Ουσιαστικά εγώ έχω το full pack (εκτός 3D+ εκτός high definition)
Με double play economy τελική τιμή 49.90
Αναλύοντας πλήρωνα 39.90 στο value pack καταργήθηκε δίνω αλλά 5 και απέκτησα το cinema .
Χθες έδωσα αλλά 5 και πήρα και το sport pack !
Προσωπική μου άποψη για τηλέφωνο ίντερνετ και φουλ Νόβα έως 31.12.2012 με 50 είναι λογική τιμή !
5 για σινεμα 5 για σπορτ δωσε και αλλα 5 για τα χαι ντεφινισιον βρε λευτερη
μη κανεις τσιγκουνιες!
Προϋποθέτει να έχεις Double Play Economy+Sport Pack ή Double Play Economy+Cinema Pack.Εγώ θέλω να ρωτήσω:
Τα παραπάνω συνοδεύονται και από κάποια δέσμευση παραμονής στην υπηρεσία /υπηρεσίες Forthnet/nova ?
Γιατί εμένα μου είχαν πει πως τώρα που έχει λήξει η δέσμευση μου και είμαι πλέον αορίστου χρόνου δεν γίνεται να εκμεταλλευτώ την προσφορά.
Θα πρέπει πρώτα να έχω κάποιου είδους δέσμευση είτε σκέτο nova είτε σε συναδισμό forthnet+nova ώστε να μπορέσω να εκμεταλλευτώ την προσφορά μέχρι τέλος του χρόνου...
Επομένως η ερώτηση είναι:
Προυποθέτει κάποια δέσμευση λοιπόν η παραπάνω προσφορά μέχρι το τέλος του χρόνου??!
Αν περιλάμβανε και τα HD,τότε ναι θα ήταν λογική τιμή.Είναι εντελώς απαράδεκτο να χρεώνεσαι έξτρα τα HD.Ουσιαστικά εγώ έχω το full pack (εκτός 3D+ εκτός high definition)
Με double play economy τελική τιμή 49.90
Αναλύοντας πλήρωνα 39.90 στο value pack καταργήθηκε δίνω αλλά 5 και απέκτησα το cinema .
Χθες έδωσα αλλά 5 και πήρα και το sport pack !
Προσωπική μου άποψη για τηλέφωνο ίντερνετ και φουλ Νόβα έως 31.12.2012 με 50 είναι λογική τιμή !
Προϋποθέτει να έχεις Double Play Economy+Sport Pack ή Double Play Economy+Cinema Pack.
Αν περιλάμβανε και τα HD,τότε ναι θα ήταν λογική τιμή.Είναι εντελώς απαράδεκτο να χρεώνεσαι έξτρα τα HD.
Δηλαδη αν η Nova βάλει πχ το baby tv (1-15) σε HD, και λεει οτι εχει 20 καναλια HD θα ειναι καλυτερα?
Δεν εχει σημασια το ποσα εχει αλλα το περιεχομενο.
Δεν βλεπουμε TV γιατι ειναι HD αλλα λογο του περιεχομενου.
Αν πχ ειχε Τουρκικα σε HD θα τα εβλεπες;
Δηλαδη για να καταλαβω εγω που εχω dp eco + sport pack μπορω να εχω μεχρι τελους του ετους με χρεωση 5 ευρω το μηνα και το cinema pack;
Οι πρώτοι 3 μήνες(μέχρι το τέλος του χρόνου δηλαδή) στα 30-32 (δεν θυμάμαι ακριβώς)
Και μετά το πέρας του τριμήνου, κανονικά συνδρομή στα 60φεύγα...
Νομίζω οτι μας θεωρούν μαλάκες τελικά..
Νομίζω οτι μας θεωρούν μαλάκες τελικά..
Ήμουν συνδρομητής για πολλά χρόνια και την έκοψα καθότι το full pack Που είχα με 61 ήταν πλέον απαράδεκτο κόστος για να βλέπω tv. Κι έτσι έβαλα ΟΤΕ κι ησύχασα!
Προχθές λοιπόν, κι αφού έχουν περάσει μήνες απο τότε που έκοψα την συνδρομή, με πήραν για προσφορά επανασύνδεσης.
Η προσφορά ήταν η εξής...
Δώρο ο hd αποκωδικοποιητής αξίας 130
Οι πρώτοι 3 μήνες(μέχρι το τέλος του χρόνου δηλαδή) στα 30-32 (δεν θυμάμαι ακριβώς)
Και μετά το πέρας του τριμήνου, κανονικά συνδρομή στα 60φεύγα..
Του ζήτησα το εξής,
Ανύπαντρη κάρτα hd
Συμβόλαιο ενός χρόνου για το full pack με 30-32
Και τον δέκτη τους, ας τον κρατήσουν δώρο απο μένα.
Μου είπε θα επανέλθει με νέα προσφορά...![]()
Ακριβώς αυτό!Θα ηταν πιο τιμιο να γινει μια πολυ γενναια μειωση του full pack σε ολους τους συνδρομητες και οχι σε οσους αυτοι επιλεγουν με τυχαια κριτηρια.
.......................
Κυριως θεωρουν τετοιους οσους συνεχιζουν να πληρωνουν 62 ευρω για το full pack, ενω σε αλλους το δινουν στην μιση τιμη.
Θα ηταν πιο τιμιο να γινει μια πολυ γεναια μειωση του full pack σε ολους τους συνδρομητες και οχι σε οσους αυτοι επιλεγουν με τυχαια κριτηρια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.