Προσφορά NOVA

Η προσφορά ισχύει για πάντα και περιλαμβάνει και τα hd. Την αίτηση στον ΟΤΕ την έκανα τηλεφωνικά, μου έστειλαν τα συμβόλαια, τα υπέγραψα και τους τα έστειλα πίσω. Η προσφορά της forthnet έγινε εν αναμονή όταν έλαβαν το αίτημα φορητότητας.

Με διαφορά η καλύτερη προσφορά που έχω ακούσει ...
Μέχρι τώρα η περσινή προσφορά του καλοκαιριού με 50 ευρώ ήταν κορυφαία... σε εσένα πρόσθεσαν το multiview- HD και τα διεθνή ... πραγματικά έχεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ και για πάντα.

cpapiris εγώ πάντως στην θέση σου θα κυνηγούσα μια τόσο καλή προσφορά από forthnet-nova να την έκλεινα για 24 μήνο γιατί πoτε δεν ξέρεις τι γίνεται και π´ρεπει να κοιτάμε το συμφέρον μας

αναβαθμισα απο start pack που ειχα σε μιση τιμη + τα hd σε full pack + hd μιση τιμη δλδ 30 και κατι ευρω + τον 13ο μηνα δωρεαν λογω εξοφλησης με πιστωτικη τι λετε ?

Λογικό είναι τώρα που τελειωσαν όλα να κάνουν προσφορες,στον ΟΤΕ έχει με 35 ευροπουλακια όλο το πακέτο με δωρεάν πιάτο εγκατάσταση απεριόριστα σταθερά υπεραστικά 24 ταχύτητα χωρίς όμως κάτι για κινητά φυσικά τα HD είναι στην τιμή.Έχουν κάνει πολλές αίτησεις για μεταφορά στον ΟΤΕ δεν τους παίρνει πλέον πολύ εκεί στην NOVA,καλά άμα χάσει και το τσαμπιον η NOVA θα δείτε ακόμα ποιο τρελες προσφορες!

Όσοι θέλουν προσφορές, καλό είναι να περιμένουν. Κατά το τέλος του καλοκαιριού λογικά θα βγουν καλές.

Λογικό είναι τώρα που τελειωσαν όλα να κάνουν προσφορες,στον ΟΤΕ έχει με 35 ευροπουλακια όλο το πακέτο με δωρεάν πιάτο εγκατάσταση απεριόριστα σταθερά υπεραστικά 24 ταχύτητα χωρίς όμως κάτι για κινητά φυσικά τα HD είναι στην τιμή.Έχουν κάνει πολλές αίτησεις για μεταφορά στον ΟΤΕ δεν τους παίρνει πλέον πολύ εκεί στην NOVA,καλά άμα χάσει και το τσαμπιον η NOVA θα δείτε ακόμα ποιο τρελες προσφορες!

Και μένα μου την έκαναν αυτή την προσφορά. Ισχύει όμως για 1 χρόνο και μετά θα υπάρξει άλλη προσφορά (έτσι μου είπε ο νεαρός στο τηλ). Επίσης όταν του είπα ότι η Nova μου δίνει τα κινητά με χρέωση σταθερού, μου είπε ότι και σε αυτούς ισχύει το ίδιο.

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

αναβαθμισα απο start pack που ειχα σε μιση τιμη + τα hd σε full pack + hd μιση τιμη δλδ 30 και κατι ευρω + τον 13ο μηνα δωρεαν λογω εξοφλησης με πιστωτικη τι λετε ?

Φίλε ποσο θα πληρώνεις το μήνα δηλαδή ακριβώς?

Αυτό με τα κινητά σε χρέωση σταθερού πρώτη φορά το ακούμε.
Για να δούμε.

Όντως ισχύει.Αν και είμαστε εκτός,να αναφέρω ότι πρόσφατα σε προσφορά που μου έγινε από ΟΤΕ,μου αναφέρθηκε η νέα χρέωση για τα κινητά.Δεν θυμάμαι αν ισχύει από 1/5 ή από 1/6.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

ναι φιλε μου 50% ΕΚΠΤΩΣΗ

Last edited by a moderator:
Ειναι αυτο που λενε ολοι αλλος πληρωνει για το full pack 40 , 50 , 60 οτι γουσταρουν στον καθενα , και ο οτε εχει προσφορες αλλα εχει συγκεκριμενες απ'οτι ξερω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

30,96 ευρω το μηνα για 12 μηνες και τον 13ο μηνα δωρεαν

Αυτη είναι η καλύτερη προσφορά που έχω δει μέχρι σήμερα!!:worshippy:Πόσο καιρό είσαι συνδρομητής?Εγω είμαι 10 μήνες και ζήτησα full pack και μου είπαν 69.80:idea: