Προσφορά NOVA

Καλησπερα λεβεντες, σημερα μου πηραν τηλεφωνο για start pack 3play 29,90 με δωρο τον εξοπλισμο, δε καταφερα να παρω δωρο τα τελη ενεργοποιησης, εχω ενα θεμα, εχω ειδη εγκατεστημενο πιατο με τρεις δορυφορους με κεντρο hotbird, θα παιξει ο δεκτης?δε ξερω αν αναγνωριζει το disect τι λετε εσεις?

Σεραφείμ ωραίο ακούγεται αλλά νιώθω ότι κλέβω εκκλησία. :flipout: Αυτή τη στιγμή το 2play+sports pack 49,90 δεν έχει?
Εμενα μετά απο πίεση μου το δώσαν το πακέτο που έγραψε ο Σεραφείμ δηλαδή έφυγα από start pack christmass 2012 και πήγα στο sports pack με 39.90 και 720 λεπτα προς κινητά δώρο.Η προσπάθεια μου να αφήσουν τα κινητά και να μου δώσουν στην ίδια τιμή το novacinema1 έπεσαν στο κενό δυστυχώς....

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Σεραφείμ ωραίο ακούγεται αλλά νιώθω ότι κλέβω εκκλησία. :flipout: Αυτή τη στιγμή το 2play+sports pack 49,90 δεν έχει?

Μην το σκέφτεσε έτσι. Είσαι ήδη συνδρομητής και πρέπει να σου κάνουν μια καλύτερη προσφορά. Εμένα μου δώσανε αυτο το πακέτο μαζί με τα κινητά με 39.90. Βέβαια μου το έδωσαν μετά απο ταλαιπωρία που υπέστη και ήταν δική τους ευθύνη ,αλλά μου το πρότειναν οι ίδιοι. (Σταθερά απεριόριστα , Ίντερνετ , κινητά απεριόριστα 720 λεπτά , sport pack , και δώρο τα HD για ένα χρόνο, με 39,90.

Μου προσέφεραν ανανέωση μονο ΝΟΒΑ, το φουλ πακέτο στα 40 ευρώ και 5ευρώ τα HD, σύνολο 45 .

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Καλησπερα λεβεντες, σημερα μου πηραν τηλεφωνο για start pack 3play 29,90 με δωρο τον εξοπλισμο, δε καταφερα να παρω δωρο τα τελη ενεργοποιησης, εχω ενα θεμα, εχω ειδη εγκατεστημενο πιατο με τρεις δορυφορους με κεντρο hotbird, θα παιξει ο δεκτης?δε ξερω αν αναγνωριζει το disect τι λετε εσεις?

Τον έχουν φτιάξει τον δέκτη, παίζει με diseqc αλλά θα βλέπεις κανάλια μόνο από hotbird.

39.90 sportpack και κινητα. Μου προτειναν 49,90 το full και κινητά αλλά δεν με ενδιαφέρουν οι ταινίες... Με λίγο πίεση όλα γίνονται!

Εγώ πληρώνω 49,90 και έχω forthnet ίντερνετ 24άρι συν σταθερά και κινητά απεριόριστα συν κλίσεις εξωτερικού και nova το full pack συν τα hd κανάλια, οπότε η πίεση σίγουρα αποδίδει.

Στο ίδιο πακέτο όπως το λες έκανα αναβάθμιση του πακέτου μου και εγώ πριν ενα μήνα. Όλα εκτός του multiview με 49,90.

Last edited by a moderator:
Αν γράψουμε όλοι τι προσφορές έχουμε πάρει ήθελα να ξερα αν θα έχει κάποιος ίδια με κάποιον άλλο. Εγώ μόνο nova full pack είμαι στα 30,96 με προσφορά που μου έχουν κάνει.

Καλημέρα εγώ έχω μόνο το start στα 10,28 συν HD στο όνομα της γυναίκας μου έβγαλε εχτές μια προσφορά ο εγκατάστατης της γειτονιάς μια προσφορά μέχρι τέλος Φεβρουαρίου το σπορ η το σινεμά στα 29,90 για πάντα με δώρο εγκατασταση αν και δεν με ενδιαφέρει γιατί την έχω είδη το πρόβλημα μου είναι το εξεις για να πάρω προσφορά πρέπει να είναι καινούργιος πελάτης οκ το παίρνω στο όνομα μου αλλά όμως τι γίνεται με το σταρτ αυτό το έχω μερικά χρόνια τώρα που μου το ανανεώνουν κάθε εξάμηνο σε αυτή την τιμή και το Δεκέμβριο που μας πέρασε μου το ανανέωσαν για ενα χρόνο το θέμα ειναι μπορώ να το κόψω ?τι λέτε ? τα 29,90 ειναι καλή τιμή για τα σπορ ? αν πω στον εγκαταστατη ότι δεν θέλω να μου την κάνει λέτε να κερδίσω κάτι με την έννοια ότι αυτός θα τα πάρει τα χρήματα από την νοβα αν πάρω μόνος μου τηλ λέτε να πάρω καμία καλύτερη προσφορά ?
Ευχαριστώ εκδότη των προτέρων

Ποια πόλη είσαι φίλε μου,ξέρεις αν αυτό ισχύει για όλη την Ελλάδα ή σε στoχευμένες περιοχές;

Re: Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

αυτη η προσφορα οσο αφορα την τιμη ισχυει εδω και πολλους μηνες
με δωρεαν την εγκατασταση ειναι συμφερουσα αναλογως τις προτιμησεις σου(σινεμα η σπορτ πακετο)