Προσφορά NOVA

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Μπράβο Nova, επιβραβεύεις τους νέους και φτύνεις τους παλιούς πιστούς συνδρομητές σου. GSF:

Ρε τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει.............. :chinscratch:

Αμάν και συ πως κάνεις έτσι....... Τα στανταράκια τα έχουμε Παναγιώτη μου..... Το νέο αίμα κυνηγάμε ............. -bye-

Ναι, το κατάλαβα αυτό. Εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε; Δηλαδή για εμάς ή 65 ή τίποτα. Μπράβο Nova, επιβραβεύεις τους νέους και φτύνεις τους παλιούς πιστούς συνδρομητές σου. Αν και δε βάζω smileys, εδώ νομίζω χρειάζονται ... :SFGSFGSF:

Αλλά τι να πεις, εδώ ήθελα να τους δώσω τα 150 για τα sport και δε μου το επέτρεπαν.

Άσε, παίζουν και 72άρια αν έχεις multiview... :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Ρε τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει.............. :chinscratch:

Αμάν και συ πως κάνεις έτσι....... Τα στανταράκια τα έχουμε Παναγιώτη μου..... Το νέο αίμα κυνηγάμε ............. -bye-

Και ο ΟΤΕ στην τηλεφωνία/internet στανταράκι με είχε και έχει να δει χρήματα από το 2005 περίπου. Τα στανταράκια κάποια στιγμή την κάνουν. Προσωπικά ως τώρα θεωρώ πως είμαι ΟΚ, πληρώνω 5 ευρώ παραπάνω από αυτές τις προσφορές που έκαναν σε νέους. Τα 20 όμως για τα sport δε πρόκειται να τους τα δώσω. Θα έδινα τα 150 για ένα χρόνο αλλά δε τα ήθελαν. Τώρα αν μου έδιναν με +10 ευρώ τα sport, θα τα έβαζα. Παραπάνω δε δίνω. Αν δε το θέλουν το 10ευρο από μένα αλλά το θέλουν από το νέο αίμα, πρόβλημά τους.

Συμφωνώ απόλυτα αδελφέ. Όπως και εσύ κατάλαβες τι θέλω να πω με την λέξη "στανταράκια"
15 + χρόνια τους τα έδινα.... Αν και εγώ ήμουν απο τους προνομιούχους.....
Είχα τύχη προσφοράς στο φουλ πακ, στην μισή τιμή, με ελέφθερη κάρτα...
Τεσπα. Περασμένα μεγαλεία...
Ας κάνουν όμως και κάτι για τους παλιούς συνδρομιτές... Χρόνια τους γδέρνανε με το μονοπώλειο τους....

Πάντως και εγώ που είμαι "νέο αίμα" και θέλω να βρώ την προσφορά sport pack στα 39,9 δε μου τη δίνουν. Είναι ακόμα στη φάση τιμοκατάλογος και αν σου αρέσει. Δεν έχουν καταλάβει ότι τώρα που υπάρχει ανταγωνισμός και μπορεί να σε κλείσει με 12 μηνο συμβόλαιο, οι παλιές χριστουγενιάτικες και καλοκαιρινές προσφορές θα βρουν πολλούς εν δυνάμει πελάτες δεσμευμένους. Προσωπικά, βλέποντας τι γίνεται και έχοντας υπάρξει πελάτης filmnet και Nova από 3 χρόνια (όχι στο όνομα μου) δεν υπάρχει περίπτωση να δεσμευτώ μαζί τους με μή συμφέρουσα προσφορά. Είναι πλέον αρκετός κόσμος που ξέρει ότι το "καλύτερο μπουκέτο" καναλιών είναι για πολλά μπουκέτα σε θέμα σέρβις και γενικά πολιτικής απέναντι στους συνδρομητές του και το κοστολογεί πλέον στην πραγματική του αξία.

@Ducksong: Προσφορά στα 39,90 δεν υπάρχει επίσημα, αλλά τηλεφωνικά γίνονται τέτοιες προσφορές. Μόλις προχθές με πήραν για την άλλη τηλεφωνική γραμμή που έχω.

Πριν 5 μέρες τους πήρα και τη ζήτησα και μου είπαν δεν υπάρχει, ούτε τα στοιχεία μου δε ζήτησαν. Δεν ξέρω πως δινουν τις προσφορές τους αλλά είμαι πλέον 100000% σίγουρος ότι αν δεν μου δώσουν την προσφορά θα τη δώσουν σε κάποιον άλλο, οπότε το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας κάνουν να νιώθουμε κορόιδα και να μας διώχνουν απο πελατες. Οπως θα λεγε και ο πρόεδρος: προτιμώ να δίνω τα παραπάνω στον ΟΤΕ που φοράει παντελόνια απ το να με δουλεύει η Νόβα με το φουρό

Μόλις με πηραν, επειτα απο επιμονες προσπαθειες 2 ημερων που δεν το σηκωνα (και ενω πιο πριν τους ειχα απορριψει συνδυαστικη με forthnet). Εχω διακοψει εδω και ενα χρονο. Μου εκανε τιμη 29.9 για ενα ετος για cinema pack χωρις forthnet και μου διαγραφει και μια οφειλη 90ευρω απο παλια...

Παιδιά όσους σας πέρνουν για προσφορές, γράφετε αν μπορείτε και το νούμερο από το οποίο σας πήραν.Ίσως μας βοηθήσει και εμάς τους υπόλοιπους αυτό...

Last edited by a moderator:
Εγώ πάντως τους έστειλα 2 emails για την αδικία που γίνεται σε βάρος των παλιών συνδρομητών και με πήραν τηλέφωνο μετά από 2 ημέρες να μου πουν ότι με καταλαβαίνουν αλλά δεν γίνεται τίποτα. Αν θέλω να προσθέσω τα sports θα πρέπει να πληρώσω σύνολο 64 ευρώ , την ώρα που στους νέους που μπήκαν το καλοκαίρι όλο αυτό τους το δίνουν με 54 ευρώ ή με 50 χωρίς τα κινητά. Αν ο ΟΤΕ είχε καλύτερο Cinema κομμάτι (που με ενδιαφέρει λόγω συζύγου και παιδιών) θα είχα φύγει χθες μόνο και μόνο για να δείξω στην κ........εταιρεία ότι δεν είμαστε ζώα. Πραγματικά τόσα χρόνια που πληρώνω (7 χρόνια forthnet και πάνω από 10 Nova) και δεν κατέφυγα στην λύση του παράνομου τώρα αισθάνομαι μεγάλος μ.......ς. Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα και όπως με έπαιρναν τηλέφωνο πριν 1 χρόνο που τους είχε πάει η αίτηση φορητότητας από την HOL και με παρακαλούσαν θα με ξαναπάρουν αλλά τότε αν δεν κατεβάσουν τα β.....α θα τους πω ένα μεγαλοπρεπέστατο άιντε γ.........

Τους πήρα τηλέφωνο την προηγούμενη εβδομάδα (Πέμπτη) και τους δήλωσα ότι με ενδιαφέρει η προσφορά με το -50% για τους παλιούς συνδρομητές (Είχα κόψει Σεπτέμβριο του 2011).
Η απαντησή τους ήταν ότι θα ενημερώσουν το τμήμα προσφορών για το αιτημά μου με σκοπό την επικοινωνία μαζί μου , αλλά μέχρι σήμερα ότι φωνή, ούτε ακρόαση.

Εγώ πάντως τους έστειλα 2 emails για την αδικία που γίνεται σε βάρος των παλιών συνδρομητών και με πήραν τηλέφωνο μετά από 2 ημέρες να μου πουν ότι με καταλαβαίνουν αλλά δεν γίνεται τίποτα. Αν θέλω να προσθέσω τα sports θα πρέπει να πληρώσω σύνολο 64 ευρώ , την ώρα που στους νέους που μπήκαν το καλοκαίρι όλο αυτό τους το δίνουν με 54 ευρώ ή με 50 χωρίς τα κινητά. Αν ο ΟΤΕ είχε καλύτερο Cinema κομμάτι (που με ενδιαφέρει λόγω συζύγου και παιδιών) θα είχα φύγει χθες μόνο και μόνο για να δείξω στην κ........εταιρεία ότι δεν είμαστε ζώα. Πραγματικά τόσα χρόνια που πληρώνω (7 χρόνια forthnet και πάνω από 10 Nova) και δεν κατέφυγα στην λύση του παράνομου τώρα αισθάνομαι μεγάλος μ.......ς. Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα και όπως με έπαιρναν τηλέφωνο πριν 1 χρόνο που τους είχε πάει η αίτηση φορητότητας από την HOL και με παρακαλούσαν θα με ξαναπάρουν αλλά τότε αν δεν κατεβάσουν τα β.....α θα τους πω ένα μεγαλοπρεπέστατο άιντε γ.........

Πληροφοριακά, και στον ΟΤΕ το ίδιο συμβαίνει. Κάποιοι πληρώνουν το πλήρες πακέτο 10 ευρώ...
Οι προσφορές κατά περίπτωση είναι συχνό φαινόμενο.

Ειναι πολύ σπάνιο κάτι τέτοιο, οι τιμές του ΟΤΕ ελέγχονται και δεν μπορεί να κάνει παιχνίδια σαν της Νοβα. Υπάρχει μόνο ένα παραθυράκι με το υπαλληλικό πακέτο που έδωσαν πρόσβαση και σε υπαλλήλους συνεργαζόμενων καταστημάτων. Μάλλον τέτοιοι είναι οι "κάποιοι" που έχεις στο μυαλό σου

Last edited by a moderator:
Όχι φίλε,σωστά το λέει ο petasis.Κι εμένα πριν από καιρό μου είχαν κάνει τηλεφωνικά προσφορά,όπου μεταξύ των άλλων μου πρόσφεραν ΟΤΕ TV Full Pack για ένα χρόνο με 10,90 ευρώ το μήνα.Αν και βγαίνουμε εκτός που το συζητάμε εδώ,απλά το αναφέρω μιας που το έφερε η κουβέντα.

Ειναι πολύ σπάνιο κάτι τέτοιο, οι τιμές του ΟΤΕ ελέγχονται και δεν μπορεί να κάνει παιχνίδια σαν της Νοβα. Υπάρχει μόνο ένα παραθυράκι με το υπαλληλικό πακέτο που έδωσαν πρόσβαση και σε υπαλλήλους συνεργαζόμενων καταστημάτων. Μάλλον τέτοιοι είναι οι "κάποιοι" που έχεις στο μυαλό σου

Οι τιμές της τηλεφωνίας και του adsl ελέγχονται. Ότι δηλαδή βασίζεται στο δίκτυο χαλκού, που ρυθμίζεται. Στα υπόλοιπα δεν υπάρχει έλεγχος.
Τα δορυφορικά είναι στα υπόλοιπα, μπορεί να δώσει ότι τιμές θέλει. Και συμβαίνει, υπάρχουν πολλές αναφορές.
(Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι η νόβα κάνει προσφορές σε πελάτες που έχουν διακόψει για να συνδεθούν ξανά, ο ΟΤΕ σε πελάτες που λήγει το συμβόλαιο να μην φύγουν. Αλλά ακόμα είμαι φρέσκος, δεν έχω δεχθεί προσφορά από ΟΤΕ για να ξέρω από προσωπική εμπειρία.)

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Αν μιλάτε για πελάτες ΟΤΕ ναι ειναι συχνό φαινόμενο λόγω του ελέγχου στο adsl αλλά σκέτο ΟΤΕTV 10,9 ευρώ δεν εχω ακούσει ποτε

Εάν από wind η forthnet πας σε ΟΤΕ 3play τότε το ΟΤΕ tv στο δίνουν 6 μήνες δωρεάν.έτσι σου βγαίνει 10,90 περίπου.

Και σε 1 six-pack μπύρες βγαίνει η μπύρα 1 ευρώ αλλά δεν μπορείς να πάρεις 1 μπύρα με 1 ευρώ.. Το πόσο βγαίνει δεν είναι η τιμή του. Ο οτε δηλωνει το 10,9 μέσα από πακέτο με τελική τιμή πχ 43,9 οπότε για να πάρεις το φθηνό tv πληρώνεις και το ακριβό 2play μαζί οπότε τελικά οι διαφορές μεταξύ οτε νοβα ειναι μικρές

Ουτε συνδρομή για ενα μήνα μπορείς να κάνεις. Για αυτό καλό είναι να υπολογίζεται το συνολικό κοστος σε 12μηνη βάση και έτσι βλέπεις τι συμφέρει και ποιο πακέτο είναι φθηνότερο.

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Αν μιλάτε για πελάτες ΟΤΕ ναι ειναι συχνό φαινόμενο λόγω του ελέγχου στο adsl αλλά σκέτο ΟΤΕTV 10,9 ευρώ δεν εχω ακούσει ποτε

Aν είχες άλλον πάροχο και γύριζες σε σταθερό οτε, τότε σου έδιναν τους 6 μήνες δώρο από τους 12, δηλαδή πλήρωνες 6 x 21,9=131,4 δηλαδή αναλογεί σε 10,95 ανά μήνα.