Προσφορά NOVA

Είναι αυτονόητο ότι περιλαμβάνονται απεριόριστα σταθερά-υπεραστικά,καθώς και αστική χρέωση στις κλήσεις προς κινητά.Για να λέει ο φίλος για 3play,αυτές είναι οι παροχές για την τηλεφωνία.Αν του πρόσφεραν 720 λεπτά προς κινητά,θα το ανέφερε.Σε κάθε περίπτωση,η προσφορά είναι πάρα πολύ καλή.Και θα ήταν σούπερ αν του πρόσφεραν όλα τα novasports+novacinema1.Πάντως,το δωρεάν HD για πάντα ίσως προμηνύει κάτι(για πρώτη φορά στα δικά μου μάτια).

Αγαπητοί φίλοι-μέλη εδώ και 5 χρόνια είμαι -ευχαριστημένος- συνδρομητής forthnet double play, ενώ από το Μάρτιο 2012 έχω συνδυάσει και το sports pack (προνόμιο στα 53.90 ευρώ). Δεδομένου πως το Σεπτέμβριο λήγει η 18μηνη δέσμευσή μου προς την εταιρεία, αλλά και του ότι επιθυμώ να παραμείνω συνδρομητής και στο sports pack, ποιά "τακτική" πιστεύετε πως πρέπει να ακολουθήσω ??? Να τους "ενοχλήσω" εγώ πρώτος τηλεφωνόντας τους ζητώντας προσφορά ή να αφήσω να το κάνουν -αν το κάνουν- αυτοί πρώτοι σε 2 μήνες ?? Διιάβασα επίσης για την προσφορά των 39.90 ευρώ. Ισχύει για μένα ?? Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

@CASPER: Η καλύτερη επιλογή για σένα είναι να γυρίσεις σε απλό triple play (με start pack δηλαδή) στα 29,90 και να συνδυάσεις με αυτό το sport pack των ομάδων στα 150 ευρώ. Έτσι θα σου βγει 42,50 το μήνα, απλώς τα 150 θα τα σκάσεις προκαταβολικά. Το 39,90 δεν είναι για σένα, ήταν προσφορά για νέους που έληξε σήμερα (αν και ίσως πάρει λίγες μέρες παράταση ακόμα).

edit: Φυσικά αν διακόψεις και μείνεις εκτός υπηρεσιών κάποιο καιρό μπορεί να πάρεις καλύτερη προσφορά, μπορεί όμως και όχι. Δεν είναι βέβαιο πότε και τι προσφορά θα σου γίνει.

Last edited:
Αγαπητοί φίλοι-μέλη εδώ και 5 χρόνια είμαι -ευχαριστημένος- συνδρομητής forthnet double play, ενώ από το Μάρτιο 2012 έχω συνδυάσει και το sports pack (προνόμιο στα 53.90 ευρώ). Δεδομένου πως το Σεπτέμβριο λήγει η 18μηνη δέσμευσή μου προς την εταιρεία, αλλά και του ότι επιθυμώ να παραμείνω συνδρομητής και στο sports pack, ποιά "τακτική" πιστεύετε πως πρέπει να ακολουθήσω ??? Να τους "ενοχλήσω" εγώ πρώτος τηλεφωνόντας τους ζητώντας προσφορά ή να αφήσω να το κάνουν -αν το κάνουν- αυτοί πρώτοι σε 2 μήνες ?? Διιάβασα επίσης για την προσφορά των 39.90 ευρώ. Ισχύει για μένα ?? Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Δε χάνεις τίποτα να τους ζητήσεις προσφορά,αλλά η συγκεκριμένη με τα 39,90 έληξε.Αυτό που μπορείς να τους ζητήσεις είναι η μετατροπή του συνδυαστικού σου προγράμματος σε 3play,δε θα σου ζητήσουν να πληρώσεις ποινή.Αφού το κάνεις,μπορείς να πάρεις το πακέτο novasports από τις ομάδες με προπληρωμή 149 ευρώ για ένα χρόνο.Βγαίνει μέσος όρος 12,41 ευρώ το μήνα,δηλαδή σύνολο 42,30 περίπου ευρώ το μήνα και με αστική χρέωση για κλήσεις προς κινητά που δεν έχεις τώρα.Είναι καλύτερο από τα 53,90 που πληρώνεις τώρα.

EDIT:sorry,με πρόλαβε ο malakudi.

Ουσιαστικά αυτό που δεν αναφερόταν στο site της forthnet ,ήταν η δυνατότητα να προσθέσεις sport pack ή cinema pack με +10 ευρώ.

Παιδιά αστικά+υπεραστικά+internet+720 προς κινητά εννοούνται γιαυτό δεν το έγραψα μόλις κάνω την εγκατάσταση θα σας πω και εντυπώσεις καθώς και τι ακριβώς μου έδωσαν (γιατί ποτέ δεν ξέρεις, αν και την ώρα της ηχογράφησης το ξεκαθάρισε η κοπέλα). Πάντως αν με 39 παίρνεις όλα αυτά για πάντα έχουμε game over.

@ malacudi - hdanca : Σας ευχαριστώ για τις άμεσες και σαφείς απαντήσεις σας.

Και κάτι ακόμη, τελευταίο. Επιλέγοντας απλό 3play(29,90) + sport pack ομάδων(149 προπληρωμένα) ουσιαστικά η χρέωσή σου είναι 42,32 ευρώ/μήνα(αντί 39,90 που όμως δεν δικαιούμαι ή 54,90 που δικαιούμαι μέσω τιμοκαταλόγου). Τί γίνεται όμως με τα hd κανάλια-ισχύουν οι 6 δωρεάν μήνες ή 12 με πιστωτική αντίστοιχα ?? Οι 3 δωρεάν adult ??
Έχω τη δυνατότητα να αναβαθμισθώ με τον PVR-865 με 49 ευρώ ?? Κατά πάσα πιθανότητα, φαντάζομαι πως όχι. Πάντως η πρότασή σας με καλύπτει -σχεδόν απόλυτα- και μάλλον είναι αυτή που τελικά θα επιλέξω.

είμαι υφιστάμενος συνδρομιτής τα τελευταία 4 χρόνια (forthnet dp eco + nova full pack ) τον τελευταία μήνα τους είχα ζητήσει τηλεφωνικά δύο φορές να μου δωσουνε την προσφορά στα 39.90 και έκαστη φορά αρνηθήκανε, ώσπου χθές τους πήρα αποφασισμένος και ζήτησα διακοπή της nova και μάλιστα τους τόνισα οτι φέυγω προς ΟΤΕ και στο τηλέφωνο, επειδή δεν μου δίνανε την προσφορά.

Σήμερα πρωί πρωί με πηρε ένας υπάλληλος και μου πρόσφερε το απλό 3play + 720' προς κινητά + novasport στα 39.90 ( + HD μιας και πληρώνω με πιστωτική ) νομίζω οτι η προσφορά ήτανε πολύ καλή και βγήκα κερδισμένος, δοκιμάστε το και όσοι .....δεν φύγατε ήδη για άλλες πολιτείες.

@ malacudi - hdanca : Σας ευχαριστώ για τις άμεσες και σαφείς απαντήσεις σας.

Και κάτι ακόμη, τελευταίο. Επιλέγοντας απλό 3play(29,90) + sport pack ομάδων(149 προπληρωμένα) ουσιαστικά η χρέωσή σου είναι 42,32 ευρώ/μήνα(αντί 39,90 που όμως δεν δικαιούμαι ή 54,90 που δικαιούμαι μέσω τιμοκαταλόγου). Τί γίνεται όμως με τα hd κανάλια-ισχύουν οι 6 δωρεάν μήνες ή 12 με πιστωτική αντίστοιχα ?? Οι 3 δωρεάν adult ??
Έχω τη δυνατότητα να αναβαθμισθώ με τον PVR-865 με 49 ευρώ ?? Κατά πάσα πιθανότητα, φαντάζομαι πως όχι. Πάντως η πρότασή σας με καλύπτει -σχεδόν απόλυτα- και μάλλον είναι αυτή που τελικά θα επιλέξω.
Για τα HD κανάλια θα πρέπει να ρωτήσεις τη Forthnet τι θα ισχύσει για τη συγκεκριμένη περίπτωση,όπως επίσης και για τον 865.Αν έπαιρνες το πακέτο απευθείας από τη Forthnet,σίγουρα θα έπαιρνες και τις συγκεκριμένες παροχές.Ρώτησέ τους όμως,πιθανώς να τα δικαιούσαι και τώρα.

Παιδιά αστικά+υπεραστικά+internet+720 προς κινητά εννοούνται γιαυτό δεν το έγραψα μόλις κάνω την εγκατάσταση θα σας πω και εντυπώσεις καθώς και τι ακριβώς μου έδωσαν (γιατί ποτέ δεν ξέρεις, αν και την ώρα της ηχογράφησης το ξεκαθάρισε η κοπέλα). Πάντως αν με 39 παίρνεις όλα αυτά για πάντα έχουμε game over.

Τότε η προσφορά είναι ακόμα καλύτερη και από αυτή που έληξε χτες.Βέβαια,αν ίσχυε ο ανάποδος συνδυασμός καναλιών,δηλ. όλα τα novasports+novacinema 1,τότε θα μιλούσαμε για την καλύτερη που έγινε ποτέ.Και με HD για πάντα?Μιλάμε υπερσούπερ!Απλώς, καλό είναι να τα ξεκαθαρίσεις με τη Forthnet,ότι όλα είναι όπως τα περιέγραψες(και τιμή 39,90 και όχι 39,σωστά?)

Last edited by a moderator:
sorry αλλα εχω χασει επεισοδια..
δηλαδη τους παιρνεις τηλεφωνο,ή πας απο καταστημα forthnet,και τους λες θελω το παραπανω πακετο?
ισχυει για ολους..?

Η προσφορά στο φίλο έγινε τηλεφωνικά,δεν μπορεί να τη ζητήσει οποιοσδήποτε από κατάστημα.

οκ-thx..

Παιδιά με πήραν τηλέφωνο και μου έδωσαν το 3play+όλα τα nova cinemas + novasport 1 + δωρεάν εγκατάσταση + δωρεάν hd με 39 για πάντα, πριν είχα doubleplay + επίγεια, βέβαια δεν ξέρω αν έχει σημασία που έχω σύνδεση εδώ και πέντε χρόνια στο τηλέφωνο + το επίγειο αλλά είναι τρελή η προσφορά και φυσικά δέχτηκα. Τι λέτε δεν είναι καλή προσφορά;

πολυ καλη προσφορα..

Παιδιά με πήραν τηλέφωνο και μου έδωσαν το 3play+όλα τα nova cinemas + novasport 1 + δωρεάν εγκατάσταση + δωρεάν hd με 39 για πάντα, πριν είχα doubleplay + επίγεια, βέβαια δεν ξέρω αν έχει σημασία που έχω σύνδεση εδώ και πέντε χρόνια στο τηλέφωνο + το επίγειο αλλά είναι τρελή η προσφορά και φυσικά δέχτηκα. Τι λέτε δεν είναι καλή προσφορά;
πως πηρες μαζι και τα cinema και το supersport?

σημερα ενα χρονο μετα τη διακοπη επεσε τηλεφωνο μαλλον απο συνεργατη της νοβα
για ενα χρονο σταρτ+σπορτ η σταρτ+σινεμα με 29.90 και δωρεαν τα ηδ (12μηνο και αυτο)
ρωτησα για φουλ-το γνωστο 45νταρι
με 10ευρω περ.τελος επανασυνδεσης
δεν ειναι και ασχημη προταση αλλα θα προτιμησω το πακετο για φιλαθλους σε κανα μηνα