Προσφορά NOVA

Το έχετε ξεχειλώσει το θέμα, ως εκεί που δεν πάει.
Πιστεύω ότι κάποιοι γράφουν, λες και θα πάρουν βαθμούς αν προσθέσουν ποστ.
Καλά πάντως θα είναι να διαβάζετε πριν γράφετε.

Σόρρυ φίλος nvianitakis.Ειδα το προηγούμενο Post από μενα και θεωρησα ότι δεν εχει αποσαφηνισει την υπηρεσια του ο φίλος που αναφέρει την προσφορά.

Πάντως να ξερεις ότι υπάρχουν και πολλοί που κανουν αμαν να πεταξουν ειρωνεια στον εκαστοτε user του forum.
Calm down άνθρωποι ειμαστε και κανουμε λαθη.

Και καλμα είμαι και δεν ειρωνεύομαι τα άλλα μέλη.
Απλά μπαίνει κάποιος να ενημερωθεί επειδή βλέπει νέα ανάρτηση, και ουσιαστικά διαβάζει χιλιοειπωμενα ποστς.

Και δεν ήταν προσωπική αναφορά στο δικό σου ποστ.

ναι για σκετη νοβα μιλαω το εχω 2-3 χρονια ειχα παρει αν θυμαστε το nova in a box με προπληρωμενη συνδρομη για εξι μηνες για το start pack με 99 ευρω + ολο τον εξοπλισμο μετα το εξαμηνο αφου το εκοψα για 2-3 μηνες μου κανανε προσφορα μετα για 50% εκπτωση στο start pack και απο τοτε ανανεωνα ανα 6 μηνες μεχρι που τωρα τους ειπα πως εχω καλυτερη προσφορα απο τον οτε και οντως ειχα δηλαδη και μου πρωτειναν το full στα μισα λεφτα

Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

δεν το δικαιολογω διαφορετικα...
πριν κανουν προσφορα για φουλ ενεκα απειλης διακοπης πρεπει να παιζουν μονα-ζυγα
εκει στη νοβα και οτι κατσει 30ευ η 40ευ η προταση ανανεωσης

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Αυτη είναι η καλύτερη προσφορά που έχω δει μέχρι σήμερα!!:worshippy:Πόσο καιρό είσαι συνδρομητής?Εγω είμαι 10 μήνες και ζήτησα full pack και μου είπαν 69.80:idea:

Την εν λόγω προσφορά (30,96 για full pack + 13o μήνα δώρο) την είχα αναφέρει και εγώ πριν κάποιες εβδομάδες εδώ μέσα στο #2180, μιλάμε πάντα για σκέτη Nova.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

παληκαρια καλησπερα, ήμουν παλιος συνδρομητης nova,(τρεια χρονια εχω που σταματησα την συνδρομη) , μπορω να παρω και εγω αυτην την προσφορα φουλ πακετο στα 30,96 η εχει καποιες προυποθεσεις? καποιο τηλεφωνο εχουμε για να ρωτησω?

παιδιά καλησπέρα και από μένα, με πήραν τηλ. πριν από λίγο και μου έκαναν προσφορά με το 3 play που ήδη έχω (forthnet kai nova) με 10 ευρώ επιπλέον θα έχω novasport1 και novacinema1 έχετε ακούσει κάποια τέτοια προσφορά εσείς?

Παιζει παλι, ειχε παιξει και παλιοτερα χωρις ιδιατερη επιτυχια... Προτιμω σπορτ πακ ή σινεμα πακ στα ιδια λεφτα για να εχει και νοβαγκοου

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

παληκαρια καλησπερα, ήμουν παλιος συνδρομητης nova,(τρεια χρονια εχω που σταματησα την συνδρομη) , μπορω να παρω και εγω αυτην την προσφορα φουλ πακετο στα 30,96 η εχει καποιες προυποθεσεις? καποιο τηλεφωνο εχουμε για να ρωτησω?

3χρονια δεν σουχουν κανει καποια προσφορα;
τα 30ευ ειναι ψυλλοι στα αχυρα αν εισαι τυχερος
με τηλεφωνο αντιμετωπιζεσαι συνηθως σαν εξωγηινος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

3χρονια δεν σουχουν κανει καποια προσφορα;
τα 30ευ ειναι ψυλλοι στα αχυρα αν εισαι τυχερος
με τηλεφωνο αντιμετωπιζεσαι συνηθως σαν εξωγηινος

Μου κάνανε φίλε πριν τρεις μήνες περίπου το φουλ πακέτο στα 45 ευρώ αν θυμάμαι καλά με δώρο τον εξοπλισμό (εξοπλισμό έτσι και αλλιώς έχω), μου φάνηκαν πολλά και είπα να περιμένω ακόμη λίγο, καλά δεν έκανα ;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Μου κάνανε φίλε πριν τρεις μήνες περίπου το φουλ πακέτο στα 45 ευρώ αν θυμάμαι καλά με δώρο τον εξοπλισμό (εξοπλισμό έτσι και αλλιώς έχω), μου φάνηκαν πολλά και είπα να περιμένω ακόμη λίγο, καλά δεν έκανα ;

45 προτειναν σε μερικους πριν λιγους μηνες
τωρα συνηθως προτεινουν 40 για παντα
με 30 θα δεχομασταν ολοι εστω και με προπληρωμενο πακετο
αλλα μην ελπιζεις και πολυ σαυτη τη τιμη
Και ναι εκανες πολυ καλα-αναλογα βεβαια και με τις αναγκες σου

Απάντηση: Re: Προσφορά NOVA

Μονο νοβα ή 3play;

μονο nova φιλε , μεχρι 30 δεινω πιο πανω δεν αξιζει, ας το καταλαβουν επιτελους, να κανουν 3 πακετα για ολους και οχι εκει που θελουν, στην τελικη μονο αυτοι χανουν

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

45 προτειναν σε μερικους πριν λιγους μηνες
τωρα συνηθως προτεινουν 40 για παντα
με 30 θα δεχομασταν ολοι εστω και με προπληρωμενο πακετο
αλλα μην ελπιζεις και πολυ σαυτη τη τιμη
Και ναι εκανες πολυ καλα-αναλογα βεβαια και με τις αναγκες σου

σωστος......:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφορά NOVA

Παντως εγω χθες που πηρα για διακοπη νοβα μου προτεινανε με 49,90€ nova full pack με hd, dsl24 και απεριοριστα σταθερα και εννοειται οτι δεχτηκα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσφ

Παντως εγω χθες που πηρα για διακοπη νοβα μου προτεινανε με 49,90 nova full pack με hd, dsl24 και απεριοριστα σταθερα και εννοειται οτι δεχτηκα.

ετσι ναι,αξιζει, τα εχεις ολα, τηλεφωνο τηλεοραση κλπ κλπ, στην ουσια σου βγαινει η nova 30 ευρω, μια χαρα εκανες

Δεδομένων των σημερινων συνθηκων, πολλα ειναι τα 45 μονο για τηλεοραση. Περυσι ξεκινησαν οι προσφορες κατα τον Ιουνιο. Δε χανεις τιποτα να περιμενεις, ιδιαιτερα αν μπορεις να βαλεις 3play.