Προσφορά NOVA

Κανείς δεν ξέρει.
Όπως και άλλα που ρωτάω πιο πάνω.
Αλλά δεν παίρνω γιατί χρεώνεται πολύ η κλήση στο 18345

εχει 12μηνη στη nova. αν βαλεις και forthnet θα εχεις και εκει.

υπαρχει και το δωρεαν 2106602000

Στη nova(τηλεόραση) ή στη forthnet(τηλεφωνία) ???

μαλλον ....στην τηλεοραση και εαν διαβασεις τη συμβαση και τους ορους χρησεις που παραθετει...συνεχιζεται και μετα τον χρονο προσφορας επ αοριστου με την τιμη του πακετου που ισχυει τωρα....

μαλλον ....στην τηλεοραση και εαν διαβασεις τη συμβαση και τους ορους χρησεις που παραθετει...συνεχιζεται και μετα τον χρονο προσφορας επ αοριστου με την τιμη του πακετου που ισχυει τωρα....

το θεμα ειναι αν στη νοβα μετα πχ τον ενα μηνα δωρεαν full pack πληρωνεις κανονικα η εχεις -20%.

νομιζω οι προσφορες 49,90 και 53,90 ειναι κλασεις ανωτερες....

το θεμα ειναι αν στη νοβα μετα πχ τον ενα μηνα δωρεαν full pack πληρωνεις κανονικα η εχεις -20%.

νομιζω οι προσφορες 49,90 και 53,90 ειναι κλασεις ανωτερες....
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ....ή νεα προσφορα που τρεχει μεσω των ομαδων...

Πήρα για το nova in box από περιέργεια και σας έχω νέα.
Μετά το πέρας της προπληρωμένης συνδρομής διαλέγεις εσύ πακέτο για την υπόλοιπη 12μηνη δέσμευση.
Το πιάτο δίνεται με 10 ευρώ μόνο αν έρθει εγκαταστάτης της νοβα και στο τοποθετήσει οπότε 50 ευρώ επιπλέον.
Τα 99 έκπτωση είναι μόνο για υπηρεσίες forthnet τηλεφωνίας και internet και μετά την προπληρωμένη συνδρομή ισχύει το 20% για συνδυασμένες υπηρεσίες.
Οπότε μάπα το καρπούζι ειδικά σε σχέση με το περσινό πακέτο που έδινε δωρεάν όλο τον εξοπλισμό και δεν είχε καμία δέσμευση.
Άρα κίνηση πανικού από τη νοβα είναι λόγω ΟΤΕ και μεγάλης εκροής συνδρομητών κυρίως στο start pack.

Χμμμ αν τα 99 ευρω επιστροφης προσθετονται στο -20% δεν ειναι και τοσο μουφα. Δηλαδη περαν του -20% αν σου αφαιρουνται και 8 ευρω μηνιαοως δεν ειναι και ασχημα.

Αν και νομιζω -20% στη νοβα και στη forthnet τα 8 ευρω καθως λεει δε συνδιαζονται με αλλη προσφορα.

Πολυ μπλεξιμο χωρις λογο. Πας στα 49,90 η 53,90 και εισαι μια χαρα. Η στις παε οσοι το μαθουν.

Το μονο κακο νομιζω ειναι η 12μηνη δευσμευση στη νοβα. Το in a box ειχε την εννοια δεν δεσμευομαι με συμβολαια και το μπασταρδεψαν. Πφφφφ

Last edited:
Πήρα για το nova in box από περιέργεια και σας έχω νέα.
Μετά το πέρας της προπληρωμένης συνδρομής διαλέγεις εσύ πακέτο για την υπόλοιπη 12μηνη δέσμευση.
Το πιάτο δίνεται με 10 ευρώ μόνο αν έρθει εγκαταστάτης της νοβα και στο τοποθετήσει οπότε 50 ευρώ επιπλέον.
Τα 99 έκπτωση είναι μόνο για υπηρεσίες forthnet τηλεφωνίας και internet και μετά την προπληρωμένη συνδρομή ισχύει το 20% για συνδυασμένες υπηρεσίες.
Οπότε μάπα το καρπούζι ειδικά σε σχέση με το περσινό πακέτο που έδινε δωρεάν όλο τον εξοπλισμό και δεν είχε καμία δέσμευση.
Άρα κίνηση πανικού από τη νοβα είναι λόγω ΟΤΕ και μεγάλης εκροής συνδρομητών κυρίως στο start pack.

Τα στοιχεία που παρέθεσα για τους συνδρομητές του ΟΤΕ τα έχεις δει;
Αν η νόβα κάνει πανικού (που δεν το νομίζω), δεν μπορώ να το αποδώσω στον ΟΤΕ, ο οποίος ζήτημα να έχει 30.000 συνδρομητές από τότε που παρουσίασε τις υπηρεσίες του. Το τι θα θέλαμε να συμβαίνει με το τι πραγματικά συμβαίνει είναι λίγο διαφορετικά πράγματα.
Ελπίζω να δούμε κάποιες θεαματικές βελτιώσεις από τον ΟΤΕ σχετικά με το περιεχόμενό του, για να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον στην πλατφόρμα του.

Μου είπε η κοπέλα μπαίνουν στα πρώτα πάγια.
π.χ. 50 το μηνιαίο πάγιο στους 2 πρώτους μήνες θα πληρώσεις για τηλέφωνο και ίντερνετ 1 ευρώ.
Το μόνο που ίσως να αξίζει είναι το start pack με συνδυασμό με τηλεφωνία ίντερνετ αν και υπάρχει ήδη παρόμοια προσφορά.

Εγώ που είμαι συνδρομητής εδώ και ένα χρόνο με την προσφορά forthnet dp economy+nova sport pack με τα 53,90 ευρώ με πήραν τηλέφωνο χτες και μου είπαν οτι μου δίνουν με 5 ευρώ επιπλέον το μήνα μεχρι το τέλος του χρόνου και χωρίς άλλη δεσμευση και το κινηματογραφικό πακέτο..... δεν με ενδιαφέρει να δίνω παραπάνω λεφτα και αρνήθηκα

Δεν ήταν και τόσο κακό για 5 ευρώ.
Αν και παίζει πολύ επανάληψη.
Το ζητούμενο είναι να γίνουν δωρεάν τα hd, είναι απαράδεκτα τα 5 ευρώ για 4-5 κανάλια εκ των οποίων το ένα ελεύθερο.(ert Hd).

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Το ζητούμενο είναι να γίνουν δωρεάν τα hd, είναι απαράδεκτα τα 5 ευρώ για 4-5 κανάλια εκ των οποίων το ένα ελεύθερο.(ert Hd).
Για αυτό δεν τίθεται καν θέμα.:a0210:

Μετα την φοβερη τηλεθεαση που εχουν οι Τουρκικες σειρες (μακραν καλλιτερες των δικων μας) στην TV ( SILA εν μεσω θερους 38% - ΑSI 28% μαλιστα και με επικαλυψη ) μαθαινω οτι και η NOVA θα ενταξει ζωνη με προβολη σειρων Τουρκικων με σκοπο να πουλα το πακετο NOVASINEMA. Μαλλον παει να προλαβει το OTETV που σκεπτεται παρομοια κινηση