με πηραν προχθες και μου ειπαν 45 φουλ,40 σπορτς.
για hd δεν μιλησαμε.
εννοηται πως τους ειπα ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..!
Δημήτρη σου είπαν και για γάμο να ψάξω για κουμπάρο η δεν έγινε λόγος καθόλου;
για hd δεν μιλησαμε.
για hd δεν μιλησαμε.
Η τρέχουσα τηλεφωνική προσφορά πάντως (για παλιούς που έχουν διακόψει) είναι 45 E το Full Pack + 5 E τα HD, με 12μηνη δέσμευση...
Σε όσους έχουν και Forthnet ισχύει το -20%; Διότι για όλους εμάς, οι τιμές αυτές ισχύουν έτσι και αλλιώς λόγο της έκπτωσης.
Σε όσους έχουν και Forthnet ισχύει το -20%; Διότι για όλους εμάς, οι τιμές αυτές ισχύουν έτσι και αλλιώς λόγο της έκπτωσης.
έχω το πακέτο Double-play-ecAonomy και sports pack με 20 % εκπτωση,αν αναβαθμισω την υπηρεσια σε full pack θα υσχιει η εκπτωση?
οχι-καμια σχεση.Είχα Nova από εποχής αναλογικού και έχω και Forthnet. Έστω ότι παίρνω τηλέφωνο να τους πω να μου προσφέρουν το Full με 45 όπως λέτε. Τα 45 θα γίνουν 36 λόγο του -20% ή θα παραμείνει 45 με την δικαιολογία ότι είναι ήδη προσφορά, συνεπώς προσφορά πάνω σε προσφορά δεν ισχύει.
Εχω διακόψει 3μήνες περίπου τη Νόβα και έβαλα ΟΤΕ.Πριν λίγο με πήραν τηλέφωνο και μου πρότειναν 12μηνη δέσμευση με 45 ευρώ/μήνα για το full pack και δωρεάν τα HD.
Τους είπα να το σκεφτώ μέχρι τη Δευτέρα και θα με ξαναπάρουν πάλι.
και οπος βλεπεις τους κρατανε με αυτη τι τιμη που τους εκανε......βλέπω πάντως υπάρχει διάθεση για να ρίξουν την τιμή. Κατι κάνουν για να κρατήσουν τους παλιούς.
Σε αυτούς τους συνδρομητές που είχε δώσει πέρσι τη προσφορά Full Pack 30.90 ευρώ/το μήνα , δεν πιστεύω να θέλουν να τους κρατήσουν για ακόμη ένα χρόνο με τη παράλογη τιμή των 45 ευρώ!!!
Βαστάτε, μην ενδίδετε σε προσφορές, που δεν έχουν σχέση με τη σημερινή οικονομική πραγματικότητα της χώρας...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.