Προσφορά NOVA

Αυτή πάντως η συμπεριφορά/πολιτική προς την εκλεκτή πελατεία είναι παράδειγμα προς μίμιση...

Ουσιαστικά εγώ έχω το full pack (εκτός 3D+ εκτός high definition)
Με double play economy τελική τιμή 49.90

Αναλύοντας πλήρωνα 39.90 στο value pack καταργήθηκε δίνω αλλά 5 και απέκτησα το cinema .

Χθες έδωσα αλλά 5 και πήρα και το sport pack !

Προσωπική μου άποψη για τηλέφωνο ίντερνετ και φουλ Νόβα έως 31.12.2012 με 50 είναι λογική τιμή !

5 για σινεμα 5 για σπορτ δωσε και αλλα 5 για τα χαι ντεφινισιον βρε λευτερη
μη κανεις τσιγκουνιες!

Αναλύοντας πλήρωνα 39.90 στο value pack καταργήθηκε δίνω αλλά 5 και απέκτησα το cinema .

Προσωπική μου άποψη για τηλέφωνο ίντερνετ και φουλ Νόβα έως 31.12.2012 με 50 είναι λογική τιμή !

Εγώ θέλω να ρωτήσω:

Τα παραπάνω συνοδεύονται και από κάποια δέσμευση παραμονής στην υπηρεσία /υπηρεσίες Forthnet/nova ?

Γιατί εμένα μου είχαν πει πως τώρα που έχει λήξει η δέσμευση μου και είμαι πλέον αορίστου χρόνου δεν γίνεται να εκμεταλλευτώ την προσφορά.
Θα πρέπει πρώτα να έχω κάποιου είδους δέσμευση είτε σκέτο nova είτε σε συναδισμό forthnet+nova ώστε να μπορέσω να εκμεταλλευτώ την προσφορά μέχρι τέλος του χρόνου...

Επομένως η ερώτηση είναι:

Προυποθέτει κάποια δέσμευση λοιπόν η παραπάνω προσφορά μέχρι το τέλος του χρόνου??!

Εγώ θέλω να ρωτήσω:

Τα παραπάνω συνοδεύονται και από κάποια δέσμευση παραμονής στην υπηρεσία /υπηρεσίες Forthnet/nova ?

Γιατί εμένα μου είχαν πει πως τώρα που έχει λήξει η δέσμευση μου και είμαι πλέον αορίστου χρόνου δεν γίνεται να εκμεταλλευτώ την προσφορά.
Θα πρέπει πρώτα να έχω κάποιου είδους δέσμευση είτε σκέτο nova είτε σε συναδισμό forthnet+nova ώστε να μπορέσω να εκμεταλλευτώ την προσφορά μέχρι τέλος του χρόνου...

Επομένως η ερώτηση είναι:

Προυποθέτει κάποια δέσμευση λοιπόν η παραπάνω προσφορά μέχρι το τέλος του χρόνου??!
Προϋποθέτει να έχεις Double Play Economy+Sport Pack ή Double Play Economy+Cinema Pack.

Αν περιλάμβανε και τα HD,τότε ναι θα ήταν λογική τιμή.Είναι εντελώς απαράδεκτο να χρεώνεσαι έξτρα τα HD.

Last edited by a moderator:
σε αυτο συμφωνω και γιαυτο δε εχω hd καναλια.. τους εχω κραξει λεγοντας εινα τραγικο να πληρωνω 4 καναλια hd τιγκα στις επαναληψεις...
ο οτε δινει 11 με 25 ευρω ελεος

Δηλαδη αν η Nova βάλει πχ το baby tv (1-15) σε HD, και λεει οτι εχει 20 καναλια HD θα ειναι καλυτερα?

Δεν εχει σημασια το ποσα εχει αλλα το περιεχομενο.
Δεν βλεπουμε TV γιατι ειναι HD αλλα λογο του περιεχομενου.

Αν πχ ειχε Τουρκικα σε HD θα τα εβλεπες;

Προϋποθέτει να έχεις Double Play Economy+Sport Pack ή Double Play Economy+Cinema Pack.

Αν περιλάμβανε και τα HD,τότε ναι θα ήταν λογική τιμή.Είναι εντελώς απαράδεκτο να χρεώνεσαι έξτρα τα HD.

Δηλαδη για να καταλαβω εγω που εχω dp eco + sport pack μπορω να εχω μεχρι τελους του ετους με χρεωση 5 ευρω το μηνα και το cinema pack;

Δηλαδη αν η Nova βάλει πχ το baby tv (1-15) σε HD, και λεει οτι εχει 20 καναλια HD θα ειναι καλυτερα?

Δεν εχει σημασια το ποσα εχει αλλα το περιεχομενο.
Δεν βλεπουμε TV γιατι ειναι HD αλλα λογο του περιεχομενου.

Αν πχ ειχε Τουρκικα σε HD θα τα εβλεπες;

Φίλε μου, θα επιβάλλεις στον άλλο τι να βλέπει και γιατί να το βλέπει?

Φυσικά και θα είναι καλύτερα αν βάλει και το Baby TV σε HD.
Εγώ βλέπω TV γιατί είναι HD και όχι λόγω του περιεχομένου. Θέλω να βλέπω τούρκικα σε HD και θέλω όλα μου τα σαβουροκάναλα να είναι HD.
Κόβομαι και να ξαναπεράσω το Σεπτέμβρη?

Και για να το αντιστρέψουμε...το περιεχόμενο ποιού HD καναλιού του ΟΤΕ είναι που θεωρείς ότι έχει ανάξιο περιεχομένο και ποιό αντίστοιχο της Nova είναι "κελεπούρι"?

Δηλαδη για να καταλαβω εγω που εχω dp eco + sport pack μπορω να εχω μεχρι τελους του ετους με χρεωση 5 ευρω το μηνα και το cinema pack;

Λογικά ναι.Πάρε τους τηλ. και ρώτα τους αν το δικαιούσαι.

Το λεει η εταιρεια αυτο καπου , η επειδη καποιος εδω το ειπε ;γιατι οσο και να ψαχνω στο site τους δεν βρισκω κατι τετοιο.

Είναι προσφορά που την έχουν στείλει με sms. Εγώ που πήγα να τη διασταυρώσω σε κατάστημα, δεν ήξεραν τίποτα. Πάρε τους τηλ. ή πες να σου γράψουμε το sms να στείλεις.

Νομίζω οτι μας θεωρούν μαλάκες τελικά..
Ήμουν συνδρομητής για πολλά χρόνια και την έκοψα καθότι το full pack Που είχα με 61 ήταν πλέον απαράδεκτο κόστος για να βλέπω tv. Κι έτσι έβαλα ΟΤΕ κι ησύχασα!
Προχθές λοιπόν, κι αφού έχουν περάσει μήνες απο τότε που έκοψα την συνδρομή, με πήραν για προσφορά επανασύνδεσης.
Η προσφορά ήταν η εξής...
Δώρο ο hd αποκωδικοποιητής αξίας 130
Οι πρώτοι 3 μήνες(μέχρι το τέλος του χρόνου δηλαδή) στα 30-32 (δεν θυμάμαι ακριβώς)
Και μετά το πέρας του τριμήνου, κανονικά συνδρομή στα 60φεύγα..

Του ζήτησα το εξής,
Ανύπαντρη κάρτα hd
Συμβόλαιο ενός χρόνου για το full pack με 30-32
Και τον δέκτη τους, ας τον κρατήσουν δώρο απο μένα.

Μου είπε θα επανέλθει με νέα προσφορά... :flipout::flipout::flipout:

Οι πρώτοι 3 μήνες(μέχρι το τέλος του χρόνου δηλαδή) στα 30-32 (δεν θυμάμαι ακριβώς)
Και μετά το πέρας του τριμήνου, κανονικά συνδρομή στα 60φεύγα...

Η συνηθισμενη προσφορα εδω και καιρο ειναι 31 ευρω το full pack + 5 ευρω επιπλεον για τα HD.
Προσωπικα ειχα την συγκεκριμενη προσφορα απο το Πασχα μεχρι (υποτιθεται) τελος Αυγουστου, ανανεωθηκε ομως αυτοματα και για τον Σεπτεμβρη, οπως ειδα στον λογαριασμο.
Οταν πηρα και ρωτησα τι γινεται, μου ειπαν οτι ειχε μεινει κατα λαθος η τιμη της προσφορας "στο συστημα" (!!!) αλλα θα ισχυε κανονικα για το μηνα Σεπτεμβρη, αφου ηταν ηδη περασμενη. Γινονται αυτα; :BDGBGDB55:

Τελειωνοντας ο Σεπτεμβρης δινω εντολη διακοπης, γιατι βαρεθηκα να βλεπω ψαρεμα γατοψαρου με γυμνα χερια σε επαναληψη, και ερχεται ο λογαριασμος Οκτωβριου.
Ε λοιπον, το ποσο ειναι το ιδιο... Η προσφορα, καταλαθος ή εσκεμμενα συνεχιζεται. Μαλλον αυτο "το συστημα τους" ειναι πεισματαρικο!

Κυριως θεωρουν τετοιους οσους συνεχιζουν να πληρωνουν 62 ευρω για το full pack, ενω σε αλλους το δινουν στην μιση τιμη.
Θα ηταν πιο τιμιο να γινει μια πολυ γεναια μειωση του full pack σε ολους τους συνδρομητες και οχι σε οσους αυτοι επιλεγουν με τυχαια κριτηρια.

Ήμουν συνδρομητής για πολλά χρόνια και την έκοψα καθότι το full pack Που είχα με 61 ήταν πλέον απαράδεκτο κόστος για να βλέπω tv. Κι έτσι έβαλα ΟΤΕ κι ησύχασα!
Προχθές λοιπόν, κι αφού έχουν περάσει μήνες απο τότε που έκοψα την συνδρομή, με πήραν για προσφορά επανασύνδεσης.
Η προσφορά ήταν η εξής...
Δώρο ο hd αποκωδικοποιητής αξίας 130
Και μετά το πέρας του τριμήνου, κανονικά συνδρομή στα 60φεύγα..

Του ζήτησα το εξής,
Ανύπαντρη κάρτα hd
Συμβόλαιο ενός χρόνου για το full pack με 30-32
Και τον δέκτη τους, ας τον κρατήσουν δώρο απο μένα.

Μου είπε θα επανέλθει με νέα προσφορά... :flipout::flipout::flipout:

Θα επανέλθουν....
Για ενεργοπήοιση τις κάρτας όπως ήσουν πρίν με ποιό χαμηλό κόστος....
Αφού δεν έφαγες το HD και το πάντρεμα...............

Παιδες κι εγω μετα απο 14 περιπου χρονια σκεπτομαι να διακοψω... Αλλωστε εχω τον ΟΤΕ TV... δεν παει να δινει καποιος τοσα χρονια 55-60 ευρα ,συν 25-30 ευρω τηλεφωνια και adsl ενω παραλληλα υπαρχουν συνδρομες 53 euro που τους παλιους δεν τους περιλαμβανουν.. Αμεσα πρεπει να κατεβασουν την συνδρομη στα 40-45 ευρω μαζι με τηλεφωνο και internet αλλιως θα συνεχισουν να μετρανε τις απωλειες τους .... Δηλαδη για να τυχει καποιος μια προσφορα πρεπει πρωτα να διακοψει.....? ωραια λογικη... γι αυτο και γω θα την ακολουθησω...

.......................
Κυριως θεωρουν τετοιους οσους συνεχιζουν να πληρωνουν 62 ευρω για το full pack, ενω σε αλλους το δινουν στην μιση τιμη.
Θα ηταν πιο τιμιο να γινει μια πολυ γεναια μειωση του full pack σε ολους τους συνδρομητες και οχι σε οσους αυτοι επιλεγουν με τυχαια κριτηρια.

Όταν είχαν αρχίσει οι προσφορές των 30 περίπου ευρώ, τους είχα στείλει email όπου τους ζητούσα να με εντάξουν κι εμένα σ' αυτή τη τιμολογιακή πολιτική..
Η απάντηση τους, ήταν ότι πιο γελοίο και υποτιμητικό έχω ακούσει ποτέ στην ζωή μου!
Αν ψάξει κάποιος θα την βρει την απάντηση στο παρόν νήμα....