Προσφορά NOVA

Οι προσφορές γίνονται φίλε μου λίγες μέρες πριν λήξει το συμβόλαιο! Και βλέπουν πότε λήγει αμεσως δεν μπορείς να τους κοροιδέψεις! τι <<παίζει ρόλο>> λες;!

Εγω παλια ειχα μονο το full pack της Nova, χωρις Forthnet με εκπτωση 50% και με ειχαν παρει τηλεφωνο για προσφορα αρκετο καιρο πριν ληξει το ετησιο συμβολαιο, αλλα ηταν απο διαφημιστικη. Για αυτο ρωτησα αν τον καλεσαν με αποκρυψη. Επιπλεον απο τη Forthnet(2119500...) με πηραν δυο μηνες πριν....αρκετα νωρις δηλαδη. Τελος, οταν βγαινει καινουργια προσφορα στην οποια πονταρουν πολυ... σε παιρνουν τηλεφωνο και ας εχεις συμβολαιο και εχω ακουσει οτι μπορει αυτες τις μερες να επαναφερουν την προσφορα με τα 39,90 ή καποια παρομοια. Οποτε, παροτι ακολουθει μια συγκεκριμενη τακτικη η εταιρεια, τιποτα δεν ειναι στανταρ με τα συμβολαια...

καλημέρα,
για εμας που έχουμε την καλοκαιρινη προσφορα του cinema pack ολα μεσα στα 40 ευρω υπαρχει πιθανοτητα να παρουμε και το sport με αλλα 10 ?
συνολο 50 τα παντα ολα? και τα κινητα τα 700 λεπτα , και τα σταθερα και το cinema .... ε ?
ξερω δεν υπαρχει αγιος βασιλης ουτε ειναι χριστουγεννα

Μου έγινε σήμερα μετα απο τηλεφώνημα που έκανα η εξής προσφορα...
Είμαι ήδη κάτοχος double play economy 24.99 ευρώ αστικά υπεραστικά απεριόριστα 24 mb και κάποια λεπτά προς κινητα(δεν θυμάμαι πόσο)
Λοιπόν η προσφορα ειναι : αστικά υπεραστικά απεριόριστα 12 ώρες το μήνα κινητά και sports pack με hd δωρεαν για δυο μηνες με 39.90 το μήνα .η προσφορα θα συνεχίσει να ισχύει και μετα το πέρας του 1 χρόνου αν θέλω...
Αποκωδικοποιητης 831 με 49 ευρώ ή 865 με 149 ευρω
Τι λέτε ?

Τελικά σήμερα ολοκλήρωσα την συμφωνία και εχω επιπλέον 12 μήνες hd και 3 μήνες adult ...μια χαρά...

Φήμες…
Είμαι συνδρομητής της forthnet και μάλιστα από τους πρώτους στη Πάτρα και από τους πρώτους που είχα 3play με το start pakc. Κάθε φορά που η Nova έκανε προσφορά μου έλεγαν από το τηλεφωνικό κέντρο ότι η προσφορά δεν είναι για εσάς κύριε. Είναι για νέους πελάτες. Μου την έδωσε η συμπεριφορά της Nova και μέσα Μαΐου όταν έληξε το συμβόλαιο μου κάνω διακοπή στη Nova και κράτησα τηλέφωνο και internet. Σήμερα στις 13.34 πήρα το παρακάτω μήνυμα:
Οσφπ-Παρι Σεν Ζερμεν στις 17/9, αποκλειστικά στη Nova! Επανασυνδεθείτε κάνοντας αναβάθμιση στην υπηρεσία sports pack ή full pac. Δώρο το κόστος επανασύνδεσης; (το ερωτηματικό δικό μου).
Κάλεσα στο γνωστό τηλέφωνο. Μετά από 15λεπτη αναμονή με ενημέρωσαν ότι με 49,80 ευρώ μπορώ να έχω το 3play με τα αθλητικά. Είπα ότι είναι πολλά τα λεφτά για τη τσέπη μου. Να σας συνδέσω με το τμήμα προσφορών κύριε μου είπε ευγενικά η υπάλληλος. Μετά από 25λεπτη αναμονή μια κυρία πάλι ευγενικά με ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει άλλη προσφορά προς το παρών. Κάνω λοιπόν την εξής ερώτηση: Και πώς μπορώ να ενημερωθώ για τις καινούργιες προσφορές; Από τις διαφημίσεις στη τηλεόραση; Η απάντηση της κυρίας: Μπορεί από τις διαφημίσεις μπορεί και από στόμα σε στόμα!!!
Τα σχόλια δικά σας.
Θυμήθηκα το παλιό ανέκδοτο με τις Ελληνίδες μοναχές και πως λένε συνθηματικά το ανδρικό μόριο αφού στις μονές τους κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα.

καλημέρα,
για εμας που έχουμε την καλοκαιρινη προσφορα του cinema pack ολα μεσα στα 40 ευρω υπαρχει πιθανοτητα να παρουμε και το sport με αλλα 10 ?
συνολο 50 τα παντα ολα? και τα κινητα τα 700 λεπτα , και τα σταθερα και το cinema .... ε ?
ξερω δεν υπαρχει αγιος βασιλης ουτε ειναι χριστουγεννα

πηρα τηλεφωνο στις 4 η ωρα και μετα απο 6 λεπτα μια καλη κοπελα όταν της ειπα σε τι τιμη μπορω να προσθεσω το sport pack (οποτε να εχω και τα 700 λεπτα στα κινητα + σταθερα+ + cinema) μου λεει μισο λεπτο ... και τσουπ 49.90 για εναν χρονο μου λεει --- HD δωρεαν μπορω να εχω 1 χρονο ? ναι αλλα πρεπει να πληρωσετε με πιστωτικη ... οκ λεω θα παω σε καταστημα να δηλωσω πιστωτικη και μετα παλι τηλεφωνο ...

τωρα εγω ειμαι τυχερος η το κανουν και σε άλλους ? δεν πιστεω να με συμπαθησαν ετσι απλα ... καλη τιμη δεν ειναι τα παντα ολα με 49.90??

Να σε ρωτήσω κάτι..? Στην τιμή αυτή έχεις και απεριόριστες διεθνείς κλήσεις και το multiview μέσα..?

Last edited by a moderator:
πηρα τηλεφωνο στις 4 η ωρα και μετα απο 6 λεπτα μια καλη κοπελα όταν της ειπα σε τι τιμη μπορω να προσθεσω το sport pack (οποτε να εχω και τα 700 λεπτα στα κινητα + σταθερα+ + cinema) μου λεει μισο λεπτο ... και τσουπ 49.90 για εναν χρονο μου λεει --- HD δωρεαν μπορω να εχω 1 χρονο ? ναι αλλα πρεπει να πληρωσετε με πιστωτικη ... οκ λεω θα παω σε καταστημα να δηλωσω πιστωτικη και μετα παλι τηλεφωνο ...

τωρα εγω ειμαι τυχερος η το κανουν και σε άλλους ? δεν πιστεω να με συμπαθησαν ετσι απλα ... καλη τιμη δεν ειναι τα παντα ολα με 49.90??
Ρε φίλε εγώ παίρνω σχεδόν κάθε μέρα και δεν με το αλλάζουν με τίποτα. Κάθε φορά τα ίδια. Έχω Forthnet 3play με απεριόριστα σταθερά+720' κινητά, internet και Nova Cinema pack + NovaSports1 στα 39.90. Καθότι ο άνθρωπος από την φύση του είναι άπληστος (και επίσης λόγω του ότι η Nova αβαντάρει τα υπόλοιπα αθλητικά της κανάλια) έτσι και γω θα ήθελα να βάλω τα υπόλοιπα Novasports με άλλο ένα 10ευρώ. Βέβαια δεν θέλω να χάσω τα κεκτημένα που έχω σε αυτήν την τιμή. Μου λενε συνεχώς ότι δεν υπάρχει κάτι ότι άμα θέλω να προσθέσω και τα αθλητικά χάνω τις κλήσεις προς κινητά και ότι το νέο πάγιο θα είναι 65 ευρώ. Στην τελευταία μάλιστα κλήση που έγινε χτες μου πρότεινε ο υπάλληλος να μην αλλάξω τίποτα γιατί καλύτερη προσφορά δεν υπάρχει. Εσύ πως τα κατάφερες? Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω η νέα προσφορά που σου κάναν ισχύει για ένα χρόνο ή για πάντα?

maximusv δεν ρωτησα εαν ισχυει για παντα - δεν εχω ακομα δεχτει να αλλαξω αλλα δεν εκανα κανενα παζαρι . ειπα σε τι τιμη μπορω να εχω και τα αθλητικα αλλα και ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ? και μου λει 49.90 ... λεω ομως θα ειναι συμβολαιο για εναν ακομα χρονο και μου ειπε ναι ... αλλα δεν ξερω εαν αλλαζει η τιμη μετα - καλα που μου το ειπες θα παρω τωρα να ρωτησω

Να σε ρωτήσω κάτι..? Στην τιμή αυτή έχεις και απεριόριστες διεθνείς κλήσεις και το multiview μέσα..?

δεν εχω ουτε διεθνεις κλησεις ουτε multiview - δεν εχω ατομα στο εξωτερικο ουτε καλωδιοση για multiview

Last edited by a moderator:

την έκανες την προσφορά; ενεργοποιήθηκε; συγγνώμη για την περιεργειά μου αλλα μου φαίνεται πιο πιθανό να έπεσες σε άσχετη υπάλληλο παρα να πήρες τέτοια προσφορά απο αυτή την εταιρία!

μιλησα μολις , ισχυει η προσφορα και μαλιστα δεν ειναι η τιμη για εναν χρονο αλλα για παντα . οποτε παω καταστημα σημερα να δωσω πιστωτικη και μετα μεσα απο το τηλεφωνο ενεργοποιηση :)

Πες μας λεπτομέρειες για να δούμε μήπως και καταφέρω και εγω τίποτα . Πως το χειριστικες δηλαδή ?

μιλησα μολις , ισχυει η προσφορα και μαλιστα δεν ειναι η τιμη για εναν χρονο αλλα για παντα . οποτε παω καταστημα σημερα να δωσω πιστωτικη και μετα μεσα απο το τηλεφωνο ενεργοποιηση :)

Εαν καταλαβα καλα σου δινουν 3play και απεριοριστα σταθερα και 12 ωρες στα κινητα και ιντερνετ και σινεμα και αθλητικα στα 49,90 για παντα;
Εαν ισχυει κατι τετοιο ειναι η πιο καλη προσφορα που εχω ακουσει και αξιζει !!!!

Υ.γ. Κρατα μας ενημερους για το τι εγινε τελικα.

Εγώ πάντως το Νοέμβριο/Δεκέμβριο αν δεν μου κάνουν καποια καλή προσφορά έχω φύγει (tv+τηλεφωνία+ Internet). Με χαλάει αφάνταστα η συμπεριφορά τους, η μετριότατη ποιότητα εικόνας σε όλα σχεδόν τα κανάλια (να το πω ευγενικά) και οτι χρεώνουν τα HD κανάλια

νομιζω οτι στο θεμα ποιοτητα εικονας την αδικεις..
ειδικα μετα την τελευταια αναβαθμιση σε mpeg4,τα περισσοτερα καναλια απο αυτην την συχνοτητα,
εχουν εμφανη διαφορα και καλυτερη ποιοτητα απο πριν.τα υπολοιπα(μεχρι να πανε και αυτα σε mpeg4)δεν τα λες και απαραδεκτα.
στο κομματι hd,θα συμφωνησω μαζι σου,διοτι ειναι και λιγα και χρεωσιμα.

παιδια εγω μιλησα και σημερα μια που πηγα στο καταστημα το πρωι για να δωσω πιστωτικη ωστε να παρω για 12 μηνες τα HD.
Μου λεει στο τηλεφωνο η κοπελλα δεν το βλεπω στο συτημα περιμενετε μερικες ημερες και παρτε με παλι απο εβδομαδα .. τις λεω δεν θελω να χασω την προσφορα το βλεπετε οτι μου εχει γινει αυτη η τιμη ναι ? Δεν υπαρχει προβλημα μου απαντησε - η τιμη ειναι 49.90 τα παντα ολα και οταν μας πειτε το τελικο οκ και βλεπουμε και την visa στο συστημα προχωραμε .... οποτε απο δευτερα το επομενο update.