Προσφορά NOVA

Πάντως η NOVA έχει βγει σε κυνήγι συνδρομητών δυναμικά!
με πήραν σήμερα για να μου προσφέρουν το full πακέτο για 1 χρόνο στην μισή τιμή (30 κάτι) και δωρεάν τον αποκωδικοποιητή ΗD μαζί με τα κανάλια high definition...
δεν είναι καθόλου κακή η προσφορά!

δεν τους απάντησα γιατί περιμένω να δω τι θα κάνει ο ΟΤΕ...
Είναι όντως καλή προσφορά και δεδομένου του προγράμματος και καναλιών θα το επέλεγα σίγουρα .

Last edited by a moderator:
Δεν μπορω να καταλάβω που ακριβώς υπερτερεί η ΝΟΒΑ στις ταινίες αφού απο τις πρεμιέρες και μονο αξιζουν οι μισές και παλι το παγιο ειναι πολυ μεγάλο αν δεν εισαι νέος συνδρομητής. Στον ΟΤΕ με λιγότερα χρήματα μπορεις να έχεις ταινίες και ταυτόχρονα με καποιο αντίτιμο να μπορείς να δεις 2-3 τίτλους που δεν ανεβάζουν το συνολικό κόστος.

ναι ναι φιλε 4 ευρω αμα δινεις καθε μερα στο οτε θα σου βγει πιο φθηνα.

το αν αξιζουν οι οχι οι πρεμειρες δεν θα κατηγορισουμε και τη νοβα. αυτα βγαζει ο αμερικανικος κινηματογραφος. και γιαυτο η νοβα φταιει?

ρε παιδια εχει καταφερει κανενας να του βαλουν και τις ταινιες στο προπληρωμενο sports pack που εδιναν με τις ομαδες;
τους το ζητησα αλλα δεν γινεται λενε...

Κι εγώ τους το ζήτησα,αλλά μου είπαν ότι δε γίνεται στο συγκεκριμένο πακέτο.

Δεν μπορω να καταλάβω που ακριβώς υπερτερεί η ΝΟΒΑ στις ταινίες αφού απο τις πρεμιέρες και μονο αξιζουν οι μισές και παλι το παγιο ειναι πολυ μεγάλο αν δεν εισαι νέος συνδρομητής. Στον ΟΤΕ με λιγότερα χρήματα μπορεις να έχεις ταινίες και ταυτόχρονα με καποιο αντίτιμο να μπορείς να δεις 2-3 τίτλους που δεν ανεβάζουν το συνολικό κόστος.

Αυτή τη στιγμή,σε ότι αφορά τις ταινίες,η διαφορά υπέρ της ΝΟΒΑ είναι χαώδης.Ο ΟΤΕ πολύ απλά δε βλέπεται.Εκτός κι αν γίνουν πράξη αυτά που αναφέρονται σε άλλο σημείο του φόρουμ.Τότε και μόνο τότε,ναι,θα αλλάξει η κατάσταση.

με πήραν σήμερα για να μου προσφέρουν το full πακέτο για 1 χρόνο στην μισή τιμή (30 κάτι) και δωρεάν τον αποκωδικοποιητή ΗD μαζί με τα κανάλια high definition...
Πλάκα κάνεις! Με 30 ευρώ το έπαιρνα χθες. Αν συγκρίνεις τα 25 ευρώ του ΟΤΕ με αυτό, απλά η διαφορά είναι χαοτική

Στον ΟΤΕ με λιγότερα χρήματα μπορεις να έχεις ταινίες και ταυτόχρονα με καποιο αντίτιμο να μπορείς να δεις 2-3 τίτλους που δεν ανεβάζουν το συνολικό κόστος.
Μόνο τις σειρές που έχει φέρει φέτος η Nova (newsroom, person of interest, κλπ) να βάλεις, είναι μπροστά τρεις κολώνες

Η Nova κάνει Προσφορα στο Start Pack σε Συνδρομητές που τελειώνει η Συνδρομή τους στα 10,28 ..
Η Προσφορα Ισχύει μέχρι 30.4.2013
Πήρε Συνδρομητής (γνωστός μου) για Διακοπή και άρχισαν τα Σαλιαρίσματα.
Τι σου κάνει ο Ανταγωνισμός τελικά...:flashbang:

Η Nova κάνει Προσφορα στο Start Pack σε Συνδρομητές που τελειώνει η Συνδρομή τους στα 10,28 ..
Η Προσφορα Ισχύει μέχρι 30.4.2013
Τι σου κάνει ο Ανταγωνισμός τελικά...:flashbang:

Δεν είναι και τόσο φοβερή προσφορά.Σε συνδυασμό με Double Play Eco έχει 34.90.

ο φιλος το λεει για συνδεσεις εξωτερικου οπου με τα λεγομενα του ολοι το γυρνανε σε οτετβ πλεον

Όντως,σ'αυτό έχεις δίκιο.Για τους κατοίκους εξωτερικού είναι πολύ καλή περίπτωση.

Πάγια τακτική από όλους. Ευτυχώς την δύναμη την έχουμε εμείς οι καταναλωτές.

Αυτό το mail ήρθε σήμερα, από goldendeals.gr
Δεν έχω ιδέα αν είναι καλή ή ακριβή προσφορά. Πείτε μου.
Άν είναι καλή, μπορείτε να την αξιοποιήσετε όλοι, αφού στάλθηκε μαζικά σε χιλιάδες παραλήπτες απ' τον ιστιακό τόπο που ανέφερα.

Α, καλά!
Απ' ότι κατάλαβα, άνθρακες ο θησαυρός!
Μη βαράτε, δεν ασχολούμαι με τη Νοβα, δε ξέρω τι τιμές παίζουν, έλαβα ένα mail και το έβαλα εδώ, να το δείτε.
Σας ευχαριστώ για τα επιτιμητικά σχόλια...

Έχει γίνει καμιά προσφορά σ αυτούς που έχουν νόβα σίνεμα για να προσθέσουν το αθλητικό πακέτο με κανά 5ευρω? Το ζήτησα αλλά μου είπαν ότι πάω στο full αν θέλω με 61 ευρώ. Άστο τους είπα καλύτερα!