Επειδη τα σκαω που λες και εσυ , και επειδη εχω το πακετο με τα 53,90 ευρω που θεωρειται και ειναι προσφορα , σε ενημερωνω οτι καθε 13ο μηνα δεν με χρεωνει η nova κι ο λογος ειναι οτι πληρωνω μεσω πιστωτικης.Σε αντιθεση η forthnet με χρεωνει κανονικα.Καλησπέρα! Έκπτωση μέσω πάγιας εντολής έχουν όσοι τα "σκάνε" χωρίς να έχουν κάποια προσφορά.
Αυτό ξέρω εγώ.
Ισχύει ακόμα το τηλ. Για πόσο ακόμα μην με ρωτήσεις...![]()
Ok. Έχουμε δυο διαφορετικές περιπτώσεις.
1)Η δική μου. Που ρώτησα αν θα έχω κάποια έκπτωση με πάγια εντολή και έφαγα άκυρο.
2)Η δική σου...
Νova είναι αυτή....
Ok. Έχουμε δυο διαφορετικές περιπτώσεις.
1)Η δική μου. Που ρώτησα αν θα έχω κάποια έκπτωση με πάγια εντολή και έφαγα άκυρο.
2)Η δική σου...
Νova είναι αυτή....
Νομίζω ότι έχετε μπερδευτεί.Άλλο πάγια εντολή πληρωμής από τραπεζικό λογαριασμό και άλλο πάγια εντολή πληρωμής από πιστωτική.Δεν είναι το ίδιο.Ο 13ος μήνας δωρεάν ισχύει από την πληρωμή μέσω πιστωτικής(αν κι εμένα που είχα ρωτήσει μου είχαν πει ότι θα τον καταργήσουν).Η έκπτωση 4,5% ισχύει για πάγια εντολή τραπεζικού λογαριασμού για οποιοδήποτε πακέτο NOVA.Δεν ισχύει για Forthnet.
Και εγώ πληρώνω μέσω πιστωτικής κάρτας, την πλήρη συνδρομή, και δεν μου κάνουν καμία έκπτωση.
Από τα δύο παραπάνω και σε συνδιασμό με όσα θυμόμουν κι εγώ νομίζω πως μάλλον βγάλαμε ποιά είναι η πραγματικότητα.Έχουμε 2 περιπτώσεις:
1. Πληρωμή μηνιαίου λογαριασμού μέσω πάγιας εντολής σε τραπεζικό λογαριασμό
Στην περίπτωση αυτή και αν πληρώνεις σε κανονική τιμή (όχι σε προσφορά) έχεις έκπτωση 4,5%.
Αν έχεις κάποια προσφορά δεν έχεις καμμία έκπτωση...ίσως να έχεις την έκπτωση 4,5% σε τυχόν επιπλέον υπηρεσίες που έχεις προσθέσει (π.χ. υπηρεσία nova HD) αλλά στην περίπτωση αυτή η έκπτωση είναι μηδαμινής αξίας.
δεν είναι ακριβές αυτό που γράφεις. Αν πληρώνεις nova με πάγια εντολή σε τραπεζικό λογαριασμό, έχεις έκπτωση 4,5% ανεξάρτητα από το αν έχεις συνδυαστικό πακέτο με forthnet ή/και υπάρχει επιπλέον προσφορά πέρα από το 20% της συνδυαστικής. Ό,τι σου έρχεται στo λογαριασμό της nova, θα έχει έκπτωση 4.5%.
Επίσης, ισχύει ότι αν προπληρώσεις 12μηνη συνδρομή στη nova, έχεις το 13ο μήνα δωρεάν. Για πιστωτική δεν ξέρω τι ισχύει.
δεν είναι ακριβές αυτό που γράφεις. Αν πληρώνεις nova με πάγια εντολή σε τραπεζικό λογαριασμό, έχεις έκπτωση 4,5% ανεξάρτητα από το αν έχεις συνδυαστικό πακέτο με forthnet ή/και υπάρχει επιπλέον προσφορά πέρα από το 20% της συνδυαστικής. Ό,τι σου έρχεται στo λογαριασμό της nova, θα έχει έκπτωση 4.5%.
Επίσης, ισχύει ότι αν προπληρώσεις 12μηνη συνδρομή στη nova, έχεις το 13ο μήνα δωρεάν. Για πιστωτική δεν ξέρω τι ισχύει.
Και τι πειράζει αν κλείσουν;
Αν το δούμε από αυτή την πλευρά, να στηρίξουμε τότε όλες τις εταιρίες που δεν πάνε καλά. Πόσες είναι στο άρθρο 99;
(Δεν νομίζω ότι αυτό πρέπει να είναι το κριτήριο του καταναλωτή. Αν μια εταιρία δεν μπορεί να σταθεί στον ανταγωνισμό, θα κλείσει...)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.