Προσφορά NOVA

Όταν λήγει μια προσφορά, και δεν έχεις συζητήσει με τη Νόβα για συνέχιση με κάποια τιμή, αλλαγή ή και διακοπή του πακέτου, θα συνεχίσει να σε χρεώνει με την κανονική τιμή του πακέτου.
Εάν διακοπεί η σύνδεση, δεν σου προσφέρει τίποτε ο δέκτης, αφού είναι παντρεμένος με την κάρτα.
Δεν υπάρχει προσφορά για να βλέπει κάποιος τους αγώνες μιας ομάδας του ελληνικού πρωταθλήματος και μπορείς να δεις αυτά που προσφέρει στην ιστοσελίδα της.

σιγουρα θα σου κανουν καλες προσφορες αν πεις για διακοπη
με τα σημερινα δεδομενα στη θεση σου θα επαιρνα την χριστουγεννιατικη προσφορα
οσο για τις αποριες σου αν κοψεις μονο την νοβα οι απαντησεις ειναι οχι-οχι

Last edited by a moderator:
Εχω το double play economy (αστικές και υπεραστικές δωρεάν)+sports pack 53,90 για 18μηνη δέσμευση το οποιο ληγει τον αλλο μηνα
Θα μου πουν κατι η με πανε αυτοματα στα 70ε ?
Φυσικα και δεν προκειται να το συνεχισω
Σκεπτομαι να μεινω μονο με το double play economy
Με τον εξοπλισμο που θα μου μεινει θα βλεπω καποιο καναλι πχ τα ιδιωτικα ΑΝΤ1 MEGA .....?
Υπαρχει περιπτωση να μπορω με καποιο ποσο ανα αγωνα να βλεπω μονο τους αγωνες του Ολυμπιακου ?

αμα παρεις τηλ και πεις οτι θες να ανανεωσεις παλι θα συνεχισεις στα 53,90

Αφου η προσφορα με τα 53,90 βγηκε αν δεν κανω λαθος περυσι τετοια εποχη πως τελειωσε το 18μηνο;

Έχω την προσφορά με τα 29,90 σίνεμα πακ και έχει ανοίξει και το ΝΣ1 απ ότι ξέρω μέχρι τις 31/12 λόγω χριστουγεννιάτικης προσφοράς. Στον τελευταίο λογαριασμό που ήρθε, γράφει ότι το γενάρη μπορούμε να απολάυσουμε παιχνίδια σουπερλίγκ και διάφορα άλλα αθλητικά προγράμματα. Λέτε να συνεχιστεί μόνιμα η θέαση για το ΝΣ1 τελικά?

Λογικά όχι. Απλώς σε "ψήνουν" να πας προς το full pack. Ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Αφου η προσφορα με τα 53,90 βγηκε αν δεν κανω λαθος περυσι τετοια εποχη πως τελειωσε το 18μηνο;

Συγνωμη ερωτηση το 18μηνο δεν ξεκιναει στον καθενα απο την ημερα που εκανε το συνβολαιο ????????

Βεβαίως, και αυτό που θέλει να σου πει είναι ότι εάν βγήκε η προσφορά πριν από ένα χρόνο, ο πρώτος, που θα την πήρε την ίδια μέρα, πρέπει να έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο Ιούνιο.

καλη χρονια σε ολους και χρονια πολλα
ειμαι συνδρομητης στο d/p economy με προσφορα τα αθλητικα καναλια (συνολικα πληρωνω και για τις δυο υπηρεσιες 39,90- ειχα παλια το value pack και οταν καταργηθηκε μου εδωσαν για τρια χρονια τα αθλητικα στην τιμη του value pack που πληρωνα ).
ειχα ενεργοποιησει με 5 ευρω τα σινεμα καναλια που εληξε στις 31/12/2012. Ωστοσο ενω τα νοβασινεμα 2, 3, και 4 σταματησαν το νοβασινεμα 1 παιζει κανονικα.:)

τι λετε να εγινε ? μηπως λογω εορτων το αφησαν ξεκλειδωτο?

ναι και στον λογαριασμο της νοβα που ειχαν γραψει μου ανοιξαν το νοβασινεμα 1 μεχρι 31/12/2012. Ωστοσο σημερα δουλευει κανονικα.
θυμαμαι κατι αντιστοιχο ειχαν κανει και περυσι και το ειχαν κρατησει ανοικτο για τις γιορτες και νομιζω δεν ειμαι σιγουρος μεχρι περιπου 8/1. Λετε να παιζει κατι τετοιο ή κατι καλυτερο (μονιμα ανοικτο το νοβασινεμα 1 για αυτους που εχουν το σπορ πακετο !!!!λεμε τωρα)

καλη χρονια σε ολους και χρονια πολλα
ειμαι συνδρομητης στο d/p economy με προσφορα τα αθλητικα καναλια (συνολικα πληρωνω και για τις δυο υπηρεσιες 39,90- ειχα παλια το value pack και οταν καταργηθηκε μου εδωσαν για τρια χρονια τα αθλητικα στην τιμη του value pack που πληρωνα ).
ειχα ενεργοποιησει με 5 ευρω τα σινεμα καναλια που εληξε στις 31/12/2012. Ωστοσο ενω τα νοβασινεμα 2, 3, και 4 σταματησαν το νοβασινεμα 1 παιζει κανονικα.:)

τι λετε να εγινε ? μηπως λογω εορτων το αφησαν ξεκλειδωτο?

Αυτήν την απορία έχω και εγώ καθώς (είχα το value pack με την διάφορα ότι έχω το cinema με 5 ευρώ έξτρα)

Βλέπω ακόμα το novasport 1 και novasport high definition .

Λέτε να το αφήσουν;

περιεργως παιζει ακομα το σπορτ1 αλλα δεν τρεφω ψευδαισθησεις!