Προσφορά NOVA

Εμένα μου έχουν πει ότι είναι δωρεάν ο 13ος μήνας γενικά(όχι μόνο σε προσφορές), αν πληρώνεις με πάγια εντολή.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Καλησπέρα! Έκπτωση μέσω πάγιας εντολής έχουν όσοι τα "σκάνε" χωρίς να έχουν κάποια προσφορά.
Αυτό ξέρω εγώ.
Ισχύει ακόμα το τηλ. Για πόσο ακόμα μην με ρωτήσεις... :p
Επειδη τα σκαω που λες και εσυ , και επειδη εχω το πακετο με τα 53,90 ευρω που θεωρειται και ειναι προσφορα , σε ενημερωνω οτι καθε 13ο μηνα δεν με χρεωνει η nova κι ο λογος ειναι οτι πληρωνω μεσω πιστωτικης.Σε αντιθεση η forthnet με χρεωνει κανονικα.

Ok. Έχουμε δυο διαφορετικές περιπτώσεις.
1)Η δική μου. Που ρώτησα αν θα έχω κάποια έκπτωση με πάγια εντολή και έφαγα άκυρο.
2)Η δική σου...
Νova είναι αυτή....

1)Η δική μου. Που ρώτησα αν θα έχω κάποια έκπτωση με πάγια εντολή και έφαγα άκυρο.
2)Η δική σου...
Νova είναι αυτή....

Δεν είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις αφού όλοι όσοι έχουν από καιρό πάγια εντολή, όπως και εγώ, γνωρίζουν ότι ο 13ος λογαριασμός δεν εκδίδεται.

Πριν από 2 μήνες περίπου, όταν διαπραγματευόμουν τη νέα περίοδο, μου είπε αυτός που μιλούσα ότι η Νόβα θα καταργήσει την έκπτωση αυτή. Ίσως, λοιπόν, η αρχή να έγινε από την τελευταία προσφορά των 29,90 ευρώ.

Νομίζω ότι έχετε μπερδευτεί.Άλλο πάγια εντολή πληρωμής από τραπεζικό λογαριασμό και άλλο πάγια εντολή πληρωμής από πιστωτική.Δεν είναι το ίδιο.Ο 13ος μήνας δωρεάν ισχύει από την πληρωμή μέσω πιστωτικής(αν κι εμένα που είχα ρωτήσει μου είχαν πει ότι θα τον καταργήσουν).Η έκπτωση 4,5% ισχύει για πάγια εντολή τραπεζικού λογαριασμού για οποιοδήποτε πακέτο NOVA.Δεν ισχύει για Forthnet.

2)Η δική σου...
Νova είναι αυτή....

Και εγώ πληρώνω μέσω πιστωτικής κάρτας, την πλήρη συνδρομή, και δεν μου κάνουν καμία έκπτωση.

Νομίζω ότι έχετε μπερδευτεί.Άλλο πάγια εντολή πληρωμής από τραπεζικό λογαριασμό και άλλο πάγια εντολή πληρωμής από πιστωτική.Δεν είναι το ίδιο.Ο 13ος μήνας δωρεάν ισχύει από την πληρωμή μέσω πιστωτικής(αν κι εμένα που είχα ρωτήσει μου είχαν πει ότι θα τον καταργήσουν).Η έκπτωση 4,5% ισχύει για πάγια εντολή τραπεζικού λογαριασμού για οποιοδήποτε πακέτο NOVA.Δεν ισχύει για Forthnet.

Και εγώ πληρώνω μέσω πιστωτικής κάρτας, την πλήρη συνδρομή, και δεν μου κάνουν καμία έκπτωση.

Από τα δύο παραπάνω και σε συνδιασμό με όσα θυμόμουν κι εγώ νομίζω πως μάλλον βγάλαμε ποιά είναι η πραγματικότητα.Έχουμε 2 περιπτώσεις:

1. Πληρωμή μηνιαίου λογαριασμού μέσω πάγιας εντολής σε τραπεζικό λογαριασμό

Στην περίπτωση αυτή και αν πληρώνεις σε κανονική τιμή (όχι σε προσφορά) έχεις έκπτωση 4,5%.
Αν έχεις κάποια προσφορά δεν έχεις καμμία έκπτωση...ίσως να έχεις την έκπτωση 4,5% σε τυχόν επιπλέον υπηρεσίες που έχεις προσθέσει (π.χ. υπηρεσία nova HD) αλλά στην περίπτωση αυτή η έκπτωση είναι μηδαμινής αξίας.

2. Πληρωμή μηνιαίου λογαριασμού μέσω πάγιας εντολής σε πιστωτική κάρτα

Εδώ μάλλον σε κάθε περίπτωση έχεις δωρεάν το 13ο μήνα (ανεξάρτητα αν έχεις προσφορά ή όχι)
Έκπτωση στη μηνιαία συνδρομή δεν έχεις καμμία. Πληρώνεις κανονικά το ποσό που θα πλήρωνες και χωρίς πάγια εντολή σε πιστωτική κάρτα.
Πιθανόν όμως να μην ισχύει πλέον η προσφορά του δωρεάν 13ου μήνα.Είχα διαβάσει ξανά και παλαιότερα στο φορουμ μας ότι θα καταργούσαν την προσφορά του δωρεάν 13ου μήνα.

Στην επόμενη επικοινωνία που θα έχω (στο 2106602000 μην πληρώνουμε και νταβατζιλίκι για τη μισή ώρα που θα περιμένουμε στην αναμονή...πάει πολύ!!) θα το ρωτήσω για την πιστωτική αφού αν ισχύει ο δωρεάν 13ος μήνας στην περίπτωση μου συμφέρει χωρίς συζήτηση σε σχέση με την πάγια εντολή σε λογαριασμό.

Μην νομιζεις οτι ειναι κερδιζεις τρελλα λεφτα.. Στην περιπτωση μου που εχω το sports pack + τα HDμε χρεωνει 38 ευρω το μηνα.Αρα αν επιμερισεις το 38 /12 μηνες θα δεις οτι ειναι 3.1 ευρω ανα μηνα.

Από τα δύο παραπάνω και σε συνδιασμό με όσα θυμόμουν κι εγώ νομίζω πως μάλλον βγάλαμε ποιά είναι η πραγματικότητα.Έχουμε 2 περιπτώσεις:

1. Πληρωμή μηνιαίου λογαριασμού μέσω πάγιας εντολής σε τραπεζικό λογαριασμό

Στην περίπτωση αυτή και αν πληρώνεις σε κανονική τιμή (όχι σε προσφορά) έχεις έκπτωση 4,5%.
Αν έχεις κάποια προσφορά δεν έχεις καμμία έκπτωση...ίσως να έχεις την έκπτωση 4,5% σε τυχόν επιπλέον υπηρεσίες που έχεις προσθέσει (π.χ. υπηρεσία nova HD) αλλά στην περίπτωση αυτή η έκπτωση είναι μηδαμινής αξίας.

δεν είναι ακριβές αυτό που γράφεις. Αν πληρώνεις nova με πάγια εντολή σε τραπεζικό λογαριασμό, έχεις έκπτωση 4,5% ανεξάρτητα από το αν έχεις συνδυαστικό πακέτο με forthnet ή/και υπάρχει επιπλέον προσφορά πέρα από το 20% της συνδυαστικής. Ό,τι σου έρχεται στo λογαριασμό της nova, θα έχει έκπτωση 4.5%.

Επίσης, ισχύει ότι αν προπληρώσεις 12μηνη συνδρομή στη nova, έχεις το 13ο μήνα δωρεάν. Για πιστωτική δεν ξέρω τι ισχύει.

δεν είναι ακριβές αυτό που γράφεις. Αν πληρώνεις nova με πάγια εντολή σε τραπεζικό λογαριασμό, έχεις έκπτωση 4,5% ανεξάρτητα από το αν έχεις συνδυαστικό πακέτο με forthnet ή/και υπάρχει επιπλέον προσφορά πέρα από το 20% της συνδυαστικής. Ό,τι σου έρχεται στo λογαριασμό της nova, θα έχει έκπτωση 4.5%.

Επίσης, ισχύει ότι αν προπληρώσεις 12μηνη συνδρομή στη nova, έχεις το 13ο μήνα δωρεάν. Για πιστωτική δεν ξέρω τι ισχύει.

ισχυει οτι λεει ο φιλος

καλησπερα,

υπαρχει περιπτωση να βγει καμια καλη προσφορα λογω των εκπτωσεων ή να προχωρησω για νεο 12μηνο συμβολαιο?

το θελει ο πατερας μου - που εληξε η προσφορα που ειχε για ενα χρονο με περιπου 35 ευρω τπν μηνα για το sport pack - αποκλειστικα και μονο για το ποδοσφαιρο...

Φίλε x_man και φίλε sakels,

Αν σας είναι εύκολο ξαναδιαβάστε το post μου #1218 σε αυτό το νήμα (καθώς και το #1228 όπου λέω για τις περιπτώσεις)
Πάμε παλι περιληπτικά (λεπτομερώς τα λέω στο #1218)
Έχω "προσφορά" το cinema pack στα 29.90 ευρώ/μήνα και 4,99 ευρώ/μήνα η "υπηρεσία HD".
Συνολικά λοιπόν,πριν βάλω την πάγια εντολή με χρέωναν ως εξής:

Cinema pack : 29,90
υπηρεσία Nova HD: 4,99
Σύνολο: 34,89 ευρώ.

Στη συνέχεια ενεργοποίησα πάγια εντολή πληρωμής του μηνιαίου λογαριασμού της nova σε τραπεζικό λογαριασμό.

Στον πρώτο λογαρισμό που πληρώθηκε μέσω πάγιας εντολής σε τραπεζικό λογαριασμό,βλέπω τις εξής χρεώσεις:

Cinema pack : 29,90
υπηρεσία Nova HD: 4,78
Σύνολο: 34,68 ευρώ.

Δηλαδή στη βασική υπηρεσία δεν μου έκαναν καμμία απολύτως έκπτωση.
Μου έκαναν έκπτωση 4,5% επί των 4,99 ευρώ της υπηρεσίας HD (τους σχετικούς υπολογισμούς τους έχω γράψει στο post #1218)
Συνολικά το όφελος μηδαμινό : 34,89 - 34,68 = 0,21 ευρώ.

Κουλό θα μου πείτε?? Συμφωνώ απόλυτα..κι όμως έτσι είναι!

Γι αυτό το λόγο φίλοι μου διέκρινα έτσι τις περιπτώσεις στο post #1228.

Επομένως αυτό που αναφέρεις φίλε x_man ,

τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση αποδεδειγμένα (με βάση τους λογαρισμούς και τις χρεώσεις που ήδη μου έγιναν δηλαδή) δεν ισχύει.

Ότι άλλη γνώμη-πληροφορία υπάρχει την κουβεντιάζουμε!

Last edited:

Θα σου πρότεινα να τους ρωτήσεις στο τηλ. κέντρο ή να ρωτήσεις ένα forthnet shop στη γειτονιά σου και πες μας αν θες τι σου είπαν.

Υπάρχει και το σενάριο να έχει γίνει λάθος.

Σε εμένα πάντως (συνδυαστικo sports pack+forthnet), κανουν κανονικά 4.5% έκπτωση στο λογαριασμό της nova.

το συμβολαιο μου ληγει τον Αυγουστο εχω συνδιαστικο με forthnet και πληρωνω 59,44 full pack + multiview θελω πλεον κατι καλυτερο ειδικα αν χασει το Αγγλικο θα μεινω μονο με τον τιμιο ΟΤΕ ειναι πανακριβη πλεον ας το παρουν χαμπαρι γιατι αλλιως θα κλεισουν

Αν το δούμε από αυτή την πλευρά, να στηρίξουμε τότε όλες τις εταιρίες που δεν πάνε καλά. Πόσες είναι στο άρθρο 99;
(Δεν νομίζω ότι αυτό πρέπει να είναι το κριτήριο του καταναλωτή. Αν μια εταιρία δεν μπορεί να σταθεί στον ανταγωνισμό, θα κλείσει...)

Αν το δούμε από αυτή την πλευρά, να στηρίξουμε τότε όλες τις εταιρίες που δεν πάνε καλά. Πόσες είναι στο άρθρο 99;
(Δεν νομίζω ότι αυτό πρέπει να είναι το κριτήριο του καταναλωτή. Αν μια εταιρία δεν μπορεί να σταθεί στον ανταγωνισμό, θα κλείσει...)

ε καλα τωρα.οτι ειναι δηλαδη ακριβο για τα κυβικα μας να κλεισει?
προσωπικη αποψη και ευχη,ειναι να μην κλεισει και αν μπορει να εχει συνδρομητες σε αυτην την υψηλη τιμολογιακη πολιτικη,
ας μεινει ως "συνδρομητικη για λιγους.." και ας μην συμπεριλαμβανομαι σε αυτους..