Προσφορά NOVA

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

νέα συνδρομή έκανα, δεν ήμουν συνδρομητής
απλά στο τηλ που μιλούσα με εκπρόσωπο και έπαιρνε έγκριση από προϊστάμενό της για αυτά που μου έλεγε, δε μπορούσαν να πέσουν κάτω από τα 99
τέλος πάντων, προφανώς θέλουν και άλλους συνδρομητές για αυτό το έριξαν και άλλο

εγώ που πήρα πριν ένα μήνα προσφορά για Multiview ήταν ο 831 δώρο και ο PVR 99,00 ακατέβατα, γκκκρρρ!!!!
σε Triple Play
Τι προσφορα σου εκαναν γιατι με ενδιαφερει κ μενα;;

μου εγινε σημερα προσφορα για πακετο σταρτ της συζυγου που ειχε διακοπει προ 9μηνου στα 10.20
για 12μηνο-τιμη που τη θεωρω εξαιρετικη για οσους ενδιαφερονται
Επισης προτειναν τα γνωστα 29.90 για σινεμα η σπορτ πακετα
και επισης μια προσφορα για φουλ πακετο στα 40 ευρω για παντα(να και κατι νεο)
Α ρε νοβα μας εχεις τρελανει με τις προσφορες σου
μειωσε επιτελους για ολους κατα πολυ τις τιμες σου να σε ακολουθησουμε

dear kataras...
οι προσρορες στις τιμες που αναφερεις ειναι στα πακετα της ''σκετης'' Νοva υποθετω...???
και αν ειναι οντως ετσι...μηπως ξερεις απο που (τηλ. ή κατι αλλο) μπορουμε να παρουμε και εμεις καποια αντιστοιχη προσφορα...
ή μονο αν τυχει και μας παρει καποιος...καπου...καποτε...

συνηθως προκειται για προσφορες όταν δηλωσεις διακοπη
η προσφορες επανασυνδεσης μετα απο καμποσους μηνες
διακοπης σκετης νοβα
δυστυχως με. την τακτικητης νοβα δεν βγαζεις ακρη
και τηλεφωνοντας απο μονος σου τρως πορτα.,

Με πήρανε τηλέφωνο σήμερα απο NOVA για ανανέωση συμβολαίου.
Το πακέτο μου ήτανε για 18 μήνες adsl 24, απεριόριστα σταθερά, Nova Cinema, Nova HD με 54,90€
και μου προσφέρουνε στην ίδια τιμή όλα τα παραπάνω και επιπλέον 12 ώρες κινητά και Novasports 1.
Όταν τους ρώτησα αν υπάρχει άλλη προσφορά μου είπανε να ρωτήσω σε κάποιο κατάστημα.
Τι να κάνω για να πετύχω καλύτερη προσφορά;
Αίτηση διακοπής στο κατάστημα ή τηλεφωνικώς;
Κάτι άλλο;

Ευχαριστώ για την βοήθεια

Όταν Σε ξαναπαρουν, ζήτα 12μηνο, 700 λεπτά σε κινητά και 700 υπεραστικά, full πακέτο και δωρεάν τα HD με 59.90 , αλλιώς πες δεν με ενδιαφέρει η ανανέωση. . Είναι κάτι που το δίνουν.

Με πήρανε τηλέφωνο σήμερα απο NOVA για ανανέωση συμβολαίου.
Το πακέτο μου ήτανε για 18 μήνες adsl 24, απεριόριστα σταθερά, Nova Cinema, Nova HD με 54,90
και μου προσφέρουνε στην ίδια τιμή όλα τα παραπάνω και επιπλέον 12 ώρες κινητά και Novasports 1.
Όταν τους ρώτησα αν υπάρχει άλλη προσφορά μου είπανε να ρωτήσω σε κάποιο κατάστημα.
Τι να κάνω για να πετύχω καλύτερη προσφορά;
Αίτηση διακοπής στο κατάστημα ή τηλεφωνικώς;
Κάτι άλλο;

Ευχαριστώ για την βοήθεια
στο κατάστημα πήγαινε απλά να ενημερώθείς και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται . τηλεφωνικώς μπορεί να μιλάς με διαφορετικούς συνέχεια και να γίνει μπέρδεμα

στο καταστημα δεν κανουν προσωπικεσ προσφορες.

παρε τηλ και πες οτι θες προσφορα η οτι θες να μιλησεις με το τμημα προσφορων κλπ η πες και καμια μουφα οτι σε πηραν πριν λιγες μερες και δεν μπορουσες να μιλησεις κλπ

ρε παιδια αφου γραφουν τις τηλεφωνικες κλησεις , πες μου κανατε μια προταση ταδε αλλα δεν την θελω θελω αυτο και αυτο ... το εχετε κανει και σε αλλους το θελω και για εμενα ..

Κάνε αυτό που προτείνει ο sakels, γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται με τις κλήσεις. Έμενα με παίρνουν τηλ μετά από τόσο καιρό για να βάλω Nova...

Καλούτσικη προσφορά..αν και πιστεύω ότι φέτος το καλοκαίρι πρέπει να κάνουν επίσημη προσφορά αυτό που δίνανε πέρυσι σε επιλεγμένους..δλδ το internet/τηλεφωνια απεριόριστα 12 ωρες κινητά και Nova Full pack 49.90...και ας δίνουν δωρεάν τα HD αν πληρώνεις με πιστωτική πχ...μια τέτοια προσφορά θα τραβήξει αρκετό κόσμο πιστεύω.
Και καινούργιο και υπάρχον που θα κάνει αναβάθμιση το πακέτο του.Αν και πάλι χάνει από τον ΟΤΕ με τα 36 ευρώ που δίνει τώρα τελευταία σε πελάτες για φορητότητα.

Γιατί αν δεν κάνει μια πολύ καλή προσφορά...και χάσει τον Σεπτέμβρη που έρχεται τον διαγωνισμό για τα δικαιώματα του Champions League για την τριετία 2015-2018 μετά δεν τη σώζει τίποτα...ότι καλό έκανε πέρυσι με το 3play θα χαθεί μαζι με πολλαπλάσιες απώλειες...μόνο καφετέριες θα μείνουν να έχουν για την Σούπα-Λίγκα.

Last edited:
καλή προσφορά φαίνεται . ουσιαστικά είναι σαν να παρέχει εντελώς δωρέαν την υπηρεσία nova go αφού κάνει δώρο tablet και δεν σε αναγκάζει να αγοράσεις ένα tablet αν δεν έχεις

65euro Και λέτε ότι είναι καλή προσφορα? σου δίνει και τα HD για 1 χρόνο για όσους δεν το γνωρίζουν...

καλησπερα κ απο μενα.....η προσφορα που εγινε σε μενα ειναι η εξης : απεριοριστα αστικα υπεραστικα,24αρη ιντερνετ,δωρεαν εγκατασταση κ εξοπλισμος συν τον βρονχο (70ε) για νεα γραμμη κ 3 nova go εφορου ζωης στην τιμη των 49,80ε.....αυτα.....τι λετε?
δεν θυμαμαι κατι αλλο......
περιμενω νεα σας