Προσφορά NOVA

με πηραν προχθες και μου ειπαν 45 φουλ,40 σπορτς.
για hd δεν μιλησαμε.
εννοηται πως τους ειπα ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..!

Δημήτρη σου είπαν και για γάμο να ψάξω για κουμπάρο η δεν έγινε λόγος καθόλου;

Τον Μάιο διέκοψα τη συνδρομή μου που είχα από τότε που είχε εμφανιστεί η ΝΟΒΑ...είχα το πακέτο sports ή δεν ξέρω πως το λέγανε...έβλεπα μόνο τα κανάλια με τα αθλητικά και τα ελληνικά μεγκα αντενα κλπ...προς 53 ευρώ..

Τον Σεπτέμβριο με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να μου ξανασυνδέσουν τα αθλητικά και δώρο τον δέκτη....δεν θυμάμαι ποιον...προς 35 ευρώ πρπ...

η απάντησή μου ήταν, ότι δεν θέλω κανέναν δέκτη με παντρεμένη κάρτα...θα σκεφτόμουν υπό τις παρούσες συνθήκες να ξανασυνδέσω το πακέτο που είχα με κόστος 25...βαριά 30 ευρώ...και μείναμε εκεί...

αρχές Οκτωβρίου με πήραν τηλέφωνο ξανά και μου είπαν επανασύνδεση με 29,90 και δέσμευση για ένα χρόνο...που τελικά αποδέχτηκα...καλά θεώρησα ότι ήταν απο 53 περυσι 30 φέτος....του χρόνου αν δεν το πάνε 20 με 25....γιόκ...το πρόβλημα βέβαια είναι οτι κάθε Σάββατο ή Κυριακή που διαθέτω λίγο χρόνο να δω κάτι, η κάρτα δεν ξεκλειδώνει με τπτ...αναγκάζομαι να τους καλώ στο τηλέφωνο με αναμονή τουλάχιστον 15 λεπτά...και μάλλον τα υπόλοιπα θα τα πληρώσω στα τηλέφωνα...όταν και έτσι μπορεί να γινει κάτι γιατι την περασμένη Κυριακή δεν ξεκλείδωνε ούτε με σηματα απο το τηλέφωνο και ανγκάστηκα να παω την κάρτα βολτα σε καποιον αντιπρόσωπό τους στην περιοχή μου ο οποίος μου την ξεκλείδωσε...

με πηραν προχθες και μου ειπαν 45 φουλ,40 σπορτς.
για hd δεν μιλησαμε.
εννοηται πως τους ειπα ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..!

Η τρέχουσα τηλεφωνική προσφορά πάντως (για παλιούς που έχουν διακόψει) είναι 45 E το Full Pack + 5 E τα HD, με 12μηνη δέσμευση...

Σε όσους έχουν και Forthnet ισχύει το -20%; Διότι για όλους εμάς, οι τιμές αυτές ισχύουν έτσι και αλλιώς λόγο της έκπτωσης.

οχι-δεν μου ανεφεραν τιποτε σχετικα με δικο τους δεκτη και παντρεμα.

Σε όσους έχουν και Forthnet ισχύει το -20%; Διότι για όλους εμάς, οι τιμές αυτές ισχύουν έτσι και αλλιώς λόγο της έκπτωσης.

ναι-ειναι ενα ταληρο λιγοτερο απο το πακετο του -20%.
και παλι ομως πολλα..

έχω το πακέτο Double-play-ecAonomy και sports pack με 20 % εκπτωση,αν αναβαθμισω την υπηρεσια σε full pack θα υσχιει η εκπτωση?

έχω το πακέτο Double-play-ecAonomy και sports pack με 20 % εκπτωση,αν αναβαθμισω την υπηρεσια σε full pack θα υσχιει η εκπτωση?

ναι βεβαια-απο την στιγμη που εχεις και τις 2 υπηρεσιες,το -20% ισχυει κανονικα.
συνολο ποσου οποιων πακετων επιθυμεις απο nova-forthnet,μειον 20%.
δεν θυμαμαι εαν μπορεις να υποβαθμισεις το nova ενω δεν εχεις κλεισει χρονο.νομιζω ομως οτι γινεται.

Να το πω λίγο καλύτερα τι εννοώ...

Είχα Nova από εποχής αναλογικού και έχω και Forthnet. Έστω ότι παίρνω τηλέφωνο να τους πω να μου προσφέρουν το Full με 45€ όπως λέτε. Τα 45€ θα γίνουν 36€ λόγο του -20% ή θα παραμείνει 45€ με την δικαιολογία ότι είναι ήδη προσφορά, συνεπώς προσφορά πάνω σε προσφορά δεν ισχύει.

Είχα Nova από εποχής αναλογικού και έχω και Forthnet. Έστω ότι παίρνω τηλέφωνο να τους πω να μου προσφέρουν το Full με 45 όπως λέτε. Τα 45 θα γίνουν 36 λόγο του -20% ή θα παραμείνει 45 με την δικαιολογία ότι είναι ήδη προσφορά, συνεπώς προσφορά πάνω σε προσφορά δεν ισχύει.
οχι-καμια σχεση.
το 45 ευρω ειναι ηδη προσφορα και δεν συμπεριλαμβανεται στο -20%.
δηλαδη επιλεγεις ή το μειον 20 ή την μεμονομενη προσφορα(εαν σου γινει βεβαια).
εγω δηλαδη που ειχα μεχρι και πριν ενα μηνα μιση τιμη του φουλπακ,ειχα και στην forthnet(και εχω ακομα)25 ευρω αστικα/υπερατικα,απεριοριστο.
ασχετο το ενα με το αλλο.2 διαφορετικες προσφορες,που βεβαια δεν μπορουν να μπουν στο -20%,αφου ειναι ηδη προσφορες.

Last edited by a moderator:
Και εγώ τελικά από τα 41,25 προτίμησα τα 24,9 του economy μιας και τα +10 για το start pack (σύνολο 34,9 ) δεν πιστεύω ότι τα αξίζει. Για το ετήσιο κόστος των ελεύθερων της nova (10 x12 μήνες) αγοράζεις δορυφορικό δέκτη και moter και πιάνεις πολλά περισσότερα!

Εχω διακόψει 3μήνες περίπου τη Νόβα και έβαλα ΟΤΕ.Πριν λίγο με πήραν τηλέφωνο και μου πρότειναν 12μηνη δέσμευση με 45 ευρώ/μήνα για το full pack και δωρεάν τα HD.
Τους είπα να το σκεφτώ μέχρι τη Δευτέρα και θα με ξαναπάρουν πάλι.

45 ... Δεν είναι δώρο τότε τα HD αλλά η χρέωση τους είναι μέσα στην τιμή ...
Τελικά κάποιοι ελπίζαμε ότι θα δούμε στα 30 - 35 το φουλ πακ, αλλά τελικά δε θα μας κάνει τη χάρη η νοβα .

Εχω διακόψει 3μήνες περίπου τη Νόβα και έβαλα ΟΤΕ.Πριν λίγο με πήραν τηλέφωνο και μου πρότειναν 12μηνη δέσμευση με 45 ευρώ/μήνα για το full pack και δωρεάν τα HD.
Τους είπα να το σκεφτώ μέχρι τη Δευτέρα και θα με ξαναπάρουν πάλι.

Με παπα και με κουμπαρο ?

Τα HD θα τα εχεις και καλα για παντα, η για καποια περιοδο ?

Και πριν διακόψω με τον δέκτη τους ήμουν το τελευαίο διάστημα.Τα HD δωρεάν για ένα χρόνο μου είπαν.

Χθες με πήραν τηλ από Nova και μου είπαν να ανανεώσω (1 μήνα και 5 μέρες νωρίτερα πριν τελειώσει το συμβόλαιό μου !!!)
Με 45 το φουλ πακ. τους είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση με αυτά τα χρήματα.
Πιστεύω ότι πάνε να πιάσουν "κότσο" αυτούς που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους και να δε τα καταφέρουν , θα κάνουν καλύτερη τιμή για να μας κρατήσουν...

βλέπω πάντως υπάρχει διάθεση για να ρίξουν την τιμή. Κατι κάνουν για να κρατήσουν τους παλιούς.

βλέπω πάντως υπάρχει διάθεση για να ρίξουν την τιμή. Κατι κάνουν για να κρατήσουν τους παλιούς.
και οπος βλεπεις τους κρατανε με αυτη τι τιμη που τους εκανε......

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Σε αυτούς τους συνδρομητές που είχε δώσει πέρσι τη προσφορά Full Pack 30.90 ευρώ/το μήνα , δεν πιστεύω να θέλουν να τους κρατήσουν για ακόμη ένα χρόνο με τη παράλογη τιμή των 45 ευρώ!!!
Βαστάτε, μην ενδίδετε σε προσφορές, που δεν έχουν σχέση με τη σημερινή οικονομική πραγματικότητα της χώρας...-bye-

Last edited:
Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Σε αυτούς τους συνδρομητές που είχε δώσει πέρσι τη προσφορά Full Pack 30.90 ευρώ/το μήνα , δεν πιστεύω να θέλουν να τους κρατήσουν για ακόμη ένα χρόνο με τη παράλογη τιμή των 45 ευρώ!!!
Βαστάτε, μην ενδίδετε σε προσφορές, που δεν έχουν σχέση με τη σημερινή οικονομική πραγματικότητα της χώρας...-bye-

Σε ποιους την είχε δώσει? Σε αυτούς που διέκοψαν?