιου το σπορτ η σινεμα πακετο με 29.90 με 12μηνη δεσμευση

Για να το καταλάβω σωστά, κάνεις νέα συνδρομή; προυποθέτει υφιστάμενη; Πως λειτουργεί; Παίρνεις ιδιοκτησιακό δέκτη;

για νεους συνδρομητες και φυσικα με pace831(49eu) με 12 συνδρομη εως τελος ιουλιου(διαφημιστικο της φορτνετ στη λειβαδια βοιωτιας-χωρις να αναφερεται σε τοπικη προσφορα)
για περισσοτερες πληροφοριες φορτνετ 2106602000-18345

Sport pack έχεις;
απο αρχες Ιουνη(εαν θυμαμαι καλα)ανοιξε το novacinema3 σε ολους οσους εχουν το sportspack.

Οχι το Value ειχα και με την αλλαγη των πακετων μου ανοιξαν τα Sport για τον Ιουλιο.
Σημερα παντως το Cinema3 ειναι κλειδωμενο ενω χθες ηταν ανοικτο :chinscratch:

Οχι το Value ειχα και με την αλλαγη των πακετων μου ανοιξαν τα Sport για τον Ιουλιο.
Σημερα παντως το Cinema3 ειναι κλειδωμενο ενω χθες ηταν ανοικτο :chinscratch:

νομιζω μετα τις 10μμ ανοιγει..

Thanks, θα ενημερώσω απόψε αργά!
Πάντως μακάρι να μου έκαναν και εμένα μια προσφορά στυλ full pack με 30-35 ευρώ ή έστω sport pack με 30 ... Τελευταία προσφορά που μου έκαναν τηλεφωνικά ήταν 1 μήνα αφού έκοψα το sport pack που είχα (δξλ. τέλος Μαιου 2012) ήταν για full pack στα 45 ευρώ με 12 μηνη δέσμευση.... και εννοείται δεν πήρα!

Ανοιξα το δεκτή αλλά αμφότερα τα νόβα σπόρτ και σινεμά 1 παραμένουν κλειδώμένα. Αφησα το.δεκτή ανοικτό.μπας και πάρει καμία.αναβάθμιση αλλιώς αύριο πρώι τηλέφωνο.

Στο πρώτο σου ποστ γράφεις ότι << Δεν έχω ενεργή συνδρομή (διέκοψα το Μαϊο)>>
Δεν νομίζω να γίνει κάτι.
Εκτός αν ενεργοποιούν κανάλια μερικές μέρες, σε συνδρομητές που διέκοψαν, για να τους δελεάσουν.

Περιμένουμε αύριο να μας πεις.

Στο πρώτο σου ποστ γράφεις ότι << Δεν έχω ενεργή συνδρομή (διέκοψα το Μαϊο)>>
Δεν νομίζω να γίνει κάτι.
Εκτός αν ενεργοποιούν κανάλια μερικές μέρες, σε συνδρομητές που διέκοψαν, για να τους δελεάσουν.

Περιμένουμε αύριο να μας πεις.
Και όμως σήμερα το πρωί που ανοιξα την TV έπαιζε NS1 και όλα τα κανάλια του sport πακέτου που είχα...
Προφανώς το βράδυ πήρε την αναβάθμιση που του έλειπε (εμένα επειδή το σύστημα είναι καλωδιακό αργεί να πάρει τις αναβαθμίσεις)
Το βράδυ θα ξανασυντονίσω και τις 2 συχνότητες στις οποίες άλλαξε πρόσφατα το SR καθώς σε αυτά τα κανάλια δεν έχω σήμα πλέον...
Το NC1 μου έδειχνε πάλι κλειδωμένο, οπότε ίσως να μην μου άνοιξαν το Cinema Pack. Βέβαια το άφησα ανοικτό μήπως χρειάζεται και άλλη αναβάθμιση και θα τσεκάρω το βράδυ...
Αρα η προσφορά της δωρεάν θέασης promo είναι υπαρκτή, μακάρι να ακολουθήσει και κανα τηλεφωνάκι για ειδική προσφορά γύρω στα 30 ευρώ να κλείσουμε την εκκρεμότητα με τη μπάλα ...

αν συμβει κιαυτο παιξε και κανα τζοκερ!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Προφανώς το βράδυ πήρε την αναβάθμιση που του έλειπε (εμένα επειδή το σύστημα είναι καλωδιακό αργεί να πάρει τις αναβαθμίσεις)
Δε νομίζω να έγινε αυτό. Δε θα σου άνοιγε και ακριβώς στις 00:00. Τι εννοείς καλωδιακό;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

καλωδιακό?
Δηλαδή?
Και ξαναρωτώ…….. Έχεις διακόψει όπως αναφέρεις ποιο πάνω???
Μιας και μόνο εσύ έχεις αναφέρει αυτό το δώρο. Εκτός αν δεν το έχω διαβάσει εγώ από κάποιο άλλο φίλο που του έτυχε κάτι ανάλογο.
Σόρυ πιστεύω να μην με παρεξηγείς.

Σε γνωστό μου που διέκοψε τέλη Μαΐου του έχουν ανοίξει πολλά κανάλια, οπότε συμβαίνει σε αρκετούς που έχουν διακόψει τη συνδρομή.